I fredags överraskade jag Markus med massa chark. Vi hade köpt hem massa tryffel frÃ¥n Italien. Jag gick loco i matbutiken och handlade allt med tryffelsmak. Jag är tryffelbesatt. SÃ¥ det blev tryffelsalami, tryffelbrie och tryffelpecorino. Mums, mums och mera mums. Sedan parmesan som vi köpte pÃ¥ oss i Italien och gruyère, min favoritost! Spicy salami och pata negra.Â
Har ni provat tunnbrödchips? (friterade tunnbrödschips). Kanske inte det nyttigaste man ska stoppa i munnen, men förbannat gott! Och om ni inte har provat det sÃ¥ mÃ¥ste ni börja addera basilika till charkuterierna.Â
Vi köpte inte bara med oss ren tryffel, utan olika tryffelpastor och krämer. Vill Ã¥ka pÃ¥ en tryffelresa! Kanske till Gotland och plocka tryffel – livet.Â