Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Så träffades jag och Markus ♥

Petra Tungården Pojkvän

 

Idag firar jag och den här bråkstaken 1 år på FB. Vi blev inte tillsammans direkt efter vi blivit kompisar. Det är så många som frågat hur jag och Markus faktiskt träffades i bloggen. Trumvirvel – tro det eller ej så träffades vi på dejtingappen Tinder. Jag var hans första Tinderdejt (eller blinddejt någonsin). Markus är nämligen en jävel på förhållanden, medan jag varit supersingel ganska länge från och till. Jag var sjukt trött på alla killar jag träffat senaste tiden. Jag föll bara för samma typ av kille, som egentligen inte alls var bra för mig. Hala Don Juans som inte satte mig i första rummet. Markus var min tredje Tinderdejt. Vi pratade sjukt länge på Tinder innan vi äntligen sågs.

Historien om vår första dejt får ni höra på vår ettårsdag <3 Åh, kan inte ni berätta? Har ni träffat någon på Tinder? Haha, jag vill höra allt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
43kommentarer
 • Träffade mitt livs kärlek på tinder. Och nu ligger han bredvid mig och snarkar.

  Anna 2015-10-17 01:22:34
  Svara
 • Träffade också min pojkvän på Tinder. Varit vi i ca ett halvår nu. Så himla mysigt att något så ytligt kan bli något så bra.

  Rebecca 2015-10-07 11:02:10
  Svara
 • Vad kul att ni också träffades på nätet!
  Jag och min kille träffades på happy pancake för 2,5 år sedan. Alltid varit singeltjejen bland vännerna. Blev övertalad av en tjejkompis att börja nätdejta, var väldigt skeptisk, men så fel man kan ha.
  Kämpade mig dock igenom 12 olika hp-dejter innan jag träffade min Prins. Hade nästan gett upp nätdejtandet och var så sjukt nära på att avboka första dejten med honom för att jag egentligen var för trött. Vi hade inte hunnit prata så mycket innan han bjöd ut mig så kan erkänna att jag inte var helt övertygad innan vi träffades. Beslutade mig iaf (tack och lov) för att jag bara behöver ta ett glas vin och sen kan gå hem ”för hur stor är chansen att det faktiskt är HAN”. Men där var han, och allt var så enkelt och så roligt och så underbart och ett glasvin blev en 5timmarsdejt som jag aldrig ville skulle ta slut. Nu är det han och jag mot värden, min bästa vän och stora kärlek!

  Så till alla er singeltjejer, börja nätdejta och ge inte upp! När man minst anar det så dyker den rätta upp :)

  Jeanna 2015-10-06 17:30:58
  Svara
 • Träffat min kille på tinder :) Att ladda ner den appen är det absolut bästa jag någonsin gjort. Var en ”super singel” som aldrig trodde jag skulle träffa någon eller faktiskt släppa in någon i mitt liv… men så är det inte idag :) Man måste bara ha lite tur och inte ha så brottom så dyker dom upp ;)

  jackie 2015-10-05 16:58:21 http://Webbadress
  Svara
 • Jag har också träffat min poikvän via Tinder and couldnt be more happy. Han är min bästa vän och den snyggaste jag någonsin träffat. Vi talade nästan i ett halv år före vi träffades och det sa click med en gång. Skrämmande men sant. Nu bor vi i olika länder men vi är lyckligare än någonsin förr. Distans means nothing when someone means everything <3

  Anna 2015-10-04 23:49:16
  Svara
 • Har följt din blogg från början och du är fortfarande min favoritblogg!
  Jag träffade min kille på badoo, en dejtingapp precis som tinder. Vi började prata i samband med attl jag skulle flytta till USA medan jag fortfarande bodde i Stockholm och han i USA. Nu två år senare är vi lyckligare än någonsin! De flesta har så många fördomar om att träffa folk på dejtingappar men det är suveränt!
  Är glad för din skull att du hittat Markus!

  Nani 2015-10-04 22:37:32
  Svara
 • Jag träffade min kille på tinder för två månader sen. Vi bor på olika ställen men matchade i våras (inte helt solklar högerswipe haha) då vi var på samma plats (hans hemort, min studieort) och chattade lite. Vi fick inte till nån dejt förrän i början av augusti men det var en jättebra första dejt och vi klickade. Vi träffades två dagar i rad och efter det skrev jag till min bästa kompis att han var min drömkille. Vi hade inte chans att ses igen förrän efter en vecka men då hängde vi konstant (hemma hos hans föräldrar heheee). Typ två veckor efter att vi hade träffats deklarerade jag att jag tog bort min tinder eftersom jag aldrig skulle kunna hitta en lika bra kille där igen och kände mig inte heller sugen på att träffa nån annan. Nu bor vi som sagt inte i samma stad men är officiellt tillsammans och han har verkligen allt jag nånsin drömt om hos en kille. Jag ber till gud att vi ska klara distansen för han är allt. I förrgår när jag var och hälsade på honom sa han jag älskar dig första gången <3

  Elina 2015-10-04 15:46:38
  Svara
 • Hej Petra! Har följt din blogg sen du och michaela började blogga. Jag följer fortfarande er båda och tycker ni är grymma. Jag och mina tjejkompisar brukar ofta diskutera er två och vi kommer alltid fram till att ni är så jävla grymma, drivna, underbara tjejer.

  I vilket fall, jag skaffade Tinder för kanske ett år sedan (efter jag sett att du skrivit om det eller något liknande). Träffade endel helt ok killar men det sa aldrig klick. Dagen efter nyårsafton iår kände jag mig så jäkla ensam. Jag firade nyår med massa parkompisar och min brorsa hemma hos mig. När alla hade åkt på morgonen efter så tänkte jag att fan nu skiter jag i hela dejt-snurran och tar bort tinder. Men, gick in ”en sista gång” och swipea höger på en kille som såg så himla ”jag” ut. Söt, brunhårig och trygg. Det blev match men jag hade någon konstig grej för mig att aldrig skriva först. Efter två dagar skrev han. Ett långt meddelande. Han skrev att jag såg härlig och fin ut och frågade om jag var sugen på att ta en fika. Nån vecka senare sågs vi på Esperesso House och sedan dess har det varit han och jag. Jag är så sjukt lycklig över att att ha träffat en kille som är härlig, lättsam och sjukt rolig. Han är verkligen bäst och jag är så jävla kär!! Så sjukt att jag sitter och skriver detta till dig men jag känner igen mig i din kärlek du har för Markus, för jag känner likadant för Adam.

  Ha det bäst Petra, du är grym! Kram!!

  Sofia 2015-10-04 14:36:45
  Svara
 • Jag träffade min kille på tinder. Han var min tredje tinderdejt, vi hade matchat på en annan dejtingsajt nått år innan men jag var nog inte riktigt redo då eftersom att jag nyss kommit ut ur ett annat förhållande och spenderade min tid i två olika länder så jag pratade lite halvhjärtat med olika män men kunde ändå inte riktigt tänka mig att ta steget till att gå på en dejt. Min nuvarande kille hade tydligen följt mig på instagram sedan vår första kontakt på en annan dejtingsajt utan att jag vetat om det, detta insåg jag efter att ha skrollat igenom mina egna bilder på instagram och såg att han hade kommenterat på ett foto från flera månader innan vår första dejt. Tillbaka till hur vi träffades; vi matchade på tinder nått år efter vår första kontakt då jag tyckte han såg bekant ut. Vi pratade på tinder sen fick jag kalla fötter när jag märkte att han ville ses då jag inte orkade med en till hemskt tinderdejt (som mina andra hade varit) så jag tog bort min matchning med honom (han trodde jag tog bort appen) och tänkte inte något mer på det tills jag fick ett meddelande i min inbox på instagram där han frågade vad som hände med mig på tinder, och jag ljög och sa att jag tog bort appen. Han frågade om jag fortfarande var sugen på att ta ett glas vin med honom nån dag och av någon anledning kände jag mig både redo och nyfiken på att träffa honom men sa att jag inte kunde den kvällen. Mest pga. av att jag kände att jag behövde förbereda mig mentalt och fysiskt, typ plocka ögonbrynen och fixa naglarna lite så att jag inte såg ut som att jag inte satt foten utanför dörren senaste åren. Så vi smsade och snapchatade fram och tillbaka i en vecka innan första dejten och var redan då säker på att jag gilllade honom lite och 2 veckor efter vår första dejt på hans 33 årsdag bestämde vi att vi ville vara ett par. Nu, snart 6 månader senare har jag aldrig varit så glad att jag tillslut gick med på en dejt med honom.. Känns så rätt. Heja tinder!!

  RH 2015-10-04 11:47:00
  Svara
 • Hej underbara Petra!

  Min bästa kompis laddade ner tinder åt mig(hade ingen aning om dens existens) för ungefär ett årsedan. Jag var inne i en riktigt dålig spiral med en kille jag dejtade och mina kompisar började tröttna. Jag gav tinder en chans en tisdag morgon då jag missade bussen, swipade nej på jag vet inte hur många, till min nuvarande sambo Daniel dök upp. Det högg liksom till i magen, direkt attraktion. Jag swipade ja och det blev match direkt. Ringde min kompis i panik ”hur gör jag nu???” ”låt honom skriva till dig” sa hon.
  Ok tänkte jag..men timmarna gick, så tillslut tog jag saken i egna händer, kunde inte låta honom komma undan ostraffat, jag skrev ”haha jag är sån newb på detta, men hej hur är läget?”
  Vi klickade direkt via konversationerna på tinder under kvällen och sågs redan dagen efter. Promenerade, åt ärtsoppa(sjukt osexigt) och kollade på batman i hans otroligt fina lägenhet med hans lilla mops Olle i knät. Sen dess har jag vart hooked. Han är mannen i mitt liv. Tacka gudarna för tinder!

  ronja wallenberg 2015-10-04 10:02:17
  Svara
 • Träffade mitt livs kärlek på Badoo för snart ett år sen efter många år som supersingel. Snackade med honom från och till i ett år innan vi träffades, sen ställde han ett ultimatum som ingen annan sagt till mig innan (jag var sådär, trodde att jag kunde ha honom runt lillfingret, som alla andra killar, dom skulle ju vara glada att jag ens ville prata med dom.. such a bitch) och han sa: ”Antingen så säger vi hejdå, eller så ses vi nu” Jag var sjuk och ögonen rann som niagarafallet och snoret med och ja, jag såg allmänt ut som fan. Det var antagligen det som gjorde att jag äntligen kunde vara mig själv, kaosigaste dejten ever, HAHA jag skulle öppna en rödvinsflaska, tog först sönder TVÅ stycken korköppnare, sedan skulle jag testa tricket att dunka flaskan i en sko mot en vägg, gick ut på innergården (hela tiden med han efter mig skrattandes) , bara det att det redan var lite hål i korket så vinet läckte ut, sen in igen, upp med verktygslådan och gick igenom varenda jäkla mejsel, tills jag till slut bankande igenom den största jag hade, då flög korken och mejseln ner i flarran och allt rödvin upp över hela mig, över hela honom (han hade en VIT/marinblå randig jättefin tröja på sig, jag fick gå och duscha luggen i handfatet sen ut i rummet och fönade håret…då fick vi ögonkontankt genom spegeln och han sa ”Johanna, det har varit mer spännande och roligt på dessa 15 minuter än alla andra dejter jag har varit på tillsammans någonsin, skit i det där, du är så jävla vacker även om du har rinnande ögon och rödvin i håret” BÖRJAR NÄSTAN LIPA NÄR JAG TÄNKER PÅD ET DÄR ÖGONBLICKET ååhhhhh! Nu firar vi snart 1 år och jag är fortfarande lika kär honom (nu börjar jag lipa) haha! Den där jäkla klyschan jag hatade att alla tjejerna sa till mig” Du kommer känna när det är rätt” Fyfan vad rätt dom fick. Det KÄNNS när det är rätt.

  Johanna 2015-10-04 09:57:12
  Svara
 • Träffade min nuvarande kille på Tinder efter att enbart dejtat douches sen gymnasiet (6 år tillbaka). Visade sig även efter ett par dejter att det var min chefs son, men det har bara varit positivt då jag vet att hans familj är en bra familj. Vi är inne på fyra månader ihop och än så länge känns det mer än bra!

  Nora 2015-10-03 13:51:35 http://Www.noracarlson.blogg.se
  Svara
 • Träffade min kille på Tinder efter fem år som supersingel :) det visade sig att vi bodde tre minuter ifrån varandra på samma gata :) det klickade från sekund ett och nu ett och ett halvt år senare har vi varit sambos i ett år och precis köpt lägenhet tillsammans. Han var min första timderdejt, hade gett upp hoppet lite om att nånsin träffa en vettig kille och så dök han upp… Mannen i mitt liv!

  Sofia 2015-10-03 08:55:35
  Svara
 • Åh! Jag träffade min kille på badoo. Det är snart 3 år sen och idag bor vi i vårat hus vi köpt & väntar vårat första barn i januari (!!!!) hehe.

  Hannah 2015-10-03 08:51:56
  Svara
 • Träffade min livs kärlek på happypancake för 2,5 år sen. Hade varit singel jättelänge och blev uppmanad av en kompis att testa nätdejting. Han blev min första och sista nätdejt. Vi gifte oss i somras och jag har aldrig varit lyckligare.

  Magda 2015-10-03 07:38:16
  Svara
 • Jag träffade faktiskt min kille på tinder. Vi har snart känt varandra i ett år och det är bara så kul. Det roliga är att folk blir så förvånade när man säger hur man träffades.

  julia 2015-10-03 00:54:01 http://nouw.com/juliajk
  Svara
 • Jag träffade min sambo på Tinder för drygt ett år sen. Han va min första Tinderdejt och jag va hans tredje. Nu ett år senare bor vi i vår nya lya ihop och för en vecka sedan friade han till mig. Så nu blir det bröllop nästa sommar!:)

  Matilda 2015-10-02 23:49:40
  Svara
 • Åh vad fantastiskt Petra! Längtar tills årsdagen då vi får höra ALLT om dejten också – can’t wait! Haha <3

  Blir extra glad då även jag träffade min flickvän på Tinder (även det blir snart ettårsjubileum). Min första flickvän någonsin då jag trodde jag var straight – med bagaget fullt av killar. I onsdags firade vi 8månader och vi har planerat hela livet… typ. Läskigt men samtidigt så jävlar underbart! Älskar mitt liv nu – innan jag träffade henne var livet upp och ner.

  Inte min första Tinderdejt – men förhoppningsvis min sista!

  Puss fina du, du är så grym!!

  Mikaela 2015-10-02 22:38:06
  Svara
 • Jag träffade min sambo på Badoo för snart tre år sedan. Ett år senare bestämde vi oss efter många om och men att det skulle vara vi och nu har vi köpt lgh ihop och har det så bra som man bara kan ha! Dejta på nätet är inte så skevt som det verkar! ;)

  Thess 2015-10-02 20:30:50 http://nouw.com/thesss
  Svara
 • Träffade min pojkvän på Happypancake men det får jag aldrig säga till någon. Han är superromantisk och tycker inte att det är lika romantiskt att ha träffats där. När jag träffade hans mamma för första gången och fick frågan om hur han och jag träffades så hade vi glömt att hitta på den historien. Vände mig bara åt honom och frågade ”Ja, hur träffades vi nu igen?” så fick jag höra vårt superromantiska ögonblick när vi först träffades hahaha
  Jag tror inte att han egentligen inte vill säga var vi träffades pga det inte är romantiskt utan för han hade längtat efter flickvän väldigt länge men hade inte fått till det. Så jag tror han tyckte att det var jobbigt att höra hela tiden från föräldrarna att det va dags att hitta nån och att det inte borde vara svårt för honom i och med han i princip va värsta kapet men bra jobb, bra värderingar och fruktansvärt attraktiv.

  Sara 2015-10-02 19:55:49
  Svara
 • Inte på tinder men på happy pancake.. För lite drygt tre år sen.. Nästa lördag gifter vi oss! Heeeeelt surrealistiskt men underbart :) nät-dejting är inte så dumt :)

  Ina 2015-10-02 19:34:28
  Svara
 • Jag träffade med min pojkvän på tinder. Nu har det snart varit vi i 1 år och numera bor vi även tillsammans. Han är den snällaste, finaste och mest omtänksamma människa som jag någonsin har träffat. Håller dock med ovanstående om att man gärna inte berättar att det var så man träffades..:)

  L 2015-10-02 19:04:51
  Svara
 • Jag träffade min Lars på badoo för snart två år sen. Han var min första badoodejt. Hade nyss kommit ur en strulig relation medan han varit supersingel i fyra år. Så precis ombytta roller mot er.

  Lina 2015-10-02 18:49:27
  Svara
 • Träffade också min pojkvän via tinder! Vi firar 4 månader snart och bor ihop =) kul att höra att så många träffat kärleken via tinder!

  Sara 2015-10-02 18:28:13
  Svara
 • Åh vad kul att höra! Jag träffade min kille på badoo och i januari har vi varit tillsammans i tre år <333
  Vi hade den roligaste dejten ever! Vi blev rätt berusade, träffade massa randoms på scandic malmen, som vi sedan gick till en klubb med och dansade hela natten innan vi åt falafel och gick hem var för sig!

  Sandra 2015-10-02 18:26:30
  Svara
 • Jag träffade min Marcus på ”sexappen” Badoo. Hade vart singel forever så hade verkligen gett upp och var inte ens nervös inför första dejten. Men så möttes vi upp och det var kärlek vid första ögonkastet för båda två. Dejten pågick en hel helg och jag kom till jobbet i samma kläder på måndagen som jag haft på fredagen ;-)

  Sedan dess har vi varit oskiljaktiga och nu 1,5 år senare är vi sambo, förlovade, väntar barn om en månad och har precis köpt hus ihop :)

  Lena 2015-10-02 18:25:41
  Svara
 • Haha vi träffades via hans ex på facebook. Idag har vi vart tillsammans i tre och ett halvt år trots att vi bor (och har alltid gjort) 30 mil ifrån varandra!

  M 2015-10-02 18:07:32
  Svara
 • Träffade min pojkvän på Badoo för 2 år sedan snart.
  Hade precis blivit singel efter ett långtråkigt förhållande och jag kände för att få lite uppmärksamhet, och laddade ner appen efter tips från en kompis.
  Flera killar skrev seriösa mess, men jag tyckte att det vart jobbigt efter ett tag och jag var ju inte ute efter någon egentligen.
  Eftersom jag struntade i att svara på meddelandena så fick jag några veckor senare ett till mess från en kille som frågade om han hade sagt något som var olämpligt.. vilket han då inte hade. Bad han adda på facebook så kunde vi fortsätta snacka där ”vänskapligt”. Nu visade de sig att vi hade mycket gemensamt så vi fortsatte chatta under en månad innan vi sågs… först tyckte jag inte han var min typ men sedan växte det fram känslor.. de första halvåret bestod av bråk och tjafs men sedan blev det mycket bättre. Nu bor vi ihop och bråkar aldrig! :) Tycker det e pinsamt och berätta när folk frågar hur vi träffades men ändå är det rätt kul.

  Ellan 2015-10-02 17:57:35
  Svara
 • Jag träffade min sambo på badoo, alla var så oseriösa där så när vi började prata började vi skoja och driva med varandra, det visade sig att vi båda jobbade på Arlanda, jag jobbade på Starbucks, en dag dök han upp framför mig utan förvarning! Vi hade tydligen varit grannar också! Var inte kärlek vid första ögonkastet men nu är jag kärare än någonsin! Har en katt, lögenhet och företag ihop! Och tack vare honom har jag även fått en underbar familj nere i Iran som jag nyss hälsade på!

  Natalie 2015-10-02 17:47:32 http://www.dekorette.se
  Svara
 • Träffade min sambo på tinder också! Nu bor vi i hus med två katter och firar ett år!

  Jasmine 2015-10-02 17:39:33
  Svara
 • Träffade min nyblivna sambo på tinder i mars. Jag hade dejtat en del där och även hittat en kille som jag gillade men som var ett svin. Gav det en ‘sista chans’ och så kom han. Drömmannen. Vi planerar våra liv ihop och jag är så lycklig att jag hittat min The one för det är jag söker på att det är :).

  Sara 2015-10-02 17:06:52
  Svara
 • Jag har mött mitt livs kärlek och detta på…läs TINDER. Jag hade förutfattade meningar gällande nätdejting innan det tog slut mellan mig och mitt ex. Fy för mig. Jag valde att gå på en dejt (min första Tinder dejt), och jag mötte den mest fantastiska, smartaste, roligaste och snyggaste man jag någonsin mött. Det var kärlek vid första ögonkastet från bådas sida. Vi har idag varit tillsammans i över ett år och bor tillsammans. Aldrig hade jag trott att en app skulle ge mig så mycket lycka, men tack gode gud för Tinder. Länge leve kärleken!

  Emma 2015-10-02 16:52:27
  Svara
 • Jag träffade min nuvarande man och pappan till vårt barn på Badoo, ingen av oss visste att det typ bara var för att ligga, haha! Så vi var seriösa och efter första dejten sa jag till min vän att jsg träffat min blivande man! Sagt och gjort, i december firar vi 3 år och jag är världens lyckligaste!!

  Sanna 2015-10-02 16:42:44
  Svara
 • Kul att se att folk faktiskt träffas genom det! Själv har jag aldrig trott på det, känns bara ytligt

  Lisa 2015-10-02 16:21:38 http://www.nouw.com/lisabengtsson
  Svara
 • jag träffade min pojkvän via badoo. Trodde ärligt att man inte kunde hitta ngn varken där lr på tinder och efter två dåliga badoo & tinder dejter var jag inte sådär jöttesugen på denna men tackade ja ändå och är idag så glad att jag chansade. Hittat världens finaste och är idag lycklig och kär

  Julia 2015-10-02 15:36:54
  Svara
 • Jag träffade min fantastiska pojkvän över tinder! I november firar vi 1 år tillsammans och jag är evigt tacksam för tinder men framförallt är jag tacksam för underbara min pojkvän!

  Louise 2015-10-02 14:56:41
  Svara
 • Jag och min kille träffades på Tinder i september 2014, vi var varandras första tinder-dejtar också. Och i april i år köpte vi lägenhet ihop. Om det inte hade varit för Tinder hade vi inte träffats, så tack för det Tinder :) haha! Livet alltså! <3 :)

  Anna 2015-10-02 14:53:56
  Svara
 • Har varit tillsammans med min pojkvän i snart 7 år (sjukt!) så har aldrig testat tinder. Förstå mig rätt nu, vill INTE byta ut honom men sörjer SÅ att jag aldrig fått testa tinder. Skulle vara så himla kul :) Grattis till er!

  Josefine 2015-10-02 14:41:59
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Haha! Jag har också varit ihop med min kille i 7år och jag vill också pröva tinder!! Håller på att försöka övertala min kille att vi ska skaffa så vi kan dejta där!!! Hahaha så sjukt! :D

   Anna 2015-10-02 18:27:38
   Svara
 • jag träffade min kille på Tinder! det var lite ”when you know, you know” så allt föll på plats ganska snabbt. flyttade ihop efter ett par månader och har precis bott tillsammans i ett år. haha gillar faktiskt inte att berätta för folk att vi träffades på tinder! jag är en riktig superromantiker och för mig känner jag inte att det är så romantiskt.

  Amanda 2015-10-02 14:34:31
  Svara
 • Jag träffade också mitt ex på Tinder. Han var då min första Tinder-dejt, och vi var verkligen perfect match i personligheterna. Han hade väldigt dåliga bilder, så hade noll förväntningar när vi väl sågs. Vi var tillsammans till och från o ca 1 år, sen visade det sig att han var otrogen osv. men whatever. Har varit på massor av Tinder-dejts efter det, och mest blivit sjukt besviken. Bilder kan verkligen inte säga mycket, eftersom att det gör så mycket hur folk rör sig, pratar, GÅR osv. Så nu har jag slutat med allt av dejtingapps och slutat dejta. hehe

  Joanna 2015-10-02 14:23:50
  Svara
 • Jag träffade också min kille via Tinder ;-) Vi träffades i augusti 2014 och flyttade in tillsammans efter bara två månader. Han är min soulmate och det är en skön isbrytare när folk frågar hur vi träffades !

  C 2015-10-02 14:16:01
  Svara
 • åååh jag träffade min kille på Tinder också, vi är sambos idag men matchade 1 januari i år haha, kommer ihåg att vi pratade om bakfyllan från helvete.
  Vi chattade i typ två veckor, de flesta jag matchat mer pratade väldigt mycket sex och sånt men han vara liksom genuint intresserad av mig och mitt liv.
  Han bodde kanske tre minuter från min gamla bostad så en kväll kl 10 när jag och en vän delat en flaska vin bestämde jag mig för att gå och möta honom och hänga med honom. Vi pratade och hånglade till typ 3 på natten, då frågade han om jag ville sova där. Sen har jag sovit där varje natt, flyttade in i april!
  kan inte fatta att vi träffades via tinder.

  Mina tre bästa tips för tinderdejting:
  Var kräsen. Verkar någon konstig, unmatcha!
  Våga berätta om dig själv och skriv på ett intressant sätt.
  Prata inte sex direkt om inte målet är bara att ligga såklart. Då sållar man rätt snabbt bort de andra som bara vill ligga.

  KÖÖÖÖÖR

  Frida 2015-10-02 14:07:16
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!