Foto: Linn, min nya ass hjälpte mig att fota @evalinns
Just nu har jag ju ett samarbete med Friggs. Ni minns väl mina fina majskakor från Friggs som jag gjorde till frukost härom veckan? Hur kul är det att ta matbilder? Man förstår ju att folk blir besatta av det.
Den här veckan är inspirationen förrätter och mellanmål. Hösten har ju världens bästa och kanske finaste råvaror för just detta. Jag åt nämligen på en krog i förra veckan som serverade en kantarellmacka med hemmagjord lingonkompott som var så förbannat god. Så jag och Linn bestämde oss för att göra samma sak och det blev faktiskt riktigt bra. Jag serverade såklart kantarellerna på Friggs majskakor.
Friggs har även en bar som är perfekt som mellanmål och on-the-go. Men jag och Linn, min nya ass, bestämde oss för att göra om baren till en efterrätt genom att doppa den i smält choklad och toppa med hemmagjorda lingon som kanderats i socker. Alla deras nya barer är dessutom glutenfria – HURRA!