Förtrollande kulisser, Extra Garderob och Crotto Dei Platani.

Lake-Como

Como sjön var verkligen bländande vackert, men väldigt svårt att fånga de höga bergen, djupa dalarna och de drömmiga molnen som omfamnade kullarna på bild. Landskapet ser nästan ut som en låtsas kuliss.

Klänning Keepsafe
Innan resan bokade jag upp några smultronställen som jag googlat upp. Allt ligger relativt nära i Como, den här restaurangen låg tjugo minuter bort från vår med bil. Sedan finns det en färja som man kan ta runt hela sjön och över till andra sidan som bara tar några minuter.

Klänning Keepsafe
Jag hade på mig en ny klänning som jag klickade hem precis innan resan – (annonslänk) ni hittar den här! 

Petra Tungården Markus Ström
Visst är ärmen och ringningen fin? Så smickrande siluett! Dessutom känner man sig som en superhjälte om man sträcker ut båda armarna och springer, haha.

Sandro
Japp, då var alla fotade och glada, haha. Jag älskar att vara på semester med Sara, inte bara för att hon är en av mina bästa vänner och alldeles underbar – utan också för att jag vill sno åt mig precis allt i hennes resväska. Det är som att ha med sig två garderober eller en egen stylist på resan. Som den här prickiga stassen från Sandro som jag dreglandes la vantarna på kvällen efter.

Crotto-dei-plantani
Ibland måste man få klappa sig själv på axeln, den här aftonen var en sådan. Jag hade nämligen lyckats boka in en riktig tiopoängare, Crotto dei Platani. Om ni åker till Como så måste ni äta här.

Crotto-dei-plantani
Crotto dei Platani är en riktig pärla med terassen belägen ute i vattnet. Den ligger dessutom helt själv, inte en resturang eller hus i sikte.

Lake-Como-Resturant
Jag hade ringt och tjatat och bönat om ett bord på front row. Hurra och det fick vi!

Crotto-dei-plantani
<3

Lake Como Crotto Dei Platani
Vet inte när jag kommer att sitta på ett liknande ställe någonsin igen.


Så då får man ta chansen och vara så här cheesy, vilket Sara lyckades fånga på bild. Summan av kardemumman, älskar dig Lorpan.
Lake Como Crotto Dei Platani

Jag har typ förvandlats till en vandrande kolhydrat efter de här fyra veckorna av marinerande. Att äta pasta med buffalo mozzarella till förrätt känns ju helt rimligt när man är i Italien. Den här rätten var för övrigt helt jävla underbar. Kampsportslabbet måste ju får något att sätta tänderna i när man är tillbaka efter sommaren eller hur? Haha!

Crotto-dei-plantani

Jag avslutade middagen med en riktigt bra köttbit med tryffelsås. Den var inte fy skam den heller. Däremot funderar jag på att köra en helt vegetarisk månad nu från och med måndag eller okej jag kommer nog äta fisk och skaldjur. Men inget kött. Det har blivit lite väl mycket kött den här senaste veckan.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!