Magiska Hårsvall och Drinkkväll på Kommendören.

Joanna-Fingal

För någon vecka sedan mötte jag upp den här solstrålen som var på sitt allra härligaste mest sommarsprudlande humör. Fingals kontor ligger nämligen ett stenkast bort från vår lägenhet. Det tackar jag för. Brukar alltid cykla förbi dem på en cola light och lite skitsnack om de är kvar när jag är på väg hemåt.

Klänning Asos
Första dagen på året som jag var riktigt sommarklädd.

Petra Tungården

Sedan traskade vi vidare för att möta de andra.

Vi hade bestämt oss för att bränna av en riktigt drinkkväll på Kommendören.

Mathilda-Lundin-

Titta va! Det där är min bästa kompis. Vilken jävla tiopoängare, dessutom är hon om ännu vackrare på insidan.

Hairtalk

Mathilda har börjat gå till min frisör, Emelie. Hon hade precis varit där och färgat om håret innan vi mötes upp. Älskar nyansen.

Ingen drinkkväll utan obligatorisk gruppbild. Kommendören har typ varit mitt andra hem den här våren. Det ligger så bra ur ett: ”Jag vill ha maximal sol, så länge som det går” perspektiv – samt att deras meny det här året har varit tio poäng.

Kommendören
En close up också!


Och en outfitbild – såklart!

Kommendören

Jag fråga bartendern snällt om jag fick ta en bild på honom för han gjorde så goda drinkar. Det fick jag. Så nu vet ni vem ni ska spana efter där.

Drinkar Stockholm

Vi lät honom bestämma första drinken. Annars blir det lätt att man konsumerar samma läskeblask hela tiden. Så det blev en otippad lite bittrare drink med sting i. Sjukt god.

Efter en drink i baren bestämde vi oss för att slå oss ner ute i pang vädret.

Panerade-Tonfisk

Jag kände what the hell och bestämde mig för att prova något nytt på menyn. Fick väl feeling efter den ovana drinkbeställningen och tingade in en pankofriterad tonfisksallad med jalapeño majonnäs. Ja, tack!

Sötpotatis-Pommesfrites

Alltid en sötpotatispommes i mitten att dela på vid sidan av. Det är sen gammalt. Alltså den såsen med parmesan, jalapeño och koriander på. Holy mama!

Tacos

Men först en liten förrätt i form av sliders (miniatyr hamburgare) samt varsin hummertaco. Kände mig lika duktig som Elsa Billgren på att dokumentera den här aftonen. Älskar hennes långa fantastiska bildinlägg. Ska bli bättre på det.

Rödbetssallad-med-chevré-

Mathilda valde rödbetor, chevré och lökringar!

Grissida

Bisse och Limpan var utsvultna och slog på stort minst sagt då de beställde in deras spädgris. Sedan droppade lite andra kompisar förbi innan det var dags att bege sig av hemåt. En magisk onsdag mitt i livet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
40kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!