Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Grått

4R2A8864 d4R2A8845Jag har levt i den här kappan från LXLS  senaste tiden. Har fått sådan dille på grått. Vill bara klä mig i grått. Matcha vädret liksom. Idag är jag helt slut. Slut som artist. Sa till min PT Daddy imorse att det kändes som måndag. Har bara varit kundmiddagar och events varje dag hela veckan, så nu är jag helt mör. Ikväll ska jag bara mysa hemma. Han ska komma över med massa mat och vin och jag tänkte inte lämna soffan för något i världen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilken storlek har du på din kappa? Älskar din klädstil! <3

  Louise 2014-12-15 13:54:36
  Svara
 • Vilken stl/modell är det på din Chanel?

  Emma 2014-12-13 23:49:51
  Svara
 • Petra, jag behöver din hjälp! Jag har ingen aning om vad jag ska klä mig i för att vara lite fin nu till jul. Har fått världens dille på grönt, speciellt mörkgrönt, vill ha allt! Kan du inte göra ett inlägg med lite tips på kläder till jul/nyår i färgtema grönt och svart? Hade varit himmelskt.

  Cecilia 2014-12-13 22:09:35
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt