Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Julshopping

I förra veckan var jag, Martin och Carro på en julshoppingrunda på stan. Häng med! Glöm inte att kolla på slutet när vi åker skridskor och isprinsessan Martin krockar rakt in i en turist. Jag skrattade så att tårarna sprutade. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Petra.

  Vad hette designern som skapat ringarna i videon? Hörde inte riktigt vad du sa och lyckades inte googla mig fram till svaret, hehe. De var otroligt fina, men jag bor inte i Stockholm och vill gärna undersöka om de finns i min stad :)

  Jenny 2014-12-14 16:07:39
  Svara
 • Haha roligaste i mitt liv

  S 2014-12-13 08:45:51
  Svara
 • går inte att titta på

  anna 2014-12-12 20:50:33
  Svara
 • Åh, nu är det ju inte utan att man undrar vilken typ av målgrupp ni har tänkt för denna typ av videor och tips? Föreställer mig att det är mer yngre personer som läser din blogg (men vet ju klart inte) och det är ganska osannolikt att man då skulle ha råd med grejerna du tipsar om. Jag som läser din blogg regelbundet t.ex., och även metro mode… Och jag känner att det du tipsar om här är ju verkligen ingenting som jag skulle kunna köpa, och att den här videon inte alls riktas till mig. Skulle vara bra om du kunde svara, vore så intressant att höra!

  mallan 2014-12-12 15:01:12
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind