Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Klumpig

IMG_0579Här trillade jag ur hängmattan.

Jag är kanske världens klumpigaste människa.Minns ni när jag trillade ut ur provrummet på H&M med rumpan bar utan bh? Jag provade ett par för tighta jeans som blev som en strypsnara runt knävecken och så föll jag handlöst rakt ut genom provrummet och landade på mage med rumpan i vädret framför hela kön. Den här resan har jag kanske slagit i foten i 150 000 stenar, snubblat hundra gånger, trillat ur hängmattan. 

Det är som att jag är en fjortonårig pubertal pojke som liksom inte har växt in i sin kropp och har koll på sina kroppsdelar. Helt plötsligt så fäller jag bara krockben på mig själv. 

Det här har ju inte gått obemärkt förbi mina vänner, haha. 
IMG_0569 IMG_0572Bjuder på dessa. Här råkade jag vricka till foten och föll ihop, haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hahahah åh, igenkänningshumor och bra grejer!

  Felicia 2014-12-28 23:55:41 http://www.felicialma.devote.se
  Svara
 • Haha! Du kanske är kär? ;) När jag och min kille blev kära var vi så sjukt klumpiga. Jag råkade slå in hans huvud i väggen, han råkade fälla mig och jag spillde vid typ varje måltid och det brukar jag inte göra och massa annat. Vi skojar fortfarande mycket om hur klumpiga vi var då! Haha! Det gick väl över efter någon månad och jag kunde äta igen utan att spilla ;)

  Anna 2014-12-28 21:42:15
  Svara
 • HM-historian gav mig ett riktigt asgarv. Hahahaha

  Ninni 2014-12-27 18:56:58
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt