Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Saker som gör att jag älskar dig!

Petra Tungården pojkvän
När jag kom hem från ett jobb i onsdagskväll så stod de här bjässarna på vardagsrummet. Jag hade varit borta på ett jobb i några dagar och blev så glad när jag möttes av de här superrosorna. Det är så gulligt! Jag älskar att få blommor.

Markus
Men det som verkligen gör att jag älskar dig är när jag grinar illa imorse och är irriterad över att jag tror att jag sumpat mina Diorsolglasögon på midsommar. Och du vaknar när jag ska åka iväg på ett jobb vid 06.00 och jag beklagar mig. En halvtimme senare får jag ett mms att du hittat dem. Att gå upp vid 06.00 och leta efter sin flickväns solglasögon en måndagsmorgon är ta mig fan kärlek. När han hade kunnat sova till klockan 08.00. Älskar dig!
midsommarHittade precis den här bilden som någon smygtagit från midsommar <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hur fina är inte ni?! <3

  Mimmi 2015-06-22 18:20:37 http://www.mimminea.devote.se
  Svara
 • Ni är så fina! Jag är himla glad för din skull, som du skrev ngn gång, från supersingel till superihop :) Det låter fantastiskt. Jag har följt dina strapatser i singellivet genom Glamourama och genom Fornis och Dashas podd :) (det är ett otroligt bra smygfoto :))

  Emma 2015-06-22 13:18:51
  Svara
 • Måste bara fråga hur du lyckas ha 148 olästa sms?! Haha helt galet… Läser du bara i ämnesraden och struntar i att öppna dem??? PS du och mackan är ju gulligaste paret någonsin <333

  Julia 2015-06-22 13:15:36
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Linn Eklund
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Foodjunkie
Man
Johan Hurtig
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Philip Conradsson