Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

I nöd och lust: Drömlistan

ÅreVem får det att kittla till i din mage? 

Hurra! Onsdag och nytt avsnitt! Idag snackar vi om hur det att vara vaken och orörlig, fångad i sin värsta mardröm, vår osexiga förmåga att förminska oss själva samt hur härligt det är att känna hjärtat i kroppen. Och om vår dåliga karatär. Dessutom har Linn blivit kär. Detta avsnitt får ni inte missa.

In och lyssna med er – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL AVSNITTEN. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Din skidjacka, vart kan man hitta den? SÅ FAB!

  m 2016-02-25 23:10:30
  Svara
 • Dagens avsnitt var så bra! Har gillat alla era avsnitt, men det här var bäst hittills. Det märks så tydligt att ni fått bättre känsla för att spela in, och SÅ mysigt att föreställa sig hur ni satt i mörkret (jag föreställde mig vinterkväll liksom, haha) men ett glas rödvin i Linns soffa. Ni var så lugna, och pratade om ångest, prestation, svårt att säga nej och massa annat som de allra flesta av oss med good-girl-syndrome också känner. Visserligen var det inte mycket kärlek, men det tycker jag inte att ni behöver maxa varje gång! Heja er!

  Ida 2016-02-25 14:17:55
  Svara
 • HEEJ ALLTSÅ!!!!!! Jag kan göra VAD. SOM. HELST. för att få köpa ditt skidställ på bilden. Hur mycket vill du ha haha? Jag hämtar det också! Jag HITTAR verkligen inget liknande nåååågonstans. Du skulle va min ängel i så fall. PUSS

  Emilia 2016-02-25 10:34:53
  Svara
 • Var ganska besviken på dagens avsnitt. Känns som ni inte hade funderat ut alls på förhand vad ni skulle prata om utan det blev att ni pratade om det ni kände för bara… plus alldeles för lite kärlek! mer struktur och mer kärlek tack :)

  Sara 2016-02-25 10:01:02
  Svara
 • har du find my phone aktiverat? det kanske hjalper ? nan IT kille kopplade bort denna smarta funktion nar dom uppdaterade natt pa min mobil… upptackte det forst nar jag glomde kvar mobilen in en taxi i usa ( givetvis var ljudet av oxa) :-(

  amanda 2016-02-24 21:08:31
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Viktor Frisk
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Marcus Schuterman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Linn Eklund
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Amelia Widell
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Kevin Triguero
Man
Johan Hurtig
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Mode
Emelie Wikström