NYTT PODDAVSNITT: Från LA med kärlek!

I NÖD OCH LUST

HURRA, HURRA – TACK ALLA NI SOM LYSSNAR. PLATS TRE LIKSOM, WOW!

Jag och Linn rapporterar från vår vilda resa i LA – missade fester med Rihanna och Justin B, utslagna tänder, ofrivilliga snetrippar och läckra Uberchaufförer. Jajamän, ni kan ge er tusan på att det är ett riktigt smarrigt avsnitt som väntar er denna vecka <3

NI HITTAR VECKANS AVSNITT HÄR! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment!

    Krystal Conrad 2024-02-08 01:20:00 https://respawn.bg
    Svara
  • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment!

    Kaylah Schaefer 2024-01-12 00:32:51 https://stara-zagora.info
    Svara
  • The katana’s legacy extends beyond the battlefield. It has played a prominent role in Japanese culture, literature, and art for centuries. The sword’s cultural impact is evident in the traditional martial art of kendo, where practitioners engage in disciplined swordsmanship using bamboo replicas of the samurai sword . Additionally, the katana’s iconic form has inspired countless depictions in literature, film, and popular culture, solidifying its status as a timeless symbol of Japanese heritage and warrior spirit.

    anime swords 2023-12-15 05:15:54 https://superkatana.com/
    Svara
  • There is definately a lot to find out about this subject. I like all the points you made gulfstream races live stream

    free horse racing streaming 2023-07-02 09:22:14 https://oneotv.online/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
    Svara
  • I’ll definitely come back later to read this.

    abn channel live 2022-10-07 14:03:08 https://oneotv.online/live/in-abn-live-stream/
    Svara
  • Fyfan va bra den är!! Skrattar så mycket jämt haha

    Maja 2016-04-23 15:01:19
    Svara
  • Alltså ni är ju så himla underbara! Får inte nog!!

    Caroline Kempe 2016-04-21 20:03:49 http://carolinekempe.myshowroom.se
    Svara
  • Kul att höra er syn på LA för en som bor här. Om pizzan Linn pratade om åts på Gjelina på Abbot Kinney så är de kända för att inte göra några som helst ändringar till sina rätter, policyn står t.o.m. tryckt på menyerna, eftersom LA annars är staden där alla byter ut & ändrar allt i alla rätter jämt… De flesta restaurangerna gör det med glädje, Gjelina ör snarare undantaget som bekräftar regeln – så dra inte för stora växlar på det… :)

    Ella 2016-04-21 03:14:39
    Svara
  • Herrejösses i min lilla låda vad ni snackar goja. Man får inte hallisar eller avtändningar av gräs! Se ankor och hoppa ut genom fönster?!? Ni pratar om GRÄS, man blir lite flummig/trött/intresserad/tankefull/fokuserad, man ser inga ankor eller andra konstiga saker. Skulle aldrig orka hoppa ut genom ett fönster när jag rökt gräs, det där är typisk USA-propaganda. Ni pratar nog mer tyngre droger och inte om den fantastiska medicinalväxten cannabis som förutom att vara ett grymt rekreationsmedel också är en växt som vi idag bygge hus med, tillverkar kläder, gör mat av, hudvårdsprodukter etc… Stooor skillnad. Googla please, för ni har tyvärr ingen större aning om vad weed är. Absolut inget av det ni pratar om. Man behöver inte vara pro-legalisering eller röka själv men grundläggande kunskap vore ju nice då man ska prata om det i en podcast. Mvh jobbat på en laglig cannabisfarm i Australien och har alla mina hjärnceller kvar + några till. Happy 420 :)

    Linnea 2016-04-21 00:35:08
    Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

      Linnea, gräs sänker dopamintillverkningen, ett llycko-hormon som förhindrar bl.a depression och leder till apati (mer och mer lathet). Dessutom ÄR det beroendeframkallande, bevisat psykologiskt men jag skulle kunna offra min hand på att det är beroendeframkallande rent fysiologiskt även om det inte är 100% bevisat idag (än). Varenda kotte jag mött som röker gräs röker enooormt ofta och mycket. Det finns en anledning till att det är klassificerat som en drog!

      A 2016-04-23 11:54:12
      Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

      Tänkte samma sak! bra skrivet Linnea

      P 2016-04-21 06:42:52
      Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

      Haha, Linnea. Du måste verkligen rökt bort alla dina hjärnceller om du inte vet något så självklart som att man kan få hallucinationer av att röka cannabis? (Att det sedan inte är så vanligt förekommande är en annan femma men kom inte och påstå att det inte existerar). Och vare sig du vill erkänna det för dig själv eller ej så låter du precis som vilken som helst i raden av alla (mer eller mindre begåvade) cannabisförespråkare.

      Maria 2016-04-21 05:19:14
      Svara
      • Svar på Marias kommentar.

        Hallisar kan du få av många orsaker, cannabis kan vara en av orsakerna vid överdosering/långvarigt missbruk/i kombination med psykisk ohälsa etc, men att använda det som argument för att vara emot cannabis är bara väldigt onödigt då det precis som du säger är ytterst sällsynt. Jag var för cannabis redan innan jag rökte första gången vid 23 års ålder, krävs inte direkt sönderökta hjärnceller eller en kass bakgrund för att se positivt på denna ”dödsdrog”…, Ser man till Petras historia med alkoholintag är det ungefär 100 ggr värre än att jag (och ett ENORMT mörkertal av andra vanliga svenssons) röker cannabis ibland. Alkohol är den vidrigaste drogen som finns, synd att folk är så sjukt hjärntvättade för att se det!

        Linnea 2016-04-22 00:46:37
        Svara
  • BÄSTA PODDEN! Kärlek till er <3

    Linn 2016-04-20 22:48:03
    Svara
  • Älskar poden, ska till LA till min future husband i juni och blev SÅ taggad nu! In och läs mitt inlägg om positivitet!!
    nouw.com/moawirdby

    Moa Wirdby 2016-04-20 20:56:34 http://nouw.com/moawirdby
    Svara
  • ER PODD ÄR BÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Nathalie 2016-04-20 20:18:26
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!