Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Inspiration till Semestergarderoben.

Lizzy-vd-Ligt

Efter att Joanna visade mig Lizzy Vd Light på intsagram så är jag besatt. Jag fullkomligt älskar hennes stil och hur hon lyckas kombinera de mest oväntade mötena. Så här vill jag se ut hela semestern. Så kul med semestermode när man kan ta ut svängarna och bada i mönster, färg och prints.

Lizzy

Så nu har jag fått semestergarderobs hets. Jag har precis kommit till insikt med att jag är borta tre veckor i sträck i sommar (!) – inte optimalt för min packning. Och de är lite olika klimat dessutom. Så ikväll när jag kommer hem från landet ska jag gå igenom semestergarderoben och rensa ur allt jag aldrig använder. Eller trötta gamla plagg med solkrämsfläckar.

Semesterstilen

Det här skulle jag gärna vilja ha med mig på semestern: 

Röd bikini Demadly, Beige Bikini Adriana Degreas (apprl länk), Blå Baddräkt Michael Kors (vill så gärna ha den men den är slut i min storlek (!), Hatt Eugenia Kim (apprl länk), Solglasögon Gina Tricot.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, så snygga mönster!
  Har verkligen helt fastnat på coola prints för denna sommaren, och har precis köpet hem denna till min semestergarderob!

  https://www.hunkemoller.se/se_sv/25969-pareo-modern-tribal-azul-112685.html

  Ida 2016-06-28 11:23:22
  Svara
 • Hennes stil ar grym! Foljer henne nu ocksa, haha. Maste fa reda pa vart den dar playsuiten ar ifran!

  Noelle 2016-06-27 19:28:58 http://bynoelle.co.uk
  Svara
 • Hej Petra! Länken heter ARP:a och står för Address Resolution Protocol. Det du angett finns inte. :) Läs gärna mer på: https://sv.wikipedia.org/wiki/Address_Resolution_Protocol

  Barbro 2016-06-27 18:55:36
  Svara
 • `Hej Petra, kolla in denna baddr;kt, liknande Michael Kors. http://www.neimanmarcus.com/en-ae/La-Blanca-Mio-Plunge-Neck-Halter-One-Piece-Swimsuit/prod185300268_cat44640775__/p.prod?icid=&searchType=EndecaDrivenCat&rte=%252Fcategory.service%253FitemId%253Dcat44640775%2526pageSize%253D30%2526Nao%253D1110%2526Ns%253DPCS_SORT%2526refinements%253D&eItemId=prod185300268&cmCat=product

  Pernilla 2016-06-27 17:51:00
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Man
Marcus Schuterman
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig