Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Inspiration till Semestergarderoben.

Lizzy-vd-Ligt

Efter att Joanna visade mig Lizzy Vd Light på intsagram så är jag besatt. Jag fullkomligt älskar hennes stil och hur hon lyckas kombinera de mest oväntade mötena. Så här vill jag se ut hela semestern. Så kul med semestermode när man kan ta ut svängarna och bada i mönster, färg och prints.

Lizzy

Så nu har jag fått semestergarderobs hets. Jag har precis kommit till insikt med att jag är borta tre veckor i sträck i sommar (!) – inte optimalt för min packning. Och de är lite olika klimat dessutom. Så ikväll när jag kommer hem från landet ska jag gå igenom semestergarderoben och rensa ur allt jag aldrig använder. Eller trötta gamla plagg med solkrämsfläckar.

Semesterstilen

Det här skulle jag gärna vilja ha med mig på semestern: 

Röd bikini Demadly, Beige Bikini Adriana Degreas (apprl länk), Blå Baddräkt Michael Kors (vill så gärna ha den men den är slut i min storlek (!), Hatt Eugenia Kim (apprl länk), Solglasögon Gina Tricot.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, så snygga mönster!
  Har verkligen helt fastnat på coola prints för denna sommaren, och har precis köpet hem denna till min semestergarderob!

  https://www.hunkemoller.se/se_sv/25969-pareo-modern-tribal-azul-112685.html

  Ida 2016-06-28 11:23:22
  Svara
 • Hennes stil ar grym! Foljer henne nu ocksa, haha. Maste fa reda pa vart den dar playsuiten ar ifran!

  Noelle 2016-06-27 19:28:58 http://bynoelle.co.uk
  Svara
 • Hej Petra! Länken heter ARP:a och står för Address Resolution Protocol. Det du angett finns inte. :) Läs gärna mer på: https://sv.wikipedia.org/wiki/Address_Resolution_Protocol

  Barbro 2016-06-27 18:55:36
  Svara
 • `Hej Petra, kolla in denna baddr;kt, liknande Michael Kors. http://www.neimanmarcus.com/en-ae/La-Blanca-Mio-Plunge-Neck-Halter-One-Piece-Swimsuit/prod185300268_cat44640775__/p.prod?icid=&searchType=EndecaDrivenCat&rte=%252Fcategory.service%253FitemId%253Dcat44640775%2526pageSize%253D30%2526Nao%253D1110%2526Ns%253DPCS_SORT%2526refinements%253D&eItemId=prod185300268&cmCat=product

  Pernilla 2016-06-27 17:51:00
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Mode
Linn Eklund
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Amelia Widell
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Johan Hurtig
Man
Viktor Frisk