Tavlor från Piqmo, Cravings från Nordiska Galleriet och Nya Ha-begär!

petar-tungarden-vardagsrum-inredning

Det känns verkligen som att vår hem är i ständig förändring. Plåtade hemma i fredags så fick låna några tavlor från grymma Paula på Piqmo. Eftersom vi inte hittat några eller någon som jag känner mig helt nöjd med än. Vill ha något stort motiv ovanför soffan alternativt två som på bilden. De här tavlorna är så fina av Marcus Nyberg. Man ser motiven bättre på hemsidan – klicka här om ni vill kika närmare på dem! Men de kräver bättre belysning än den vi har hemma.

piqmo-tavla

Den här tavlan som också är från Marcus Nyberg blir man helt förtrollad av. Tycker man blir lugn bara av att se på den, perfekt till sovrummet. Funderar på att köpa loss mästerverket. Den gifte sig verkligen till väggfärgen. Kanske får slå till på den med. Framförallt med den ljusa maffiga träramen till.

Den här hörnan är ju inte alls klar hemma, så det fick bli en temporär lösning. Det här valnötsbordet som finns på Nordiska Galleriet från Cassina är vackert.

Fogia Vas

Marmor, mörktträ och glas! Mums! Hur fin är den här vasen från Fogia?

ballingslov-kok-petra-tungarden

Tänk om det alltid kunde vara så här avskalat i köket. Är ju en mästare att samla på mig ”skit” – måste göra en brutal utrensning här hemma. Helt klart ett drag jag ärvt från min kära mamma. Hon är en riktig samlare av rang.

ballingslov-kok-petra-tungarden
Blev så mycket hemtrevligare med tavlor. Hur tjusig är Mantis lampan (den svarta lampan över soffan). Råkade precis beställa den från Nordiska Galleriet, fast som vägglampa, att ha ovanför soffan. Livsfarligt för ens ekonomi att låna möbler, då det lätt får stanna kvar.

Annonslänk: Dagbädden från danska Handvärk som jag är helt upp över öronen förälskad i blir lite för mörk och stor i det här rummet. Men den får stå där tills vidare. Förhoppningsvis får den en bättre plats som den förtjänar i vårt framtida hem.

Annonslänk: Ni hittar Mantislamporna här!

sovrum-petra tungården
Tycker Amelias nya bäddsett från Meli Meli är så fina – de känns väldigt ”Paris” chica!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
229kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!