Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ingen sömn…

I natt blir det ingen sömn. Imorgon blir det walking dead. Snart är den här helvetes perioden över. Idag hängde jag med min nya kollega, vi planerade Metromode (som ska vara inne på onsdagmorgon – HJÄLP!). Fasiken vilken skön tjej! Det kommer bli många skratt den här hösten. Tacka gudarna för det. Hon gjorde min vecka! 

Haha, idag skulle Tilda färga min utväxt hemma. Mitt hår har blivit så satans solblekt, så jag hade fått ”världens” utväxt! NU ÄR MITT HÅR VITT/GULT. Färga aldrig håret hemma! I lördags gjorde Laura extensions på mig! Ska visa imorgon!

Så här vill jag se ut i höst – hur snygg är Leelee Sobieski!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1445kommentarer

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle