Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nytt inslag….

I bloggen! Ni verkade ju älska min Ångesthistoria 1 och trust me! Det finns säkert 150 stycken till på lager. Så absolut, vi kör minst en gång i veckan ska jag blotta mig. Men för att vi ska göra det hela lite intressantare – så tycker jag att ni också ska få bjuda på er själva och tänk va! Ni kan ju vara anonyma ; )

Så kan ni inte dela med er av era pinsammaste historier i kommentarsfältet nu!!!! Ja! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Snällllaaaa PETRA, goa fina gulliga underbara Petra, åk till barnpappan med en blomma =), då skulle han iaf upprepa sin snällhet mot andra tjejer som verkligen behöver bli insläppta. =) PLLLLLLLLLLLLLLLLLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!

  SA 2011-10-17 20:53:53
  Svara
 • En av de pinsammaste kvällarna av mitt liv började på grodan. Jag var ute med ett tjejgäng och var rätt packad när vi kom dit. Efter ett tag har min kompis hittat två par killar som är i sthlm på besök och jag ser min chans att prata engelska. Vi blir bjudna på vin och efter det är allt svart tills jag vaknar upp på ett golv med en morgonrock till täcke. Jag sätter mig upp och allt snurrar och märker att min kompis ligger i en säng med killarna vi träffat på krogen. Hon verkar ha de mysigt med båda och jag däckar igen. På morgonen vaknar jag till, nu sover alla, kravlar mig in på toan och spyr som aldrig förr. Kryper tillbaka till morgonrocken, men nu har killen jag flörtat med vaknat och drar upp mig på sängen varpå han trycker på min mage. Jag får springa till toan igen och spy ännu en gång. Går tillbaka till sängen och försöker sova men de vill inte herrn bredvid mig utan försöker hela tiden kyssa mig och smeka mig. Usch tänker jag och väcker min kompis. Vi tar på oss våra saker och drar. Efteråt fick jag höra att vi tagit taxi från grodan till deras hotell och att de behövt betala för att jag och hon skulle få sova där. Jag har alltså stått aspackad i en hotellreception medan killarna betala. Illa de måste sett ut!

  R 2011-10-15 14:32:14
  Svara
 • Jag var nog 14 år gammal och på min allra första biodejt. Han var två år äldre och jag var så förälskad! Jag hade precis dragit ut tänder för att sätta i en tandställning och när jag ligger med huvudet lutad mot hans axel i biosalongen inser jag att jag har dregglat ner större delen av hans axel… Försöker i panik ”smeka” bort det… Vet än idag inte om han märke något men han visade sig ändå vara ett riktigt asshole… Tja, värre har ju hänt sedan dess men just det där glömmer jag aldrig ;)

  Anna 2011-10-15 01:37:13
  Svara
 • åh jag älskar att jag inte är ensam om att vara värst i gänget. Vet inte hur jag lyckas med allt ibland, men har slutat blivit förvånad. Men värst var nog den här:

  Jag och en kille som jag då dejtade var på en fest hemma hos en tjejkompis. Vi började hålla på lite i köket och det vi hamnade i tvättstugan som låg separat vid köket med två svägdörrar imellan bara. Allt gick finfint, asbra sex tills jag märker att ena dörren börjar öppnas så jag trycker igen den med foten medans vi fortsätter. Jag trodde det var någon av våra vänner som ville störa eftersom vi var på en fest, men efter någon minut inser jag att det är min kompis katt som sitter klämd mellan dörrarna.

  Paniken efter det när folk kommer inspringandes, vi ligger nakna på golvet, katten som halvlever springer ut i skogen (är borta i två dagar?? Jag trodde att jag hade dödat min väns katt i två dagar. Ångest). Aa jag kan ju säga att kattmördaren är ett ofta användt smeknamn.

  elin 2011-10-14 19:50:07
  Svara
 • With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any methods to help prevent content from being stolen? I’d truly appreciate it.

  cupolas weathervanes 2011-10-14 09:42:12 http://www.squidoo.com/weather-vane
  Svara
 • Today, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

  carrot juice 2011-10-14 09:04:22 http://healthybodynow.net/carrot-juice/
  Svara
 • My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a number of websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any help would be greatly appreciated!

  Svara
 • Appreciating the time and energy you put into your site and detailed information you offer. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed information. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  black tension rods 2011-10-14 07:44:12
  Svara
 • I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. many thanks

  Svara
 • skulle följa med en trevlig man hem efter en minst lika trevlig kväll ute med tjejerna. När de var dags för taxi inser jag att jag måste kissa, och att det inte fanns utrymme för sådant då han och alla hans polare var tvungna efter mycket om och men att komma hem fort fort fort, jag bestämde mig för att strunta i hela grejen då jag inte vart så himma pepp egentligen. Ville mest hem och sova. Till saken hör den att jag inte var i min hem stad och att jag på något magiskt sätt lyckats schabbla bort min telefon. Så där sitter jag på mac donalds, lagom till stäning i en okänd stad, inte över medveten om vad som händer egentligen när ann- krisitn minst 35 stiger fram. Hon frågar vad jag gör där. jag undrar nästan det samma. Det visar sig att ann kristin varit på företags fest och det märker jag tydligt när hennes kolega försöker make a moove. Innan jag vet ordet av sitter jag i en taxi med ann-kristin och hennes kolega och efter några om och men befinner jag mig även i hennes vardags rum. Hon ställer upp extra säng och grejer och vi checka upp tåg till mig hem nästa dag. jag är mest bara glad att jag entligen ska få sova. tills nästa dag. vaknar upp och tänker ”var i helvete är jag” ser en unge max tre år med blöjja springa omkring och i bakrunden hör jag svamp bob fyrkant. Vaknar äntligen till liv. Bokstavligt talat. får se ett barn till. Frågar om jag kan få låna toaletten. Råkar gå in i gardroben. När jag kommer tillbaka sitter det en man i soffan, typisk data kontors nisse. visar sig vara mannen. hälsar. Tackar så hemskt mycket för allt och lämnar huset så fort jag kan för att skynda mig iväg till närmsta stadsbuss och frågar mig själv vad i helvete det var som hände där egentligen.

  hej 2011-10-14 02:59:33
  Svara
 • För något år sen, halvdejtade jag en kille, det var en kille jag visste vem var, vi hade gått på samma skola några år tidigare och hade en del gemensamma kompisar, men mer än så var det inte. Iaf jag hade varit på fest men var alldeles för full för mitt eget bästa, messade lite med honom och han erbjöd sig att komma och hämta mig (typ andra-trejde gången vi sågs). Sagt o gjort. Vi åkte hem till honom. Full och kåt som jag var tyckte jag att vi skulle ha sex, han försökte avstyra det med tanke på att jag var så pass full o han nykter, men nej jag skulle ha sex! Precis när han kör in den kommer jag på att jag har mens och har en tampong uppstoppad, vilket han då precis när jag kommer på det känner… han frågar mig om det och jag får väl ur något, ja justja jag har ju mens…. Efter den misslyckade sexakten frågar han mig ”hittar du snöret nu då? höhö” varpå jag känner där nere – inget jävla snöre, och jag når verkligen inte tampongen. Så jag utbrister ”du får hjälpa mig”. och det gör han! Där ligger jag i sängen hos killen jag är hemma hos för andra gången med särade ben medans han gräver runt i min mensiga fitta efter en tampong. Dagen efter när jag nyktrat till ville jag bara ta dö, det kan nog ha varit det pinsammaste jag gjort i hela mitt liv!!!!

  Ida 2011-10-12 22:24:02
  Svara
 • At this time it looks like Drupal is the top blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

  Ava Amanza 2011-10-12 22:14:59 http://dofollowbookmarks.info/story.php?id=199154
  Svara
 • älskar att läsa sånt här!!

  har verkligen varit med om sjuka saker, men min 18 års fest slår ju fan allt. jag hade inte festat eller druckit på ett bra tag, jag var taggad till 1000 på min fest. förfest med massa drinkar och hotshots, skumpa i limon och tre champagne flaskor beställda på stureplan, varav en klunkade ja i själv. bom, låg jag utslagen på VIP området o sov mitt i nattklubben… vakten BÄR mig ut, alla kollar. jag kan inte ens stå upp, spyr ett antal ggr utanför klubben. mina vänner hjälper mig till tunnelbanan, ena vännen ska sova hos mig. vi träffar en kille på tuben som vi börjar prata med, han bor på st eriksplan, eftersom jag bara ville sova o inte orkade åka hela vägen hem säger ja ”snäällla, kan vi inte få sova hos dig” o typ ber o bönar. min vän säger genast nej, men killen sa att det var helt okej! ja sprang ut ur vagnen med honom, och min vän följer med lite panik. vi äter fyllekäk, jag spy lite till, killen kollar lite på mig som om han ångrar sig. vi kommer upp till hans lägenhet. jag slänger mig i hans säng, och somnar direkt. killen säger till min vän: ”du kan också ta sängen, så tar jag soffan” sen kollar han på mig o säger ”eller jag tar sängen”. jag vaknar, utan trosor, i en killes famn, han håller om mig och han ligger naken (vem fan är han och vart fan är jag!? tänker ja)….KUL. min blåsa är 100% full så jag slingarar mig ur hans grepp springer på toan, tar mina trosor som ligger på golvet, samtidigt som min vän är kollar på mig, tydligen har hon sovit i samma rum, killen vaknar. piiinsamt. vi pratar lite, och jag råkar riva ner hans tavla… vi springer ut så fort som möjligt. så sjukt och helt jävla random. jag minns inte vad vi gjorde den natten… Jag kommer knappt ihåg ngt, men mina käre vän berättade allt för mig…snacka om att vi dog tillsammans. XX

  DM 2011-10-12 22:09:57
  Svara
 • Det här är en väldigt gammal histora. Jag var runt 16 år gammal och festade en hel del på den tiden och blev som alltid asradar! Jag och mina kompisar var hemma hos en random kille på fest, bra med folk och tempot var sjukt bra. Tills jag får en snefylla och grinar järnet lite längre upp på gatan från där han bor..

  Min kompis står och tröstar mig, varför jag grinar vet vi fortfarande inte.. En tant öppnar sitt fönster eftersom hon hört mig böla. Hon ropar från fönstret och frågar vad som har hänt (jag lät väl som en stucken gris) jag ropar då tillbaka mellan mina snyftningar att min mamma har fått cancer!

  Wtf liksom?! Min mamma som aldrig är sjuk.. Hon bjuder i vilket fall upp mig och min kompis. När vi väl kommer in ser vi hennes man som står i hallen. Jag grinar ännu mer och hon bjuder på bullar och mjölk (hur gulligt som helst).

  Efter ett tag ger min kompis mig en sån konstig blick, typ som nu sticker vi! På något sätt under min superfylla förstår jag det och säger tack till tanten och drar iväg med min kompis.

  När vi kommer ut utbryter hon – Gubben tog mig på röven!!
  Jag bara tittar på henne och skrattar, alltså vad är oddsen att vi hamnar hos världens snällaste tant och en snuskgubbe. Vi skrattar än idag åt den här händelsen. Den är ju mest tragisk men fan vad man myttar på fyllan.

  N.S 2011-10-12 21:35:41
  Svara
 • Hahaha gud älskar att bara läsa alla andras stories, men fan man vet ju med sig själv att man gjort samma sak! Något jag i alla fall kan komma på nu är förra vintern då jag hade varit duktig och inte gått ut eller druckit på över en månad eftersom jag hade tagit mitt körkort under julen. Vart ju ganska övertaggad eftersom det hade gått en tid, så redan på förfesten hemma hos min kompis hade jag druckit en flaska vin helt själv plus blivit bjuden på massa drinkar(!). När vi sedan åkte in mot stan kom jag mirakulöst in på krogen som vi gick till (eftersom jag själv inte minns att jag var inne) och tydligen hade det inte tagit en lång stund innan jag hade stått och grovhånglat med en främmande kille mitt på dansgolvet (inga minnen här heller..). Lite senare hade några av mina kompisar försökt ringa efter mig, då dem inte hade sett mig på en ganska lång stund och gått runt och letat, och man kan väl säga att dem var rätt så oroliga! Och tillslut hade dem fått tag på mig och då hade jag satt mig i en taxi, själv, för att föröska åka hem men hamnade cirka 200 m ifrån klubben där vi var (betalade 100kr såg jag sedan på kontoutdraget) och då hade som tur var mina kompisar hämtat upp mig i deras taxi där jag sen hade tvingat taxichauffören att stanna mitt på motorleden för att jag var tvungen att spy ut genom dörren.. TVÅ gånger.. Och att tillägga efter allt detta är att jag på morgonen vaknar av att min telefon ringer och att en väldigt vänlig kille säger att han har hittat min plånbok utanför det stället som jag hamnade med taxin, mitt på gatan med alla kort och grejer i.. Jag visste inte ens om att jag hade tappat plånboken.. Behöver jag ens säga att jag hade sån sjuk tur hela den kvällen?

  M 2011-10-12 19:51:12
  Svara
 • Min historia är väl mer tragisk än rolig egentligen men pinsam är den iaf, och jag vill nästan gråta över alltihopa fortfarande. Det pinsamma hände för två veckor sedan. Men för att klargöra vad som var pinsamt måste jag först förklara att jag under sommaren dejtat två killar samtidigt. Dejtat på riktig nivå alltså, som i sova hemma hos dom några nätter i veckan och träffa föräldrar och syskon på middag nivå. Tillslut bestämde jag mig för en av dom. Den mest underbara killen i hela världen, vi kallar honom D. Jag slutade helt sonika att höra av mig till den andra S. och tänkte att detta aldrig kommer komma ut för dom känner ju ändå inte varandra… Vad fel jag hade. För två vekor sedan då har jag, D och några andra vänner varit på kräftskiva och bestämmer oss för att redan fulla som vi är gå ut och ta några glas innan vi går hem och lägger oss. Kommer in på stället och kastas in i S famn. Han är där. OCH HAN KÄNNER MIN D. Panik utbryter. Jag vill gå därifrån med en gång men D och S vill så gärna sitta och snacka för det var så länge sen dom sågs. Jag drar mig bort till baren och dränker mina sorger. När jag och D sen tar taxi hem, till honom tror jag, droppar han av mig hemma hos mig, trots att jag ber honom sova med mig. Min älskling. Herregud. Jag går ur taxin men mår så dåligt så jag ringer en vän och vi drar ut igen, denna gången till ett annat ställe. Jag blir fullare och fullare. Vaknar morgonen efter hemma hos S. Både S och D har bettet sig sjukt konstigt sen dess… Och jag älskar ju D. hej idiottjej.

  Vic 2011-10-12 19:46:53
  Svara
 • Jag hade en kille efter mig under gymnasietiden som var rätt tjatig, smsade hela tiden etc. En fredagkväll hade jag och en tjejkompis inte särskilt mycket för oss, så vi satt på grodan och drack latte (17) när han smsar för att fråga vad kvällen har att erbjuda. Vi hade ju inget planerat och det slutar därför med att vi spontant, rastlösa som vi var åker hem till hans (skitsnygga) kompis och bastar med ett gäng killar. Vi dricker öl och snaps, kvällen slutar i ölspelet som övergår till jag har aldrig, till pekleken, till sanning eller konsekvens. här kan ni alltså tänka er att man var rätt tankad. Vaknar nästa morgon naken i snyggingens säng. Inser först en kvart senare att 3 andra sovit i samma rum som oss medan vi gosade under täcket. Har inte träffat detta killgäng sen dess, eller fått några sms av efterhängaren för den delen.

  Jojjet 2011-10-12 19:46:13
  Svara
 • En dag för några år sen hade jag skrivit en tenta samt gjort slut med min pojkvän och på kvällen var det tentafest och jag blev ju stupfull ganska fort. I kön till nattklubben står jag med en rödvinsflaska som inte var min och har rödvin runt hela munnen (Jag har inget minne av detta men fått det återberättat). När vi kommer fram till vakterna erbjuder jag ena vakten rödvinsflaskan och frågar om han vill smaka? Då frågar han hur mycket jag druckit och jag stannar upp och tänker ett bra tag och svarar sedan 2 cider! Genom något mirakel så får jag komma in på stället ändå och därinne hittar jag en kille jag snackat med på förfesten och vi börjar hångla på dansgolvet rakt framför mitt ex. Det roliga eller kanske sorgliga är att alla mina klasskompisar vet inte om att jag gjort slut med min pojkvän samma dag så de försöker sära på oss med våld. Sedan slutar de med att jag, killen jag hångla med och några till tar en taxi hem men vi skiljs åt och går åt olika håll och tur var väl det.

  M 2011-10-12 17:36:05
  Svara
 • Jag vet inte om detta är ett pinsamt ögonblick eller bara rentutav ”döda mig ögonblick” Jag kan ta det kort och gott ( är ju trots allt bara 1,62 cm lång) Jag var på kanelen men andra ord; jag var alldeles för dragen!
  Ramlar in i en väns hus mitt i natten, tycker förmodligen att det är väldigt varm. Vad vet jag? Jag kommer inte ihåg. Vaknar i alla fall dagen efter i min väns säng, naken.
  Men dessvärre är detta ingen sexskandal, min mussla var stängd den natten kan jag berätta…Men i alla fall; Jag och min vän går upp och ska äta frukost då hennes far möter min blick väldigt skamset. Jag fattar ingenting, utan äter min frukost, säger adjö, vi hörs mer ikväll *fnitter* och går sedan hem.
  I samtalet senare men min käre kamrat får jag reda på att när hennes pappa kom ner till soffan, låg jag där naken. Helt borta, så han bar upp mig naken till hennes säng och lät mig sova. Jag skäms fast nej egentligen inte, för vad man inte kommer ihåg har inte hänt. Eller hur?

  Agnes-Emilia 2011-10-12 16:31:46
  Svara
 • Jag är nyanställt på mitt företag (ett IT-företag där allt är rätt så propert och fancy. Jag passa väl in sådär lagom bra, plus att alla är minst 15 år äldre än mig) och för någon månad sen var vi på kick-off med jobbet. Vi åkte ut till fjäderholmarna för att äta middag. Det var glas efter glas efter glas med skumpa/vin/nubbe/allt så jag blev rätt så prutt. Sen ska vi ta båten tillbaka in till stan för att gå på Cafét där vi har drink-bord bokade. Jag blir insläpad av en kollega medan vakten inte såg och sen minn jag ingenting.

  Jag vaknar på ett hotell morgonen efter med 1000 kr på kudden. Det visar sig att jag har glömt min väska + mobil ute i skärgården och varit för full för att kunna ta mig hem så chefen fick checka in mig och lämna taxi-pengar. Jag hade tydligen porrdansat med alla män på kontoret, frågat hur stora kukar alla hade och redovisat in i detalj om vilka jag skulle kunna tänka mig att ligga med.

  LITE pinsamt på måndagen…

  Emma 2011-10-12 15:52:56 http://holdens.webblogg.se
  Svara
 • För kanske två år sedan så var jag och en kompis ute, vi bor på ett litet ställe där alla känner alla och ikväll var det inte alls mycket folk ute. En kille bjuder mig på en drink i baren och jag snackar lite med honom. Blir fullare och fullare under kvällen och tappar bort killen. När jag och min kompis står utanför senare så kommer killen ut, påväg hem. Vad gör jag? Jo springer fram till honom och såhär låter det – Hej vart ska du? -Hem – Får jag följa med? Pinsamt att ens säga så, men jag fick ju följa med honom hem.. Men inte nog med det, när jag vaknar dagen efter så upptäcker jag att mina plåster som jag haft på knäna(för jag hade ju såklart dragit världens vurpa med cykeln tidigare på kvällen) var borta.. Alltså i sängen. Och det var inga vanliga plåster, utan Hello Kitty plåster.. Skämdes ihjäl.

  M 2011-10-12 12:26:28
  Svara
 • det började med en sketen hemmafest med diverse c kändisar och jag och min kompis var lite mjuka i starten. sen får nån idiot idén att vi ska shotta mintu. Vi börjar shotta och efter ett tag skulle vi vidare ner till V. Jag går lite före dom andra och har en kåt c kändis hack i häl. Jag känner att spyan är så gott som i halsen och jag ställer mig framåt lutad för att ta i med kung och fosterland för att lägga en spya. Mitt i allt så får jag sånt tryck i hela kroppen att jag fyrar av en jävla prutt och straxt efter kommer även spyan. C-kändisen stod först och försökte hjälpa mig men efter prutten skrattade han bara och ställde sig ca 2 meter bort. jag blir så röd i ansiktet men börjar helt ologiskt att skylla på skorna, att det var dom som lät och jag kunde inte släppa det utan fortsatte att övertyga honom att det var skon. (ist för att bara strunta i det då han själv hade släppt det) det slutade iaf med att jag följde med honom hem. när jag vaknade dagen efter skämdes jag som en blå get och drog därifrån illa kvickt.

  bib 2011-10-12 11:29:37
  Svara
 • jag hade sumpat en tenta totalt och söp mig själv under bordet med väldigt mycket rödvin och tyckte synd om mig själv. drog av någon konstig anledning ut på krogen och träffade där killen som jag hade gillat ett bra tag. jag har svaga minnen av att vi pratade men jag minns inte om vad. till slut får jag ur mig : ”snälla snälla B, få ut mig härifrån, jag måste spy.” och han tog mig under armen, drog mig förbi vakterna (jag var alltså så full att jag var tvungen att välja mellan att stå upp eller ta mig framåt krypande) och sen spyr jag rödvin som om det inte fanns någon morgondag. herregud jag skäms bara jag skriver detta. killen hjälper mig hem, tvättar mitt hår och sover kvar (han berättade senare att han inte vågade lämna mig då jag sov så djut att det lät som att jag slutade andas ibland). när jag väl vaknar har jag ingen aning om vem som ligger bakom mig förrns jag hör honom småskratta och säga ”godmorgon spyan, mår du bättre nu?” jag heter forfarande spyan i hans telefon.

  sib 2011-10-12 10:20:41
  Svara
 • skönt att någon annan också är bra på det här med att göra bort sig på fyllan ;)

  jag var iallafall på sk bartömning för något år sen. jag snappade snabbt upp att stans snyggaste kille också var där. jag hade haft ögonen på honom i några år och vi hade haft lite kontakt innan men jag trodde att vi spelade i helt olika ligor och att det var rätt kört för min del!
  under nattens gång började vi dock skicka sms till varandra, vi dansade och hade fruktansvärt roligt. vi begav oss till stan för att festa vidare, men på olika håll. smsen fortsatte dock flöda och jag började ana att jag hade en chans att få hem denna karl natten till ära.
  efter några timmar och även några drinkar senare messar han mig och frågar om han får komma hem till mig. jag ska såklart vara lite klämtjäck och svarar glatt ”javisst, kom du! det är bara jag och håkan hemma!” får ett väldigt förvånat sms tillbaka, något i stil med ”eeh, haha! okeej!?” min karl dyker aldrig upp och smsen upphör.
  dagen efter vaknar jag och läser igenom smsen och fattar då att jag glömde nämna att Håkan var min kanin ;)

  varför jag skulle blanda in min stackars kanin i det hela är för mig, fortfarande, ett mysterium! :P
  jag och killen har inte pratat sen dess och jag skäms fortfarande ögonen ur mig när jag ser honom.
  mina vänner fick sig dock ett gott skratt ;)

  Marielle 2011-10-12 09:07:07
  Svara
 • you have got an important weblog here! would you prefer to make some invite posts on my blog?

  Svara
 • […] Läs mer här: Originalartikeln: Nytt inslag…. […]

  Nytt inslag…. | Skvallernytt.se 2011-10-12 03:13:26 http://www.skvallernytt.se/nytt-inslag%e2%80%a6/
  Svara
 • Kan ju va den som börjar.. Började ett nytt jobb för en månad sen och i lördags tog jag och två kollegor en afterwork! Alla tre var slitna och vi lämnade jobbet vid 1 lagom påverkade (jobbar i bar, så vi satt kvar och drack där) sedan gick vi vidare och jag blev alldeöes för full
  Och tog en taxi hem! Sedan två dagar senare får jag reda på att jag hånglat med ena kollegan och dessutom försökt smyga med det inför min andra kollega! Väldigt pinsamt att inse att jag gått två dagar på jobbet och inte fattat varför killen i baren jag jobbar med vart så jävla generad! Men de fick jag ju tillslut berättat för mig ! Insåg att de är dags för en liten vit månad iaf!

  Mary 2011-10-12 01:47:07
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!