Män

Jag blev hemma. Jag totaldäckade i soffan och vaknade till vid lunch. Nu har ja svarat på massa frågor till cafe.se som kommer upp snart om män och deras grooming vanor. Rätta mig om jag har fel, jag kanske stötte på ett undantag, men tycker mig minnas att detta hänt vid ett flertal tillfällen. 

Förra veckan träffade jag nämligen en kille jag hade en fling med när jag gick i 8:an PÅ HÖGSTADIET. Han hade fortfarande 45 sprut av samma gamla Armani parfym som han bar back in the days. Men han var inte samma person! Han hade bytt ut sina skrikiga Björn Borg kallingar mot ett par diskret vita och lagt puma skorna på hyllan. Men inte bytt parfym? Osexigt som fan, vem vill ha en kille som luktar mellanstadiedisco! Fram med muskoten och tunga trädofter – Hevete, jag vill ha en man och inte min lillebrors kompisar!

Eller vad tycker ni? Är det inte ett konstigt beteende. Det är som att jag fortfarande skulle dränka mig i Escada parfymer!

 

 Escadatjejen, för massa massa år sedan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • 88Sears.com/login is an employee management portal for is the human resource. Those who are registered with My Sears Login portal are viewing their benefits information payroll & W2, resources, and contacts. Sears Holding Corporation provides a digital shopping experience with the best quality retail shopping experiences for you.

  Sears Sign In -My Sears Employee Login – 88Sears Associate Login

  Svara
 • Wendy’s is an American international fast food restaurant chain. It was founded on November 15, 1969 by Dave Thomas, in Columbus, Ohio.

  Wendy’s Breakfast Menu With Prices, Hours 2022

  wilsondavies 2022-05-31 12:01:15 https://wendys-breakfast-menu.info/
  Svara
 • Hej! Var kommer din supersnygga poloklänning ifrån?
  Snälla svara! Haha

  Anna 2011-11-10 23:19:18
  Svara
 • parfymer kan ju väcka så himla mycket minnen! om jag känner mitt ex’s parfym på stan (någon gammal boss parfym tror jag) kan jag få kväljningar hahaha!

  nathalie 2011-11-09 01:06:21
  Svara
 • tycker iofs att den där escada-tjejen var ganska söt men jag håller med dig. killar som kan spåras på över hundra meters avstånd på grund av deras kassa parfym är ingen hit… och min orangea escadaparfymflaska åkte ut för x antal år sen.

  malin 2011-11-08 14:19:50 http://malinst.blogg.se
  Svara
 • Haha, kan nog va dagens roligaste blogginlägg!! :D

  Mikaela 2011-11-08 00:20:53
  Svara
 • Tycker också att Escada (och liknande) är en barnslig och främst opersonlig doft, och då är jag ändå endast 18 år gammal. Känns karaktärslöst på något sätt..

  Julia 2011-11-07 20:31:44
  Svara
 • Tycker de som gillar Escada ska få ha det, antar att du menar säsongsparfymerna för magnetism till exempel är en mycket tyngre doft som yngre ofta inte tycker om..

  Ayla 2011-11-07 20:14:05 http://aayla.blogg.se
  Svara
 • jag bär escada nu.. och jag är 23 år sist jag kollade på mitt legg.. tycker inte de är vidare illa med armani heller faktiskt. det är nog andra saker du stör dig på hos dom här killarna skulle jag tro..

  Jossan 2011-11-07 18:16:04 http://josefineosterqvist.blogg.se
  Svara
 • åhh Escada nej men högstadiet ringde och ville ha tillbaka sin parfym :P

  matilda 2011-11-07 17:43:28 http://annamagdamatilda.blogg.se
  Svara
 • Malin: Lägg av. Varför kläcka ur sig sådana dumma kommentarer? Så att du får känna dig lite överlägsen? Skolgårdsbeteende tycker jag. Kanske bär du Escada själv?

  Catharina 2011-11-07 17:23:57 http://ancawi.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!