Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

GRATTIS JULIA!

Nu har vi dragit en vinnare i Glossyboxtvälingen vi hade för Metro Mode! Grattis Julia du har vunnit en årsförbrukning av Glossybox, som precis kommit till Sverige.  Många har frågat vad Glossybox är och bilderna nedan förklarar konceptet rätt bra. Spana in deras hemsida – här!

 

Sjukt bra julklapp om inte annat för skönhetsjunkien! 

Julias vinnarbidrag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Petra! Jag beställde precis double glow 7 från eleven.se. Dock såg jag i efterhand att jag beställt nyansen deep av misstag eftersom den andra nyansen inte fanns i lager, så det såg ut som att deep var den enda nyansen. Så min fråga är hur pass mörk den är? Verkar inte som att någon använder deep utan bara champange :(

    amanda 2011-12-21 20:08:16
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!