Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Mot Åre…

Nu är vi på nattåget mot Åre! 20111221-114619.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Petra!

  Måste bara få berömma dig lite..

  Jag tycker du har en sån himla fin kropp..
  du har fått mig att ta fram det kvinnliga i mig själv och tillåta mig själv att ha en ”kickass kurvig kropp”. Förut hatade jag den men du har fått mig att tycka om min kropp. Du inspirerar mig väldigt mycket och många andra också(tror och hoppas jag) till att tycka om sig själv och sin kropp. Måste bara få säga att du är en himla bra förebild!!

  Ha det bäst i Åre, God Jul och Gott Nytt År!

  Kram Frida

  Frida 2011-12-22 10:20:49
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!