Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Baksmällan

Tystnad. Efter att ha lekt rövare i 11 hela dagar i en stad som nu känns väldigt långt borta (och nästan overklig) – fick jag ett hårt slag i ansiktet i afton att jäklar ”Välkommen tillbaka till verkligheten”. Man ska börja det nya året med lite bekännelser, so here we go.

– För det första kollade jag mitt konto och kontoutdrag. Jag har nog aldrig sett så många minustecken i en följd. Regel: gör aldrig mer om det på en söndag. Åre, är som herrarna jag bodde hos sa, ”ren kapitalförstörelse”. Det är så många minus att jag börjar fantisera fram plus.

– För det andra, börja aldrig räkna ut exakt hur mycket pengar du spenderat på mat och alkohol och inse att du kunde åkt till Thailand på en två veckors semester för samma generande alkoholrelaterade summa.

– För det tredje – prova inte din nya klänning från Victoria Secret som du kände dig döläcker i innan du åkte, men numera ser ut som en av deltagarna från första veckan i Biggest Loser.

– För det fjärde, ät inte en pizza när du redan har ångest över att du gått upp en miljon kilo på 11 dagar.

– För det femte, lova dig själv att aldrig någonsin köra en säsong i Åre. Det kommer bli jobbigare än att gå ner gravidkilona efter första barnet.

– För det sjätte, ät inte upp din matlåda till middag när du redan ätit en pizza till lunch.  (och Spagetti Bolognese till FRUKOST!?). WTF! Jag kan lätt förstå hur folk blir smällfeta – det börjar med en resa till Åre.

– För det sjunde, jag hånglade med en kille som hade en stjärna på halsen i Åre (en stjärna!?). Jag har tappat det, haha.

– För det åttonde, SÄTT ALKOHOLLÅS PÅ MOBILEN KVINNA. Jag har sagt det förut och jag säger det igen – jag är mästare på fyllesms. Jag kan skriva vad som helst mellan himmel och jord. Fingrarna bara dansar fram över bokstäverna och helt plötsligt har jag skrivit ihop något osammanhängande perverst meddelande som ingen (framför allt inte jag själv dagen efter) mår bra av att läsa. Istället känner mig sig illa till mods och undrar om det verkligen var jag eller en lastbilschaffis från Mora som snodde telefonen och komponerade ihop det generande stycket som får mig att rodna. Det är en dold talang jag besitter. Jag funderar på om jag kanske skulle ta och skriva en bok med alla fyllesms jag skrivit genom tiderna. Det vore något för barnbarnen inom sinom tid. 

Så nu är det er tur hit me! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Att vara full är ack så trevligt men ibland det värsta som finns. jag har fortfarande ångest från lördagens utgång då jag skickade brutala vill du knulla-mess till en kille som jag 30 minuter före det stått i garderobskön och frågat om han ville följa med hem, ha sex, jomen snälla då kom igen, varför inte, kom igeeen, knulla då, har du stor kuk, jag vill ha sex med dig.. osvosvosv. ska tillägga att han är kusin med min syrra (vi är inte släkt men ÄNDÅ). vad gör jag istället då jag inser efter en evighet att det fan inte blir nåt hemsläp, jag går på strippklubb och har sedan så att säga samlag med en jävla nöt från stockholm.

  är det nån gång man önskar att man hade minnesluckor är det nu. 4 dagars bakisångest. jag vill ta livet av mig. känner mig som den slampigaste fjortisen i hela stan.

  slyna 2012-01-13 01:47:31
  Svara
 • Du är helt underbar och du lindrande min fylleångest litegranna Haha!

  Jag låg med en kille en gång som jag tyckte var sjukt charmig efteråt, ville såklart mer men tog inte tag i saken. Under månaden som gått har jag lyckats få tag på hans nr av okänd anledning (har varit så dyngpackad att det är 0 minne) och såklart fyllesmsat honom massa grejer. Han har ju då såklart inte svarat!
  Så på nyårsafton visste jag att han var med en som jag jobbar med, fick tag på hans nr igen och skrev något helt obegripligt. Ringde honom dagen efter och bad om ursäkt och bad om jag kunde få träffa honom nån gång så han kunde se en annan sida av mig. Ja och vi ska ses om 2 veckor. Dock sa han att han var lite halvt på gång med en brud och att vi kunde ses som vänner över en kaffe.
  Så min plan är ju nu och locka honom till mig.

  Emi 2012-01-03 23:24:06
  Svara
 • hahahahahaha…du er kul :)))

  Trine

  Trine 2012-01-03 12:20:18
  Svara
 • Underbara bekännelser! Själv ordnade jag en riktigt bra fest men efter att ha fixat hela dagen så var jag rätt trött och all blandning av dricka under kvällen gjorde mig dyngfull. Ska smita upp till sovrummet och vila lite men ramlar i trappan och slår i både rygg och ben. Ramlar ner i sängen och känner illamåendet komma. Lyckas vända på mig och hänger ut över sängkanten och kräks okontrollerat. En kompis hittar mig efter ett tag och hon och min kille får städa upp. Not so fashion.

  Blåtiran 2012-01-03 10:06:51
  Svara
 • Hej! Tack för att du är så satans kul!Det är så härligt att du gör allt helt tvärtom mot de trista ”perfekta” bloggarna. Man bara gäspar när man klickar in sig hos dem.
  Jag sparar alltid din blogg till sisst, för den är helt klart bäst, du verkar så himmla härlig. KRAM

  Charlie 2012-01-03 09:01:33
  Svara
 • Hahahaha du är BÄST! Love you!

  På nyår skulle en polare komma från gbg på fest hos min polare. Jag märkte att han var lite flörtig men ignorerade det, tills min tjejpolare kom fram till mig och frågade vad hans ”deal” är (hon var dyng full och ville ragga på honom) så jag sa ”gör vad du vill” till henne. Det var i princip då jag började ragga också, bara för att ingen annan skulle ha honom. Slutade med att jag, 6 på morgonen, gick hem med honom och hade sex. Vaknade inte ens hemma hos honom, utan hos min andra kompis hahaha, men hade ångest så det räckte och blev över. Absolut ingenting jag skulle gjort när jag var nykter. Vaknade i andra kläder än de jag hade? Hahahaha!

  Sara 2012-01-03 02:10:10
  Svara
 • Du är bäst, bäst, bäst! Håller med en av ovanstående talare; det är så jävla befriande att du skriver om sånt här! Pengaångest och andra dumheter! För vi har dem allihop (förutom vissa sjukt lyckligt lottade som aaaldrig tycks göra något fel!?!). På nyårsnatten körde jag full, bara där hör ni ren idioti, 4 km till mitt ex där han firade nyår. Vi bråkade och jag grät och skrek. Av någon sjuk anledning vaknade jag ändå upp på en madrass på golvet med drygt tio andra sovandes i rummet (bland annat några tjejer som jag är stor ovän till, gissa den pinsamma känslan) under samma täcke som mitt ex, dock ännu med strumpbyxor och klänning på! Men jag låtsassov ändå tills den större skaran vaknat och åkt hem, haha! Men hela situationen var så bisarr att jag vill sjunka under jorden när jag tänker på scenariot…

  Veronika 2012-01-03 00:52:41
  Svara
 • Hahaha, sorry att jag skrattar här, men du är bara för skön Petra :)

  Linda 2012-01-03 00:10:46
  Svara
 • Ja du. Vart ska jag börja? Åkte iväg till en gigantisk villa i vildmarken med 11 andra personer. Känner bara en av dem sen tidigare. Vi kommer dit nio på kvällen i fredags. Vad gör jag första kvällen? Jo, jag blir KNALLFULL. Så full så jag inte kommer ihåg NÅGOT från 01.00. Vad gör jag då under minnesluckan? Jag ligger med en kille i sällskapet som gillar mycket kakor, så att säga. Sen smiter jag iväg mitt i natten, naken så klart, går runt i hela det gigantiska huset och försöker hitta min egen säng. Hittar den, men i den ligger redan en kille. Står NAKEN och diskuterar med honom varför han tagit min säng tills någon annan i samma rum lyckas klä på mig kläder och parkerar mig i en soffa. Ångesten när jag vaknade var total. TOTAL.

  S 2012-01-02 23:58:55
  Svara
 • hahhahahahahhaa shiiitt! genast blev min grova ångest efter nyår (lite) mindre! DU E AS SKÖN! keep it up!!!!

  Sofie 2012-01-02 22:57:09
  Svara
 • Seriöst jag älskar dig kvinna! Detta inlägget gjorde min dag. Skönt att veta att man inte är den enda personen i detta land som är mänsklig och gör vardagsmisstagen gång på gång utan att lära sig. Förresten är du så galet snygg på var enda bild att det är sinnessjukt! Big Love

  clara 2012-01-02 17:33:10
  Svara
 • du är ju för fan fantastisk petra, vill helst av allt kramas med dig lite just nu!

  amanda r 2012-01-02 17:11:41
  Svara
 • Petra du är bäst! Jag älskar att du är så ärlig. Alla gör saker som de ångrar och det är inte många som vågar erkänna eller se det i vitögat så som du gör. Dessutom i en blogg! Jag tror det är många som sitter och försöka lägga ihop pusselbitarna efter alla bravader som hände på nyår och det är nog många som inte ens vågar försöka (som t.ex. jag). Ha ett riktigt bra år nu!

  Matilda 2012-01-02 13:13:46
  Svara
 • Älskar när du skriver om sådant här! Uppskattar det till tusen. Speciellt när du skriver om pengar.. Så jävla befriande och skönt. Ärligt! LOVE

  Mia 2012-01-02 12:00:12
  Svara
 • åh men gullan, du tar ikapp de sen! Man får ju passa på att njuta, men de där med att spenderat lika mycket som en resa kostar har jag också varit med om. Magknip deluxe!

  Riktig rockSTAR du varit med eller ;D hehehe

  Gott nytt år snygging! (plus minus noll kilo spelar ingen roll du lika snygg iaf)

  kebecka 2012-01-02 11:18:20 http://kebecka.blogspot.com
  Svara
 • Haha, jag älskar det, jag skulle vara den första att köpa boken!

  M 2012-01-02 11:17:56
  Svara
 • haha! skönt att höra att folk är som en annan. dock blev det inga fyllesms nyårskvällen men blev 12 timmars alkoholintag och tonårshångel. ågren.

  Joss 2012-01-02 11:15:46
  Svara
 • haha udnerbart!

  e 2012-01-02 10:22:38
  Svara
 • ha ha ha.. Tack för att du efter en minst sagt ångestfylld söndag lyckades mildra mina känslor och få mina strapatser att kännas, ja helt okej faktiskt för jag är ju uppenbarligen inte ensam om att spåra ur….. Herregud vad du är underbar. Nytt år nya tag, och glöm inte att ”alla andra ar ju också fulla”……. kram!

  Anna 2012-01-02 09:41:03
  Svara
 • Haha, du ät helt otrolig Petra! Tänk om du kunde dricka lite mindre och spara några slantar till en Thailandsresa till exempel. Vorde det inte roligare än att bara dricka upp ALLA pengar?

  K 2012-01-02 08:49:27
  Svara
 • Haha, åh! Vad skön du är Petra!

  Emma 2012-01-02 07:39:15 http://emjlssmycken.blogg.se
  Svara
 • haha, asså du är tokskön rakt igenom!

  Ofia 2012-01-02 03:06:46
  Svara
 • Hahahahaha Petra, du är så jävla härlig!

  Sofia 2012-01-02 02:40:33
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!