Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

My name is Karl…

Nu börjar kampanjen för Karl Lagerfeld gåså här kommer en första tjuvtitt bakom kameran! Ni kommer kunna vinna en dag som Karl Lagerfelds assistent i Paris när han formger Metro! Lägger upp fler bilder på hela outfits i nästa vecka när alla kampanjbilder är ute! Men visst blev det fantastiskt fint! Jag och Carro hade plockat så mycket saker att det var insane. Bästa Sarah sminkade såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej petra! Jag har precis börjar kila in på din bloggg och gillar den som tusan. Du är en otrligt skön tjej som är så in i tusans snygg! Älskar hur dina kurvor, dom får dig att se ut som om du är sexigast i världen! men – för att komma till sak. Den glittriga kavajen med shorts, I LOVE! När hittar man den i butik och vad kommer priset att landa på ungefär? Och har du någon tips på studentklänningar till oss som tar studenten nu ivår? och, vad använder du för läppstift/läpglans? sååå fint. Keeep on rocking! Världen behöver fler som du

  beatrice 2012-01-05 23:05:43
  Svara
 • Dear Petra I adore your blog and I am a follower from England, can you please tell me where the white shirt in the last photo is from and also the tie?

  Pretty Please.

  You are amazing continue to be you.
  D

  sara 2012-01-05 13:55:22
  Svara
 • Hej!
  Undrar vart nagellacket på bilden kommer från? (Det guldiga), det var kärlek vid första ögonkastet!

  Johanna

  Johanna 2012-01-03 19:54:57
  Svara
 • Jag har iofs beställt väldigt mycket grejer… Aja får väll ta och betala det!! Tack Snälla! Du är bäst!

  sophia 2012-01-02 20:33:02 http://sophiamagdalena.tumblr.com
  Svara
 • Sandra: Den är från altewai saome! Från deras vårkollektion, så den dimper nog in i butik när som!

  Sophia: Hallå!
  Ibland har man tur och blir av med tullen och ibland åker man på den. Det är vidrigt, dock har jag som högst fått betala 800 kronor i tull. Hm, så 1500 låter mycket om du inte har beställt överdrivet mycket eller typ skor som väger mer.

  Petra Tungården 2012-01-02 17:08:29 http://petra.metromode.se
  Svara
 • HEJ PETRA!! Jag har en AKUT fråga!!!

  Jag läste på din blogg att du brukar beställa lite grejer från Victoras Secret. Så gick jag in på hemsidan och hittade jättemycketfint!! Och så tänkte jag att frakten på 500 kronor inte gjorde så himla mycket. Men nu ringde dem som levererar paketet och sa att det tillkommer en TULLAVGIFT på 1500 KRONOR!! Det är ju helt galet!? Ska det vara så??

  Mvh
  Sophia

  Sophia 2012-01-02 16:55:43 http://sophiamagdalena.spotlife.se
  Svara
 • vart kommer den fantastiska vita sportiga kjolen (med fyrkantiga hål) från och när går den att få tag i?

  sandra 2012-01-02 16:49:41
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!