Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Done!

Nu är jag klar med bylinebilderna! Greppa en Metro imorgon, haha!

Idag ska jag laga middag till mina bästa – jag ska laga mozzarella köttbullar med basilika och stark tomatssås med färsk pasta. Dock har min lägenhet förvandlas till ett kaos. Jag förstår inte hur det kan bli stökigt så snabbt. Det var städat igår när jag kom hem från Sats och imorse kunde jag knappt komma ut till badrummet för det var så mycket kläder på golvet? Ett litet spöke måste ha kastat runt mina kläder över golvet inatt. Det ser ut som att någon har försökt råna mig.

20120103-033523.jpg

20120103-033837.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!