Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Januari Väder SUCKS!

Så här såg jag ut igår – eller jag hade spetsiga svarta klackar till men orkade inte kämpa mig till Rival på lunchen i dem. Jag är så trött på detta väder – imorse kändes det som om någon sprutade mig i ansiktet med en högtryckstvätt. Kan någon få bort detta ständiga regn? JAG VILL HA VÅR – NU! Vår är det bästa jag vet.

Idag ska jag och Carro se ”The Girl with the dragon tattoo”. Yey! Svinpepp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vart har du köpt den där jackan! Skitsnygg verkligen! Har letat efter en sån länge men inte hittat någon..

  Sofia 2012-01-05 02:16:48
  Svara
 • Skulle gärna vilja se dig helt osminkad utan rouge..highlighter..puder ..allt! You go!

  Bina 2012-01-04 23:38:33
  Svara
 • Jag tycker det är himla befriande med en modebloggare som för en gångs skull har ass och tits. En fyllig och kurvig kroppsform. En person man liksom kan relatera till när man själv är väldigt bootylicous och har intresse för kreativitet och kläder. Det vill jag ge dig en eloge för, Petra. Jag hoppas innerligt att du inte faller för den spinkiga mode-normen. Bär dina kurvor med huvudet högt! Sedan vore det väldigt trevligt om du kunde föra fram det lite mer fylligare modet till metro mode. Ett tips bara, det vore nog väldigt uppskattat – med tanke på hur lite inspiration i mode tidningar det finns för oss mullisar.

  Sarah 2012-01-04 21:32:27 http://Delshad.se
  Svara
 • Kom till Göteborg så ska du få se på ”mysigt” väder ;P

  EmelieMaria - träning&annat - TÄVLING! 2012-01-04 15:31:45 http://emeliemaria.blogg.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!