Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nytt nummer

Nu ska nästa nummer av Metro Mode planeras!

20120104-032433.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • åh jag älskar metro mode!!!!

  marcheline 2012-01-08 00:11:18 http://xomarcheline.blogg.se/
  Svara
 • Jag ser att du äter Yasmin, jag åt de i ett och ett halvt år och fick sedan en blodpropp av de. Innan jag tog Yasmin hade jag tagit Trionetta i ett och ett halvt år men slutade med de då jag inte mådde bra av de. Hursom, alla utredningar som gjordes på mig visade att det enbart var Yasmin som orsakade min blodpropp och jag fick under 6 månader behandling mot den. Det var den jobbigaste tiden jag har upplevt och jag skulle inte önska min värsta fiende att genomgå något sådant. En bekant till mig tog Yasmin och fick även blodproppar (notera i plural) i huvudet av dem.
  Jag vet att de motverkar acne och dålig hy men jag vädjar dig att sluta med de då de är riktigt farliga vilket inte framgår. Framförallt vill jag inte att de marknadsförs eftersom jag vet att de är farliga.
  Jag hoppas att du läser detta och att det kan få dig till att tänka på att välja alternativa preventivmedel.
  Om du har frågor kan du maila mig på den angivna mailadressen.
  Allt gott!
  Vänligen,

  R

  (Obs! har under ett tidigare inlägg kommenterat samma sak, vill bara att detta ska nå fram till dig och ev. läsare)

  R 2012-01-05 10:33:27
  Svara
 • Hej! Du brukar inte svara på kommentarer, men kanske kan få ett svar på denna fråga iaf eller om du kanske redan skrivit om detta. Din träning ser så kul ut, är det i grupp med några personer, en PT eller annat?? MvH :)

  LM 2012-01-04 22:18:24
  Svara
 • hemlig miljonär vid 20- kika gärna in

  Den hemliga miljonären 2012-01-04 19:22:02 http://denhemligemiljonaren.devote.se
  Svara
 • Nam nam nam säger jag bara! Tidningar <3

  Emma 2012-01-04 17:40:12 http://emjlssmycken.blogg.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Fridsell
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che