Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ett bra jäkla köp!

Min kompis Malin, som jag skedade med i fredagsnatt har världens finaste klänning från French Connection. Nej, jag menar kickass klänningen – med DET. Den är enkel, svart – men sitter som ett handgjort mästerverk. Jag provade den på bakfyllan och det trots det faktumet kände jag mig döläcker. Malin lyckades lokalisera klänningen, som dessutom var på rea på deras hemsida. KÖP DEN! Jag lovar, det är ett bra jäkla köp – längtar tills min kommer på torsdag! Den finns här! 

Den här bilden gör den inte rättvisa – ska ta en ny bild så fort jag får hem den! Det är helt enkelt den perfekta lilla svarta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hur tror du att den kommer sitta på mig som inte är kurvig? Du är sjukt jävla assnygg!

  Gabriella 2012-01-21 18:17:26
  Svara
 • Okej nu en fråga som inte handlar om klänningen. Har du tips vart man kan hitta stora bohemiska mattor? Jag bor inte i Sthlm och har inte samma utbud ;) Mattan på bilden ser riktigt snygg ut! Tack för en jävligt bra blogg Petra.

  Nicola Stewart 2012-01-17 22:39:01 http://blogg.st.nu/nicolastewart
  Svara
 • Skit snygg! måste ha! men hur är den i storleken? jag är normalt en M, ska man ta st 10 då? (tack för en grym blogg)

  Sofie 2012-01-16 21:54:44
  Svara
 • jesus

  STUDENT SNAPSHOTS 2012-01-16 18:31:50 http://www.studentsnapshots.blogspot.com
  Svara
 • Hvilken str. har du i denne? Tror vi bruker samme str..

  Pia 2012-01-16 18:03:44
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!