Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Det här med belysning…

Nu sitter jag på mitt gamla office Perfect och jobbar. Hade ett lunchmöte på Östermalm efter Gantmötet och orkade inte kämpa mig tillbaka till Söder. Den enda nackdelen med Metro är att vi sitter i världens ände. Och alla möten hålls inne i stan. Jag älskar det här kontoret, det är så ruggigt högt i tack här och mysig belysning. Love it.

Ska ta tag i mitt skrivbord på Metro och pimpa det. Jag hade en plan förut att jag skulle bygga upp ett tält runt skrivbordet för att slippa de starka lysrören i taket, haha. Jag har extremt svårt för starkt ljus – jag vill helst sitta i ganska mörka rum med punktbelysning. Haha, är lite sjuk i huvudet när det kommer till lampor.

Det är som att vara hemma hos en man. Många män har ofta bara en taklampa utan dimmer. Riktigt vidrigt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • App app, hemma hos mig är det tvärtom! Tjejen tänker på full styrka överallt och JAG är den som vill ha mysbelysning. Dra inte alla över en kant ;)

  Marc 2012-01-19 09:43:09
  Svara
 • Håller med, jag använder i princip aldrig min taklampa, blir otroligt omsyigt ljus. Har hellre 3 mindre lampor tända.

  Cissi 2012-01-18 01:29:16
  Svara
 • Håller verkligen med om det där med killar och få lampor. När jag träffade min kille hade han inte ens nån lampa i köket. Bara den lilla lampan i spisfläckten.

  Elin 2012-01-17 20:13:22
  Svara
 • Är också känslig för belysning. Vill aldrig ha det för ljust. Syrran brukar klaga på att jag har det så mörkt när hon kommer hem till mig. Jag gillar mysbelysning. Någon enstaka lampa med milt sken och många tända ljus :)

  Katarina 2012-01-17 19:41:22
  Svara
 • Kunde inte sagt det bättre själv, bort med starka lysrör!
  Du är bäst!! :)

  Marie 2012-01-17 15:21:11
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!