Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tidig morgon!

Glad tjej. Haha, nu jäklar ska jag sluta posera på mina photoboothbilder. Jag kommer på mig själv, haha helt sjukt. Ni får se en bättre bild på kläderna snart. Jag vaknade nämligen 06.15 imorse – av mig själv. Det har nog aldrig hänt, helt sjukt och vågade inte gå och lägga mig igen, för då skulle jag garanterat försova mig.

Hade första mötet vid 09.00 – så jag hade hur lång tid på mig som helst imorse, stod till och med och lockade håret. Ganska mysigt att mysa runt på morgonen hemma, önskar verkligen att jag var en morgonmänniska.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vad har du för bh på den här bilden? Du får fantastiskt snygg ”hylla” i den. Jag har själv stor byst och tycker det är svårt att hitta en snygg bh som ger det där rätta lyftet och formen. Tror att du tidigare nämnt någon favorit-bh från Victoria Secret.

  Lena 2012-01-20 17:59:08
  Svara
 • Vilken locktång använder du? Jag har letat i evigheter efter en som ger fina lockar.

  //Caroline

  caroline 2012-01-20 10:02:52
  Svara
 • först och främst vill jag säga att jag älskar din blogg, varje gång jag tittar in här blir jag peppad, du är så otroligt inspererande petra, du är en riktig power-kvinna! din blogg och dina energifulla och peppande inlägg om träning,mode, outfits och jobb får en verkligen att vilja bli ännu mer angagerad i alt och får en att hålla hoppet uppe, är bara femton och vet kanske inte så mycket om livet.. men du är en riktigt bra förebild och jag diggar din blogg! u go girl!

  karro 2012-01-19 22:40:18
  Svara
 • Till anonym, Om DU faktiskt känner dig obekväm i din kropp så kan du börja med att räkna kalorier. Ät vad du vill men överstig inte 1400 kcal/dygn. Det här sätter behöver du inte träna särskilt mycket och kan äta vad du vill! Jag gick ner 27kg med detta ”method”. Några dagar kände att jag bara måste ha 200g Marabou, så åt jag kaffe+äpple, kvarg och lite frukt och sen min 200g marabou som jag ville ha och inte gick över 1400 kcal!

  mix 2012-01-19 21:03:28
  Svara
 • till anonym över. det du ska göra är att ett

  1. inse att det kommer ta tid – så ha tålamod.

  2. sluta äta socker helt (alltså, visst om du vill unna dig – som ska vara NÅGON gång och inte varj helg – men ät istället typ en hemmagjord sockerkaka med mindre socker, än att köpa ben and jerry’s). jag försöker att tänka ”vet jag verkligen exakt vad det är i denna?”.

  3. ät rent. socker är ingenting kroppen behöver (inte alkhol heller), ät protein, fett, kolhydrater, in moderation. jag har i mer eller mindre i två år ätit GI, inte för att bara gå ner i vikt, utan för att ag faktiskt mår bättre av det. du ska veta vad du stoppar i dig, så köp inte hem såser etc, gör dem istället själv! läs alltid innehållsförteckningarna på mat.

  4. börja träna. ja styrketärning är asbra! Om du inte gjort det förr, så börja lugnt. youtubea typ ”home workout” om du är osäker på vad du ska göra på gymmet och vill stanna hemma. och tänk att alla val du gör i din vardag, spelar roll: ta trappan istället för rulltrappan, gå hem istället för att vänta på bussen som ändå bara ska ta dig fyra hållplatser osv.

  konditionsträning bör du också göra. men folk stirrar sig blinda på att bränna kalorier på löpbandet och det är så frustrerande, för det är styrketärningen som gör dig APsnygg + muskler förbränner kalorier i vila!! jag har spelat basket i snart 12 år, och även om det har hjälpt mig med många saker på min kropp, så har styrketräningen dessa två sista åren hjälpt mig med mer.

  5. se det inte som något som du måste göra, utan något du vill göra, därav blir det ju självklart roligare. vet inte om du sportat innan eller så, men testa runt lite och se vad du gillar. jag byter hela tiden! jag har fortsatt med basket (due to I love that shit), men jag har hoppat från att vara en spinninggalning, till att gå och simma varje vecka, till att ha haft en zumba-period, till att inte klarat mig utan att gå på yoga två ggr i veckan! + variation är bäst för kroppen!

  Om du aldrig har sportat, eller bara ätit ”typ vad du vill”, så kommer kroppen få en otroligt skön chock av det! OCH, en sista sak, om du vill börja med styrketärning, youtubea klipp på alla övningar så du vet bättre, vill inte att du skadar dig! ser så många som tex gör armhävningar där de svankar så in i hellskotta = de kommer ha problem i framtiden.

  säkert missat något annat… men detta är väl basic! LYCKA TILL!!

  STUDENT SNAPSHOTS 2012-01-19 17:21:45 http://www.studentsnapshots.blogspot.com
  Svara
 • Jag tror inte att du kommer svara på min fråga men jag försöker endå.

  Jag var hemma häromdagen hos mamma och vi kom in på ämnet träning, hälsa etc och hon spottar bara ut ”Du behöver gå ner 10kg)och det skulle ”räcka” med vardagsmotionen men det tror jag inte på för att bli starkare måste man kombinera styrketräning med kondition. Hur som helst är jag inte överdrivt stor(medium) eller äter överdrivet onyttigt.

  Vad har du/ni som läser för råd? (Får ångest av hysterin ” Gå ner 2kg på en dag!” osv i media, bloggar, tidningar…)

  Anonym 2012-01-19 16:53:13
  Svara
 • Det här med att vara morgonmänniska eller ej är en ren vanesak. När jag pluggade sov jag alltid till 9 och kunde inte hålla mig vaken om jag hade lektioner som började vid 8 på morgonen. Nu går jag glatt upp 6 varje morgon. Man hinner ju uträtta stordåd varje dag!

  Kristin 2012-01-19 14:45:34
  Svara
 • Men! Jag som älskar att du poserar :) haha.. Fortsätt gärna.. Du ang ditt inlägg om kroppen.. Shit vad bra skrivet har typ tänkt på det nu under dagen… Tack för att du ger bra tankeställare..

  Sussi 2012-01-19 14:45:17
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!