Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Bästa morgonen!

Har suttit i soffan inlindad i en stor filt med datorn och en stor kopp te och jobbat till bruset av mitt bästa Nyhetsmorgon hela morgonen och snart är jag framme på kontoret. Skönt att byta miljö lite under dagarna. Det bästa med att vara frilans!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • hej pretra (:

  har precis suttit och kollat glamourama säsongerna för 5 gången i rad haha. men jag har en fråga, vilken modell på dina ray ban och vilken färg har du när ni är i riga?

  SNÄLLA SNÄLLA SVARA, har skrivit frågor till dig tidigare utan svar men det här vill jag så gärna veta.

  kram från frida

  frida eriksson 2012-01-21 09:21:35
  Svara
 • Idag orkade jag springa 50 min på löpbandet och bränna 750 kalorier tack vare dig. Jag tänkte ”Kan Petra så kan fan jag med”. Och jag provade även er mördar-rump-och-ben-övning, tog som fan och absolut inte sista gången jag kör den.

  Tack för inspirerande och peppande träningsinlägg! Gärna mer övningar:)
  Och en liten fråga, vart tränar du oftast?

  malin 2012-01-20 20:17:46
  Svara
 • de e freeedaaa :D ska du inte dra vinnareeeeen???? :)))

  m 2012-01-20 18:48:03
  Svara
 • Hej,

  Hur går det med fastan?

  Åsa 2012-01-20 15:35:42
  Svara
 • Hej Petra! Din blogg är så bra! Jag har läst många bloggar länge, men din började jag läsa rätt nyligen, och du motiverar så mycket! SNÄLLA fortsätt skriva om dina träningspass osv. Du är den enda som får mig att orka träna! Keep up the good work!

  Elsa 2012-01-20 14:54:13
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Fridsell
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Hanna Elfast
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che