Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

på knä

Varför vill man alltid ha det man inte kan få. Jag har precis suttit och storgråtit till en shopoholics bekännelse, då vet man att man tappat det. Idag är jag ett känslomässigt vrak, inte olycklig men förvirrad och trött. Jag gråter aldrig, men idag har jag gråtit åt allt från att den laktosfria mjölken är slut till att jag inte har en man som jag tycker om som kan komma med en kall cola light åt mig när jag inte orkar röra mig en cm från soffan. En lång jävla uppförsbacke har den här söndagen varit. I ren självömkan, mitt ansikte svider för att det är så salt – men jag har ingen energi att resa mig ur soffan och hämta krämen i badrummet.

Nu måste jag fortsätta jobba. Är drängt i jobb den här veckan, (modevecka, lämningsvecka för Metro Mode och nya testsidor till Metro). Det kommer bli en kaosvecka utan dess like. Men rätt skönt med megastress, då hinner man inte tänka så mycket.

Vilket peppinlägg en söndag, haha. Men livet är inte alltid en dans på röda rosor. Nej, nu blir det jobb och mera jobb.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • ÅH jag är också i en sån period, jag har uppenbarligen fått en sån jävla crush på Jernemyr (som är mer än 10 år äldre än mig btw, och som man såklart aldrig träffat) och nu när EM tog slut och man inte kan följa matcherna och glo så är mitt liv helt jävla fucked up!? Vaaaad tusan händer egentligen? Men seriöst nu, vart finns alla män som han?? GIVE ME.
  btw du har banne mig bästa bloggen Petra! Kram

  Ullis 2012-02-01 21:50:30
  Svara
 • Jag känner igen det där med att aldirg gråta, och sen kommer allt! Jag har dock kommit till en punkt då jag blir lycklig när jag väl kan gråta- då vet man att man är ganska fucked up!

  Lovisa 2012-01-30 19:24:15 http://pfllw.devote,se
  Svara
 • åh fina du! förstår precis vad du menar, du är så jävla bra petra. älskar din blogg och du verkar så jävla skön och fantastiskt snygg är du också!!
  själv är jag inne i en riktigt deppperiod, går sista terminen i trean och går som ett spöke i korridorerna (kan även bero på att jag är så fruktansvärt vinterblek) och vill bara sluta skolan men ändå stanna kvar för jag vet inte vart jag ska ta vägen. Som grädde på moset är jag utan pojkvän medans alla runt omkring mig har, mina vänner och jag verkar mer olika än nånsin och jag har svårt att acceptera att jag aldrig kommer se ut som michelle pfieffer i grease 2 en dag och det känns som att jag mest går och väntar på att livet ska börja men faktum är att det redan börjat och händer här och just nu utan att jag tar vara på det. Tro mig, du är inte den enda med lite depp nu. puss på dig

  amanda 2012-01-30 15:16:07
  Svara
 • Jag är alldeles säker på att den där mannen finns, öppna ögonen och vidga dina vyer lite ;)

  Mary 2012-01-30 11:57:56
  Svara
 • Åh vad jag önskar att jag vore en man. En man med bred rygg och breda axlar, mörkbrunt hår och ett härligt stubb, då, då skulle jag rå om dig Petra. Med en massa cola light och gottigheter. Men tills dess så får du väl bara njuta av dig själv och din awesomeness och snygghet och allt det där. Och pallra dig ner till affären och köpa en cola ;)

  belle 2012-01-30 11:19:28 http://bellibobi.blogg.se
  Svara
 • Vill bara säga vilken stor inspirationskälla du har varit för mig, din glädje och personlighet är helt underbar. Är så glad för alla vackra kvinnor som visar upp fina kurviga kroppar, kvinnor som är de idealistiska förebilderna. Jag själv har hela tiden kämpat med mitt utseende och alltid strävat efter att bli något annat, smalare osv. Men tack vare dig har jag insett att det är tiotusen gånger snyggare att ha former och kurvor istället för att hela livet kämpa och hålla sig tillbaka för att se ut som en pinne. Tack för att du är en sån bra förebild!

  Nora 2012-01-30 00:02:22
  Svara
 • finaste och bästa Petra! Om det glädjer dig en aning så kan jag säga att de dagarna då jag gråter för att skinkförpackingen inte går upp på första försöket eller flygbiljetten till Berlin kostar en halvmiljon, DÅ är din blogg bäst!! <3 Du är så himla, jag kommer inte på ett ord som passar, men du verkar ås himla STÖRTSKÖN? på alla sätt och vis! Och din blogg är så jävla inspirerande så jag dör lite. Bara så du vet!

  J 2012-01-29 23:58:05
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!