Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

YSL

I helgen köpte jag en ny ring på Natalie Scuterman från YSL! Love it!

20120326-131913.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • grym

  STUDENT SNAPSHOTS 2012-03-27 15:39:34 http://www.studentsnapshots.blogspot.com
  Svara
 • Hej Petra!

  Idag fick jag hem mina första Heat-tabletter från Fitnessguru. Inspirerad av dig, så nu jävlar ska jag köra! Är så trött på att träna en massa utan att egentligen se de resultat jag vill. Hur lång tid det tog för dig innan du märkte någon skillnad? Keep up the good work!

  Louise 2012-03-27 13:00:11 http://laureniuslouise.blogg.se
  Svara
 • Ho ho? Ingen uppdatering idag?

  Kommer du sälj ngt efter utrenseningen du gjorde i din garderob?

  ? 2012-03-27 12:58:14
  Svara
 • Hej Petra,
  Brukar ärligt inte kommentera fastän jag tycker om din blogg. Hursomhelst MÅSTE jag tacka dig Petra för din contagious träningsmotivation! Jag anser mig inte överviktig och är inte ute efter att bli pinnsmal men det skadar inte att någon gång faktiskt svettas lite för att uppnå ett mål! Målet behöver inte vara att se ut som Adriana Lima för det kommer jag aldrig men man kan väl vara nöjd och hälsosam ändå?! Eller kan man det ? Är det lönt? EEEEH JA!!! det har DU PETRA, bevisat och fått många tjejer att inse! TACK!!

  Jag var på ett indoor walking pass igår, 60 min, första 20 trodde jag att jag skulle avlida! Men jag fokuserade, tänkte på bilderna du lade upp i träningsinlägget senast, såg en fast rumpa framför mig och tänkte that ass could be my ass- och så trampade jag vidare :)

  VILLE BARA TACKA m a o…
  Kram på dig!

  Sammy 2012-03-27 10:30:42
  Svara
 • GRYM! Måste säga att jag är aningen avundsjuk, fast du är så värd den! Grymmaste Petra, fan vilken förebild du är!

  Felicia 2012-03-27 09:50:21 http://fsideoflife.devote.se/
  Svara
 • shoo petra
  jag ska ta studenten men har problem med vad jag ska på mig?. gillar inte klänningar utan tänkte på kostymer som jag är förtjust i.
  hur ska jag göra för att de inte ska se strikt eller tråkigt ut.
  kan du tipsa om bra märken som kan köpa kläderna.
  funkar det om jag bär kilklack eller ballerinaskor tillsammans med kostymen?

  amrit 2012-03-26 21:14:14
  Svara
 • YSL är niiice :)

  Jessica 2012-03-26 17:31:39 http://pessimon.blogg.se
  Svara
 • DÖSNYGG! Vad kostar den i Sverige?

  Linnea 2012-03-26 16:49:30
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind