Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Löparträff

Idag har jag hunnit med alla stadsdelar innan klockan var 12. Nu är jag på väg tillbaka till Söder. Idag var vi på första löparträffen inför gbg-varvet! Träffade underbara Musse som bjöd in mig på ruffiepass på söndag! Jag kommer att dö!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hello Petra,

  Jag är också sjukligt intresserad av vad du har för skor på dig? Jag har opererat foten och får bara gå i flats i ett år = jag behöver stylish loafers och ballerinas. (Plus att grafit-metallic råkar vara just min favoritfärg).

  Bästa /V

  Vixs 2012-03-30 13:10:55 http://vixs.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Tack för underbar blogg! Gå in på www.wiggle.com
  Kanonpriser + kanonfina kläder/skor för all typ av aktivitet.
  Lycka till!

  Lena 2012-03-30 10:28:29
  Svara
 • Hej Petra.
  Jag följde din blogg för länge sedan och tyckte att den var skit roligt. Sedan glömde jag av din sida ett tag och sen när jag började följa din blogg igen så märkte jag hur mycket bättre den har blivit!! Tycker att det är sjukt kul att följa dig och din träning.
  Jag ska också springa Gbg varvet och var med på gbgs Löparkväll igår. Och de var nog de roligaste jag har gjort.

  Susan 2012-03-29 19:32:17 http://Susan.shapemeup.se
  Svara
 • vad är de för skor du har på dig? ser ut att vara grymt snygga!

  petronella 2012-03-29 14:04:59 http://liinapetronella.devote.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind