Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Boom!

Igår var det klackarna i taket, sista helgen i synd. På måndag kickar vi igång träningsutmaningen! Då jäklar blir det indrag på alkohol. Jag kände mig som catwoman igår, haha. Jag hade på mig mina nya favoritleggings från Spanx (köp dem – så grymma!) och min nyfunna favorittröja från AA, som jag levt i sen jag köpte den förra veckan, haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • vart kan man köpa dessa tights?

  cornelia 2012-04-03 19:12:47
  Svara
 • Vart är magtröjan köpt? Har letat efter sån i evigheter.
  Någon som vet?

  Isabela 2012-04-02 10:31:46
  Svara
 • Leggings och magkort tröja, njaaaa. Även på dig, dom är så vacker så njaaa.

  ? 2012-03-31 19:06:56
  Svara
 • jag har läst din blogg i ett-två år nu måste det va och jag har aldrig kommenterat innan! jag vill bara säga att du är nog sveriges, om inte världens snyggaste kvinna! du är så förbaskat naturlig och så underbart snygg, det bara lyser om dig!
  jag använder dig som en riktig inspirationskälla, jag har bestämt mig för att sätta igång med träningen på allvar nu när du också har det, du är en riktig inspirationskälla må jag säga.
  Keep up the good work!!

  josephine 2012-03-31 17:58:14 http://www.finekarlsson.blogg.se
  Svara
 • de flesta ser slanka ut om man har byxor som gå så jäkla högt ju, men snyggt

  jojo 2012-03-31 17:38:27
  Svara
 • Vilka spanx leggings är det du har? Vilket material och så?

  Susy 2012-03-31 16:42:46
  Svara
 • omg vad har du gjort med din kropp? DU ser fantastisk ut! Hur ofta tränar du?

  Milli 2012-03-31 16:14:13 http://milioneer.blogg.se
  Svara
 • Hej Petra! Du är verkligen skitsnygg och har fått jättefin kropp när du har börjat träna! Dock så började jag tänka på att du gör lite lustiga poser på dina bilder :P Ser lite onaturligt ut, eller rättare sagt, tycker att du ska sträcka på dig mer och visa ditt fina jag :D

  Sofie 2012-03-31 16:05:02
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind