Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tightest ass in town.


NU JÄVLAR! Jag blev precis så oerhört förbannat sugen på att köra ett megapass.
Idag har jag unnat mig, bröd hela dagen, bulle, godis, tacos. NU DÖR JAG mättnadsdöden. Vi såg världens bästa film precis, en norsk, Huvudjägarna hette den. Se den! Grym!
Imorgon ska jag kickstarta dagen med löpning och sedan vid 16.00 bär det av på Ruffie med Musse. MAXA! På måndag måste ni plocka Metro – då kommer ni få veta mer om träningsutmaningen. På måndag drar hetsen igång, 8 veckor framåt. Nu jävlar blir det åka av.

Mina mål är:

– Tightest ass in town. Du ska kunna ställa ett vattenglas på min röv. 
– Definierade magmuskler. Plus helt platt mage.
– Sänka fettprocenten.
– Orka springa det där förbannade gbg-varvet.   

Hur åt in i helvetes tight är min nya PT Lofsan (spana in hennes blogg här)? Jag ska köra första passet på måndag. Hjälp?! Jag ska fasiken ladda hela dagen imorgon. Jag tror att vi kommer börja med fystest nämligen, holy fucking macaroni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Huvudjägarna är en bra film, men boken är ännu bättre! (Som alltid..!)

  Ser framemot att följa träningsutmaningen från Metro här på bloggen också, verkar riktigt kul! :)

  Linn 2012-04-02 11:29:34 http://thirteendays.blogg.se
  Svara
 • Saknar ”like” knappen för lofsans kommentar! Fan va grym du är petra! Så sjukt pepp av att läsa din blogg!!! Keep up the good work! Skulle va grymt om du kunde lägga upp lite mer om hur dina träningar ser ut, sett ut/ gentemot hur dem kommer se ut med utmaningen. Har jag klarar halvmaran så kommer du också görat! Bästa känslan ever efteråt!!

  Emma 2012-04-01 23:04:31
  Svara
 • Jag kommer bli din bästa vän och din värsta fiende.

  Lofsan 2012-04-01 16:24:14 http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan
  Svara
 • Så himla inspirerande ditt träningssnack är alltså. Sjukt peppande, fortsätt med det!

  Marie 2012-04-01 15:21:22
  Svara
 • Kan du inte berätta mer om hur du använder Fitnessgurus kosttillskott.

  ratsho 2012-04-01 14:26:36
  Svara
 • Vad kul! Jag tror du klarar det, du har ju gjort ett så bra jobb innan. Har precis handlat en massa på Fitnessguru eftersom jag också kommit igång (har gått ner 10cm runt midjan sen starten!). Kommer följa din utmaning och heja på dig! Kram!

  Pepita 2012-04-01 14:12:22 http://pepitalife.blogspot.com
  Svara
 • Lovisa är GRYM! Och du kommer
  greja dessa åtta veckor galant. Kämpa!

  Lina 2012-04-01 12:09:23
  Svara
 • Vill och ta ut tummen från r*ven och hålla mig för en gångs skull, kan du inte lägga ut hela schemat, dvs. både träning- och kostschemat, lättare att hålla sig om man inte gör det ensam och ser hur det går för andra, hade varit grymt! (: , du har verkligen gjort det bra, man ser stor skillnad även om du hade grymma kurvor innan också! kraam

  Emma 2012-04-01 11:45:46
  Svara
 • Det är så inspirerande att läsa din blogg! Jag kollade på länken till din nya PT Lofsans blogg och den gjorde mig också riktigt pepp på att själv komma igång med träningen ordentligt! :) Jag har läst din blogg länge och har flitigt kikat efter någon form av ”modeskola” där man lär sig att klä sig efter sin kroppstyp. Jag är ett päron och de flesta av mina vänner har olika kroppstyper. Det har ju hänt mer ån en gång att man har kommit hem med ett plagg som är skitsnyggt på ens kompis men intrång en själv. Lär mig, och mina vänner, hur vi på bästa sätt framhäver det vi har!

  Päronet 2012-04-01 10:17:13
  Svara
 • Men jävlar vad duktig du är! Grymt!

  Ida 2012-04-01 09:21:29
  Svara
 • kommer du äta enligt något speciellt kostschema och isåfall vad? :) om man får fråga.

  sandra 2012-04-01 09:09:25
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind