Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

VINN UNDERKLÄDER!

Just nu kan ni kamma hem en hekväll med mig och Caroline på Twilfit med presentkort och hela tjolevippen! SÅ TÄVLA NU!

Allt ni behöver göra är att motivera varför just ni ska vinna! Ni får hjälp att välja ut spanxunderkläder och underkläder inför studenten och sommarens bravader.

Tävla på: [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Välkommen https://esensuell.se

  Underkläder 2016-09-06 15:19:01
  Svara
 • Student? Neej, de va längesen ;) En sisådär 10 år sen! Jag är gift och mamma till 2 fina flickor och fast i vardags stress, jobb och mysklädesdjungeln! Tänk om man hade tid och råd till att unna sig nya, snygga och sexiga underkläder! Tänk att kunna ha på sig den där underbara klänningen som min make drömmer om ;) Jag vinner sällan såna här tävlingar men denna hade varit så kuuul att vinna!!
  För min garderob har en stor avsaknad av fina, sexiga bättre-självkänsla-underbara underkläder!!

  Jennie 2012-04-23 07:41:04
  Svara
 • Hej!
  Jag ska tyvärr inte ha någon balklänning eller liknande i sommar men igår fick jag mitt drömjobb. Jag har endast gått ett år på min utbildning och fick ett fantastiskt telefonsamtal där jag som 22 åring fick det! Nu är det ett kontorsjobb och jag känner mig en aning plufsig efter allt pluggande men jag har kommit igång så smått med min träning. På ca 2 månader med löpning har jag endast gått ner ett kilo men man känner att kroppen är lite fastare i alla fall, men just spanx och snygga underkläder skulle göra susen på min kropp. Även om det är under en skjorta som en sommarklänning. Mina små bröst skulle nog inte tacka nej till snygga, bekväma bh:ar heller!

  Tack för en fantastisk blogg Petra, du har den mest inspirationsfyllda och intressanta bloggen som finns!

  malin 2012-04-20 10:08:52
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle bli så glad om ja vann, för lite mer än ett år sedan fick jag en underbar dotter som mitt liv inte vore något utan. Men jag har tidigare tyvärr inte brytt mig vidare om kroppen eller maten. Men efter en dag på lekplatsen vaknade jag upp på ”riktigt”, med mina +90kg bestämde jag mig att du fick det vara nog. Så på drygt tre månader med ändrade kostvanor, mycket träning så har jag nu gått ner lite mer än 25kg! Därför skulle jag så gärna vilja ha hjälp med nya underkläder, så jag kan få känna mig snygg! Både för mig och min man.

  nathalie 2012-04-18 08:11:28
  Svara
 • Åh, skulle ju vara perfekt. Få masssa hjälp i lugn och ro med hur underkläderna ska sitta för att gör mest nytta.
  Avskyr att gå in en butik ochinte ha någon koll på vad man ska kolla efter och sen inte kunna med att be om hjälp. Så detta skulle underlätte så himla mycket.

  Sandra 2012-04-05 22:46:27
  Svara
 • Sinnessjukt bra tävling eftersom man ALDRIG får ordentlig hjälp när man letar sig fram bland all spets, push-up, shape-up m.m m.m.

  Jag har aldrig i hela mitt liv haft en skön bh (förutom en sport-top). Förstår inte vad problemet är men det går bara inte att hitta rätt!

  det sitter för hårt och för löst, man drar upp, man drar ner, man får ingen luft! Vardags problem…
  Skulle vara så skönt att äntligen få hitta en som passar så man slipper bära oversizeade tröjor all time och andnöd!

  Och tack för inspirationen och glädjen du sprider genom din blogg! Love!

  Emelie 2012-04-04 13:51:37
  Svara
 • Varför ska jag vinna? Jo.. För att jag behöver all hjälp jag kan få i underklädesjungeln.

  Så här kan det låta:
  Sales woman i NY: What cup size are you?
  Caroline: 80 B…?
  Sales woman (som måttar, drar och sliter säger militant): Oh no honey, you’re not a B-cup.

  E-kupa blev det till slut. Joråmensatteh….

  Och ändå… Än idag så köper misshandlar jag boobisarna med H&M-bhar vars byglar poppar ut fortare än fortast och jag köper dessutom fortfarande bhar i fel storlek (eftersom att min storlek inte finns i vanliga H&M-bhar). Detta resulterar i dålig hållning (fel storlek = dåligt stöd = ryggont), fyra bröst och det till mina kurvor gör sig inte så bra helt enkelt. Det blir tyvärr inga Tungården-curves här inte.. Det blir lite bubbligt här och var.. Så jag skulle verkligen behöva lite hjälp med att forma kurvorna och få sådana där bounciga Petra-boobies. Jag vill framhäva mina kurvor helt enkelt..

  Caroline 2012-04-03 23:05:47
  Svara
 • vad äter du om dagarna?

  felicia 2012-04-03 22:59:26
  Svara
 • Åh. Underkläder. Som jag älskar dem, och som jag behöver så många fler av dem. Men med 1000 kronor i månaden då balklänning, balskor, väska, studentklänning, studentmössa för att inte tala om alla studentfester ska betalas blir underkläderna så lätt bortprioriterade. Särskilt då jag har den omöjliga bh-storleken med smalt runt och stor kupa och det utbud som faktiskt finns kostar så förbannat mycket.
  På balen har jag dessutom en rätt tight klänning och därför vore någonting som höll in lite grann guld värt.

  Mina skolår har varit tuffa. Så tuffa att jag under perioder varit totalt inställd på att jag inte kommer att stå där med vit mössa och fira med alla de andra den femtonde juni. Nu vet jag att jag kommer att klara det. Och vad vore då bättre än att avsluta med att känna mig både vacker och stolt, inifrån och ut?!

  Sanna 2012-04-03 21:10:23
  Svara
 • Äter du någon speciell diet?
  I så fall, vad äter du?
  Har kommit igång med min träning rejält nu men skulle nog behöva lägga om kosten för att se mer resultat, tänkte om du har några tips?

  Emmie 2012-04-03 20:58:18
  Svara
 • Petra, jag behöver din hjälp!

  Efter att nu har varit student här i Lund i snart två år har jag kämpat som en galning med mina kurvor och de dåliga matvanor som de flesta av oss studenter har. Jag älskar att träna, röra på mig och framförallt att känna mig kvinnlig! I sommar kommer jag arbeta på en ny arbetsplats och jag vill verkligen inte visa att jag kommer direkt från studentlivet med allt vad det innebär. Något som drar in det som inte ska synas och samtidigt ger mig den där powerkänslan när jag är där och ska göra mitt bästa hade verkligen hjälpt till!

  Den inspiration och glädje vi kan läsa om på din blogg är helt fantastisk, KÖR PÅ ORDENTLIGT PETRA! Du hjälper helt klart oss andra!

  Madeleine 2012-04-03 20:17:40
  Svara
 • Hej!

  Undrar bara var och när svaren om Heat tabletterna kommer upp, är sugen på att köpa dem men vill gärna höra svaren på alla bra frågor och få lite bakgrundsinfo först. Hoppas på snarast! :D

  Mvh Johanna

  Johanna 2012-04-03 19:45:50
  Svara
 • Jag ville bara kika in här och säga att jag tycker att du ser fantastisk ut. Så där, nu var det gjort :)

  Fanny 2012-04-03 17:45:55
  Svara
 • Hej Petra!
  Jag har en balklänning som är djup i ryggen och jag har ingen aning om vad jag ska ha för bh då jag inte vill gå utan! Detta tillfälle att få hjälp med detta vore guld värt! Jag vill ju vara snyggast på balen! Dessutom ska jag ha kostym på Studentdagen och skulle vilja ha någon snygg BH eller body under, så det vore ju helt fantastisk om jag vann!!

  Mvh Ebba

  Ebba 2012-04-03 17:09:33
  Svara
 • Hej Petra,

  såg ditt modeinlägg i Metro idag, studentklädseltipsen. Första april var ju i söndags så jag tänker att du är seriös i ditt inlägg.
  Undrar lite hur du tänkte när du funderade ut upplägget. Vi kan börja med titlarna; Nostalgi, Lek med färg och så Budget. Budget? Är det din ärliga mening att en 18-åring i Sverige, alltså även utanför Stockholms innerstad, borde fira sin studentdag med en liten handväska för budgetpriset 2699 kr?
  Jag är inte snål. Jag är inte fördomsfull. Jag är inte bitter. Men W T F?
  Jag ifrågasätter Metro som lyfter fram din verklighetsuppfattning, en där man tycker det är OK att låta ungdomar tro detta är rimliga kostnader för enbart kläderna på studentdagen. En dag då kunskap och sammanhållningen firas.
  Hör gärna din åsikt här på bloggen.

  Jens

  Jens, pappa. 2012-04-03 16:40:36
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!