Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Svaren på HEAT frågorna!

Here you go babes – det är produktutvecklaren för Heat och Heat Health som svarat! Skrik till om de är någon fråga de missat. 

Jag undrar hur snart man kan märka effekt av Fitnessguru Heat?

Den fettförbrännande effekten från Fitnessguru Heat fås redan från första dagen. Fitnessguru Heat ger snabbt ökad energi, minimimerar sötsug samt minskar din hunger. De aktiva ämnena ger direkt en ökad fettförbränning samt agerar milt vätskedrivande vilket motverkar oönskad vätskeansamling på främst lår, midja och nedre rygg.

Märkbar viktförlust och minskat midjemått kan märkas så tidigt som redan efter en veckas användande och vid en god diet och motion ännu tidigare.

Vilka tider rekommenderas att man ska äta Fitnessguru Heat?

Fitnessguru Heat innehåller stimulanterna koffein och synefrin. Det är bland annat dessa ämnen som ger dig en energikick och verkar hungersdämpande. Precis som med kaffe och energidrycker som även de innehåller koffein så bör man inte ta Fitnessguru Heat för sent på kvällen då koffein stimulerar vakenhet. Fitnessguru Heat skall användas vid tider där du vill ha extra energi.

Våra användare rapporterar absolut bäst effekt om de tar en kapsel vid uppvaknande och en kapsel tidig eftermiddag varje dag, dvs. två kapslar Fitnessguru Heat per dag. En av dessa kapslar kan med fördel tas 30 minuter innan fysisk aktivitet / träning för extra mycket energi och ork under denna period.

Vilken kost är optimal att äta tillsammans med Fitnessguru Heat?

Det finns ingen speciell kost som är bättre än den andra utan alla dieter får en förstärkt effekt av Fitnessguru Heat och du kan självklart kombinera LCHF och liknande dieter med Fitnessguru Heat / Heat Health för att nå dina mål snabbare.

Vad innehåller Fitnessguru Heat?

Fitnessguru Heat innehåller ett speciellt utvecklat innehåll som ger maximal fettförbränning med en minimal risk för bieffekter, till skillnad från andra fettförbrännare som ofta ger darrningar och nervositet. Dessa bieffekter uppkommer oftast för att dessa produkter har ett för höga innehåll av vissa ingredienser och för låga av andra.

Forskningsteamet hos Fitnessguru har utvecklat ett innehåll som ska passa även tjejer med goda resultat på fettförbränningen.

Fitnessguru Heat innehåller bl.a. GarCitrin®, ett ämne som i studier på människor visats vara helt säkert samt att det kraftigt reducerade vikt och hunger hos deltagarna trots att de inte ändrade sin kost eller la till motion. 73% av personerna i en studie minskade i vikt utan att ändra varken kost eller motion vid intag av GarCitrin®. Fitnessguru är idag ensamma om på den svenska marknaden med GarCitrin®.

En komplett innehållsförteckning av Fitnessguru Heat finner ni här –  http://fitnessguru.se/sites/default/files/Heat%20Information.png

Finns det några biverkningar av Fitnessguru Heat? Är det onaturligt? Påverkar den hyn?

Precis som tidigare nämnt så innehåller Fitnessguru Heat stimulanter vilket ger en ökad energi och fettförbränning samt minskad hunger. Precis som när du dricker för mycket kaffe på kort tid så kan du märka av en för kraftig effekt från dessa – bl.a. ökad puls. Fitnessguru Heat är utvecklad för att minimera bieffekter som dessa då den är utvecklad för att även passa tjejer till skillnad från andra fettförbrännare.

Vissa personer är väldigt känsliga för stimulanter och vi har därför utvecklat en fettförbrännare som inte innehåller uppiggande ämnen alls kallad Heat Health. Denna fettförbrännare är lika effektiv som Fitnessguru Heat men påverkar inte energinivåerna eller ger ökad vakenhet. Detta ger vissa fördelar som att Heat Health passar utmärkt att använda på kvällen för fettförbränning under natten samt att den kan kombineras med Fitnessguru Heat för de som vill maximera sin fettförbränning dygnet runt. (Mer om detta längre ner).

Innehållet i Fitnessguru Heat är till stora delar naturligt. GarCitrin® är ett extrakt utvunnet ur de torkade fruktskalen från Gracinia Cambogia och gröntte-extrakt kommer givetvis från grönt te. Det syntetiska innehållet är koffein och synefrin då de naturliga motsvarigheterna ofta har skiftande kvalitet, innehåll och föroreningar. För att kunna garantera effektiv och korrekt dos måste syntetiska varianter användas.

Petra, äter du både heat två gånger om dagen och dem där heat health för natten? hur många piller och när om dagen tar du?

Petra har fått ett speciellt utformat upplägg för maximal fettförbränning då Petra ville ha mycket snabba resultat på just fettförbränning samt ha energi för hård träning.

Petra går efter följade upplägg:

Vid uppvaknande: 1 st Fitnessguru Heat och ett stort glas vatten

30 minuter innan träning: 1 st Fitnessguru Heat och ett stort glas vatten

Innan sänggående: 5 st Heat Health och ett litet glas vatten

Detta ger en maximal fettförbränning under dygnets alla timmar helt utan störd sömn eller onödiga biverkningar. Alla kapslar kan sväljas med mat eller utan. Det blir ingen skillnad på den totala effekten men energin som fås av Fitnessguru Heat tar lite längre tid innan den märks av om Heat tas ihop med mat.

Måste man kombinera Fitnessguru Heat och Heat health för resultat?

Du måste inte kombinera Fitnessguru Heat med Heat Health för att få resultat på din fettförbränning. Båda är mycket potenta var för sig. Fitnessguru Heat passar dig som vill få energi av sin fettförbrännare och Heat Health dig som vill vara utan denna effekt.

I Petras fall där extrema resultat efterfrågades är en kombination att föredra då en komplett fettförbränning under dygnets alla timmar uppnås.

Kan Fitnessguru Heat användas samtidigt som p-piller?

Ja.

Är tabletterna stora? Alltså svåra att svälja?

Fitnessguru Heat och Heat Health kommer i kapslar. Dessa är inte stora och lätta att svälja. Om du har mycket svårt att svälja tabletter/kapslar kan du öppna kapseln och blanda ut innehållet med dryck.

Går man ned i vikt även om man inte tränar? (tar promenader men räknas ju inte som ”träning”)

Fitnessguru Heat och Heat Health ökar din fettförbränning oavsett om du tränar eller ej. Bäst effekt uppnås dock självklart om du äter en balanserad diet och utför någon fysisk aktivitet.

Påverkar Fitnessguru Heat & Heat Health magen?

Det finns inga studier som antyder på magpåverkan vid rekommenderad användning.

Svettas man mer vid användning av Fitnessguru Heat och Heat Healt?

Fitnessguru Heat kan ge en något ökad kroppstemperatur. Detta är en av effekterna som ger en större fettförbränning. Vid hård fysisk aktivitet kan ökade svettningar uppså.

Kommer en mindre dos en rekommenderat av Fitnessguru Heat och Heat Health ge ett resultat?

Fitnessguru Heat och Heat Health är utformade för att ge maximalt resultat när de används enligt rekommendation. Vi rekommenderar därför att följa denna för bästa möjliga resultat.

Vart kan jag köpa Fitnessguru Heat och Heat Health?

Fitnessguru Heat och Heat Health säljs exklusivt hos Fitnesssguru.se för att ge bästa möjliga pris och garanterade leveranser. Vi har snabba utskick och trygg betalning via DIBS (kortköp), Klarna faktura och postförskott.

Produkterna finner du i vår webbshop här:

http://fitnessguru.se/shop/heat-02

http://fitnessguru.se/shop/fitnessguru-heat-health

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
64kommentarer
 • Hej! Jag tränar nästan varje dag, men inte för att gå ner i vikt eller så. För att få fastare rumpa & lår o även tränar magen. Skulle fettförbränning förstöra det jag vill få fram? alltså en fastare rumpa tex?

  Mvh

  Amanda

  Amand 2013-11-22 19:46:43
  Svara
 • Jag har tagit tabletterna i 7 dagar nu, resultat, vikten ligger på samma som innan, magont som fan, skiter som en gris vilket resulterat i att jag sjukskrev mig i tre dagar. Rekommenderar inte dessa Heath tabletter.

  Tassen77 2013-09-06 02:26:26
  Svara
 • Petra! Skulle bara så sjukt tacksam om du svarade på min fråga angående att kombinera alkohol en kväll med one heat? Är de farligt?

  Julia 2013-05-08 08:29:31
  Svara
 • Heat 02 kissar man mycket av den måste veta haft problem med urinblåsan innan ?

  Jennie 2013-01-27 18:35:07
  Svara
 • Man ser att det är ganska många med ätstörningsproblem som har kommenterat här som typ till varje pris vill gå ner och vill ha ta till den snabbaste vägen.

  Petra har bara lyckats gå ner med hjälp av tabletterna (verkar det som). Kanske de funkar, kanske inte.
  Jag har iaf inga problem med disciplinen och käkar inte onyttigheter varje dag… Just sayin´.
  Det är så många som alltid är fulla av ursäkter. Jag tränar och äter rätt men lyckas inte gå ner i vikt! Och nästan alla har problem med ämnesomsättningen!
  ELLER HUR?
  Fattar inte folk att ni bara lurar er att ni ”gör allt rätt” men kilona försvinner inte?

  Och att ni inte inser att ”Nova” sin svarar på kommentarer bara svarar för att göra reklam för Heat… Tydligen samma person som är ”produktutvecklaren”. Och som bara svarar på frågor som man kan svara lätt och snabbt på…

  Och Petra, ja hon överlåter produktutvecklaren svara, hon bryr sig bara om att inte är tjock längre… Bryr sig inte om sina läsare! Tycker gott hon kunde svara personligt på frågorna och ge sin erfarenhet på frågorna om sömn, hy, etc. Man vill väl ha Petras svar INTE produktutvecklarens!!!!!!! Då blir det ju bara reklam! Lågt, Petra!

  Lovisa 2012-08-06 13:58:31
  Svara
 • Hej!
  Är det ”okej” att ta tabletterna om man är 16? Vill egentligen inte ta dem med ett vikt minskande syfte, utan mest för de andra effekterna.
  Tacksam för svar och kommentarer!

  Maxine 2012-08-02 20:38:51
  Svara
 • HEAT ÄR NU I LAGER IGEN hos Fitnessguru!!!!

  maja 2012-07-18 13:18:51
  Svara
 • Det är klart att inte Heat är farlig. Det är en av Sveriges absolut mest sålda fettförbrännare. Inte för att den är farlig utan för att den VERKLIGEN fungerar!

  Kolla runt på Internet överallt finns det folk som gått ner så mycket som Petra eller mer med hjälp av Heat…

  Blev lite orolig själv dock när folk sa att den var farlig så jag visade den för min far som är läkare och han sa att den var ofarlig dock lika kraftfull som efedrin.

  marie 2012-04-16 00:18:32
  Svara
 • Jag undrar varför ingen vettig person har svarat på alla frågor som har ställts i detta kommentarsfält? Man skulle ju skrika till om det var något som missats och nu är det ju en massa men inga svar har fåtts? please SVARA ! Blir ju orolig när en massa sura människor skriver en massa negativa saker… Om de har rätt och ni inte har varnat om det får ni ju as mycket skit sedan så svara snälla!

  linnea 2012-04-14 20:18:20
  Svara
 • EN VIKTIG FRÅGA, jag tänkte nämlingen beställa en burk men kan man ta dem även fast man inte riktigt är ute att gå ner i vikt utan att mer forma kroppen? Kan det vara farligt att ta tabletterna? Tacksam för svar, kram!

  Olivia 2012-04-13 18:18:35
  Svara
 • Studier som visar att Synefrin är ofarligt finns mycket mer av än tvärtom. Tiotusentals använder sig utav synefrin i bara Sverige utan problem

  Sandra 2012-04-09 17:37:58
  Svara
 • Om man väljer att visa vissa andra”synephrine” sökningar på pubmed än de nova valde kan man även få upp denna studie från april 2012

  Dietary supplements for improving body composition and reducing body weight: where is the evidence?
  Manore MM.
  Source
  Dept. of Nutrition and Exercise Sciences, Oregon State University, Corvallis, OR.
  Abstract
  Weight-loss supplements typically fall into 1 of 4 categories depending on their hypothesized mechanism of action: products that block the absorption of fat or carbohydrate, stimulants that increase thermogenesis, products that change metabolism and improve body composition, and products that suppress appetite or give a sense of fullness. Each category is reviewed, and an overview of the current science related to their effectiveness is presented. While some weight-loss supplements produce modest effects (2 kg), especially in the long term. Some foods or supplements such as green tea, fiber, and calcium supplements or dairy products may complement a healthy lifestyle to produce small weight losses or prevent weight gain over time. Weight-loss supplements containing metabolic stimulants (e.g., caffeine, ephedra, synephrine) are most likely to produce adverse side effects and should be avoided.

  Linnea 2012-04-09 09:52:09
  Svara
 • Bara för att något är lagligt är det ju inte heller ofarligt. Titta bara på cigg och sprit.

  hanna 2012-04-08 23:05:11
  Svara
 • Haha jo Stevia när nog livsfarligt ;)

  Läs på lite…

  tilljojo 2012-04-07 10:57:14
  Svara
 • Att något använts inom den kinesiska medicinen i 1000 år är knappast en garanti på att det är säkert. Tex blev ju stevia först nu godkänt i sverige nyss o det har använts hur länge som helst inom asiatisk kultur. OCH att ngt är naturligt betyder inte att det är ofarligt, tobak är jäkligt naturligt men cancerframkallande. Sluta ät dessa, ni ser ju att var o varannan rubrik på petras blogg är ”kan inte sova” ”sömnproblem” o att hon e vaken hela tiden kanske fö att kroppen e full av koffein o stimulanter. Mer respekt till ngn som går ner i vikt genom bara hälsosam kost o träning än fuska sig fram på detta sätt

  jojo 2012-04-07 09:04:33
  Svara
 • Heej !
  Jag har precis beställt dessa tabletter Fitnessguru Heat, för att jag vill tappa några extra kilo. Men jag har en fråga bara om man kan ta dessa tabletter dagen efter man har druckit alkohol eller om det är skadligt?
  TAcksam för svar ! =)

  Julia 2012-04-06 21:09:21
  Svara
 • Åsa, det hon ville säga var nog att du måste visa på synefrins farlighet med några studier. några sådana existerar inte i dag. det är lite som att säga att det är farligt att dricka citronvatten. sure, men leverera en studie som stärker det du påstår. annars är det bara lösryckta påståenden utan vetenskaplig grund. finns inget förbud mot något synefrinprodukt på marknaden och synefrin har ändå funnits ett BRA tag och används inom den kinesiska medicinen i 1000 år. att efedrin är olagligt är mest troligen pga att den kan användas för att tillverka metaamfetamin genom en enkel kemisk process.

  Sofia 2012-04-06 12:05:49
  Svara
 • Karian, sorry om jag lät lite hård, var inte meningen.

  Jag har själv gått enbart på Heat-tabletterna en vecka nu (5 kanpslar om dagen), kan inte ta de andra för då somnar jag aldrig.

  Jag ser resultat men samtidigt tränar jag mycket och äter rätt så jag kanske hade uppnått samma resultat utan tabletterna. Men det är för tidigt att säga något egentligen efter en vecka.

  Be 2012-04-06 12:02:03
  Svara
 • Inom juridik ligger bevisbördan på åklagaren. Inom läkemedelsbranschen måste man göra försök innan produkten kommer ut på marknaden för att vara säker på att den inte är farlig. Men även då kan det visa sig att en medicin som först verkade säker efter några år ger farliga biverkningar. Det är speciellt hårda regler för medicin som används av barn, gravida och ammande. Jag har ingen aning om vad för regler som gäller för kosttillskott, men jag litar hellre på experter som är anställda av staten än reklam från företaget i fråga. Nu hinner jag inte skriva mer här, ska åka bort över påsk, men Glad påsk själv!

  Åsa 2012-04-06 11:28:02
  Svara
 • Faaan för dig Petra, nu beställde jag Heatpaketet fast jag egentligen inte har råd!!! Haha… Jag kör igång om drygt en vecka, nu jävlar!

  Sonja 2012-04-06 09:05:19
  Svara
 • jag vill bara säga att jag fått jättebra resultat av dessa !

  Jessica 2012-04-06 01:40:19
  Svara
 • Fick inte svar på min fråga, kan man ta Heat tabletter om man lider av högt blodtryck ?Är det någon som vet? Synd att man inte fick svar på om det fanns biverkningar.Har mailat till fitness men inte fått svar.

  Hedvig 2012-04-06 00:51:53
  Svara
 • Jag undrar om Heat kan ge skador på levern? Tacksam för svar!

  Tina 2012-04-06 00:32:03
  Svara
 • Jag jobbar bl.a. med säkerhetsställande av produkter innan de tas ut på marknaden. Har tidigare varit verksam inom läkemedelsindustrin samt till viss del inom kosttillskottbranchen där jag vid flera tillfällen lanserat produkter med ett innehåll av Synefrin där produkten klassats som säker av samtliga nämnder i Sverige. Jag är dock helt utan kopplingar till Fitnessguru.

  Enligt existensläran inom juridiken så ligger bevisbördan hos den som hävdar existensen av något d.v.s. faran att inta synefrin i detta fall. Jag vill att du visar en studie som otvetydigt påvisar synefrins farlighet hos en annars frisk människa. (Om en sådan fanns skulle synefrin idag vara helt förbjudet att saluföra fritt som kosttillskott).

  Studier som påvisar synefrins säkerhet:

  At Green’s request, Sidney J. Stohs, a researcher of performance-enhancing ingredients and co-author of a definitive scientific review on ”The Safety of Citrus aurantium (Bitter Orange) and its Primary Protoalkaloid p Synephrine” (Phytotherapy Research, April 2011) provided Health Canada with up-to-date clinical studies and scientific literature available.

  OMAHA, Neb.—The use of bitter orange extract and p-synephrine appears to be “exceedingly safe,” according to a new review of current information regarding the safety of Citrus aurantium (bitter orange) extract and p-synephrine based on human, animal and in vitro assessments as well as receptor binding and mechanistic studies (Phytother Res. 2011 Apr 8. DOI: 10.1002/ptr.3490).

  The review found in 89 clinical research studies, no serious adverse effects were directly attributable to bitter orange extract and its principal protoalkaloidal constituent p-synephrine.

  Researchers Sidney J. Stohs, Ph.D., and Harry G. Preuss, M.D. in conjunction with Mohd Shara, Pharm.D., Ph.D., concluded, the ”preponderance of human clinical studies have reported that bitter orange extract (p-synephrine) either alone or in combination with caffeine and other ingredients has no effect on blood pressure or heart rate.”

  Nova 2012-04-05 21:10:50
  Svara
 • Jag är lågstadielärare. Den verksamheten som jag lobbar för enligt dig skulle vara?

  Jag skulle också vara intresserad att veta vad du jobbar med och vilka kopplingar du har till det här företaget?

  Argument som ‘jag känner flera människor som har prövat och blivit nöjda’ bevisar först och främst inte att det inte är farligt och är knappast vetenskapligt övertygande. Jag känner flera tjejer som röker och inte har fått lungcancer. Ännu. Bevisar det att rökning är ofarligt? Det finns inga studier som visar vilka långtidseffekter det här ämnet har.

  Synefrin liknar efedrin kemiskt och har liknande effekter. Att det inte är förbjudet ännu beror väl mest på att det är ett nytt preparat som börjat användas för att gå runt lagarna mot efedrin. FDA, den amerikanska varianten av läkemedelsverket förbjöd efedrin 2004 efter flera dödsfall och rapporter om svåra bieffekter. Varför skulle de göra det om det bara är svenska myndigheter som är korrumperade och inkompetenta?

  Om vuxna människor vill stoppa i sig farliga preparat för att de är fåfänga och villiga att ta risker så är det väl deras sak. I den här tråden finns 16-åringar och ammande kvinnor. Det är inte okej.

  Åsa 2012-04-05 20:30:10
  Svara
 • Åsa, Det är snarare uppenbart att du lobbar för egen verksamhet. Kolla bland kommentarerna och hur många som gått ner med hjälp av Heat runt om på Internet och på gymmen. Det är inte bara Petra som gått ner riktigt mycket om vi säger så…

  Bara för att SLV avråder folk att inta Synefrin betyder inte att det automatiskt är farligt eller att folk tar skada. De som ska akta sig är de med allvarliga hjärtfel där försiktighetsprincipen appliceras.

  SLV är kända för sin notoriskt dåliga kunskap när det kommer till kost och kosttillskott speciellt det sistnämnda.

  Om Synefrin var livsfarligt skulle lagstiftning i Sverige göras mot ämnet omgående och inte en allmän rekommendation från SLV som avråder bruk vara åtgärden.

  Jag och flera av mina tjejkompisar har använt heat och heat health med mycket goda resultat. Samt att i princip varje gym jag varit på är det ett par tjejer som provat den och är supernöjda med resultatet. Jag är själv väldigt påläst och läser de studier som styr SLV i sina beslut. Underlaget för att förbjuda Synefrin är i princip obefintligt varpå ett förbud inte existerar.

  Du kan finna mycket goda studier för mer bildad uppfattning på PubMed.org

  Glad Påsk!

  Nova 2012-04-05 18:32:54
  Svara
 • Herregud vad oansvarigt. Koffein kan man snabbt och billigt få i sig genom att dricka kaffe eller köpa koffeintabletter på Apoteket. Synefrin är ett ämne som kan ge allvarliga skador på hjärta och blodkärl. Livsmedelsverket har utfärdat en varning:

  http://www.slv.se/sv/grupp1/Risker-med-mat/Vaxtgifter/Efedrin-Ephedra-arter/Varning-for-efedrin-och-synefrin/

  Du får uppenbart betalt för att göra reklam för det här, men har du ingen moral eller samvete alls? I bästa fall blir idioterna som köper skiten bara blåsta på en massa pengar, i värsta fall kan de dö eller bli svårt sjuka.

  Åsa 2012-04-05 17:58:49
  Svara
 • Jag bor i England men är intresserad av att köpa dessa tabletter. Vet ni om de kan levereras till utlandet om jag beställer de via hemsidan?

  Caroline 2012-04-05 16:35:22
  Svara
 • Ojdå, tack Be! Jag såg det inte då jag läste, my bad.
  Glad Påsk!

  Karian 2012-04-05 15:58:49
  Svara
 • Karian, flera frågor om det ju och de har svarat: ”Vissa personer är väldigt känsliga för stimulanter och vi har därför utvecklat en fettförbrännare som inte innehåller uppiggande ämnen alls kallad Heat Health. Denna fettförbrännare är lika effektiv som Fitnessguru Heat men påverkar inte energinivåerna eller ger ökad vakenhet.”

  Be 2012-04-05 14:56:50
  Svara
 • Hej! Jag fick inte svar på min fråga: Om man känner av hjärtklappning av Heat, KAN det vara farligt för hjärtat på något sätt?

  Snälla svara så jag kan överväga att börja igen :)

  Fia 2012-04-05 13:16:45 http://sofiahusu.blogspot.com
  Svara
 • Men snälla. Ingen svarar på den frågan som ingen ställt förut. Om man är känslig för koffein kan man då ta endast Health och har den någon som helst verkan utan Heat?

  TACK

  Karian 2012-04-05 12:12:58
  Svara
 • Tack Petra för att du tipsade om dessa. Jag har redan börjat se resultat (Började med Heat för fem dagar sen)

  Tack! :)

  Melissa 2012-04-05 11:25:59
  Svara
 • Anna: En av funktionerna med Heat är att den kraftigt dämpar hunger/sötsug samt ger mer energi. Detta bidrar direkt med att man äter mindre och rör på sig mer omedvetet vilket genast ger ett bättre resultat.

  Flera av mina tjejkompisar som tagit Heat och Heat Health går bara promenader några gånger i veckan som träning och har gått ner avsevärt i vikt redan.

  Nova 2012-04-05 11:10:04
  Svara
 • Jag saknar svar på min fråga om synefrin i förra ”frågestunden”. Kanske nån kunde kika på den ?

  Sian 2012-04-05 09:56:46
  Svara
 • Om man bara vill köra på en utav kapslarna, vilken är då bäst att satsa på? Tacksam för svar!! :)

  Emma 2012-04-05 09:36:28
  Svara
 • Alltså, jag sitter och funderar på om alla ni som ”lyckats gå ner av heat tabletterna” har i samband med dem börjat omedvetet äta lite mindre,bättre och eventuellt röra er mer?
  För dem där jääääävla positiva effekterna ser jag inte skymten av. Visserligen är jag inte direkt överviktigt och mycket vältränad, stark rakt igenom. Men utåt sett skulle väl alla pinnsmala tjejer påpeka för mig att jag ”är lite mullig”. Well, mullig, beror väl på vem man jämför sig med. Jag är mullig i jämnförelse med alla rökande och supande anorektiska tjejer som ”äter allt” dvs. en latte, en cigg och på sin höjd en hamburgare på kvällen. Totalt inte mycket kalorier alls.

  Hursomhelst, min poäng är att jag tror att många effekter kommer av att man helt enkelt omedvetet ändrar på sin livsstil. OM INTE, så är heat bullshit för jag äter normalt, regelbundet, tränar 4-6 gånger i veckan och har varit atletisk HELA min barndom/uppväxt. Hela livet.

  MEn jag har inte gått ner eller för den delen upplevt någon större förändring. bitter…!! ‘

  :)

  Anna 2012-04-05 09:06:20
  Svara
 • Åsa & Sofia

  Jag använder själv t3 & t4 (levaxin) sen några år tillbaka och använder Heat & Heat Health problemfritt. Känns som de ökar effekten av medicineringen och jag går ner mycket snabbare.

  Visade Heat Health för min läkare och han hade inga invändningar mot den :)

  Bella 2012-04-05 03:09:47
  Svara
 • Håller med Sofia – svar på kombinationen Levaxin och Heat fattas. Tack!

  Åsa 2012-04-05 00:31:38
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om man efter man slutat gå på pillerna, då önskat resultat är uppnått kommer gå upp igen trots än att man fortsätter träna?

  Tack på förhand!

  Emelie 2012-04-05 00:12:57
  Svara
 • Ina,

  Inte bara på mig även mina tjejkompisar. Det var främst därför jag provade utöver Petras rekommendation. Vi alla har gått ner mycket i vikt med hjälp utav Heat.

  Alla mina vänner har kört både Heat och Heat Health helt utan biverkningar. Dock så är det en mycket potent fettförbrännare och ska därför inte överdoseras. Vi tog enligt Petras schema med liknande effekter på viktminskning dvs +10 kg ner.

  Jag tränar 1-2 ggr/v helkroppspass crossfit.

  Lycka till!

  Nova 2012-04-04 22:41:28
  Svara
 • Vad händer när man slutar använda de, går man upp i vikt då?

  Alicia 2012-04-04 22:16:05
  Svara
 • Undrar också vad som händer när man slutar ta dem? Om kroppen blir van/beroende av dem på något sätt. Sen undrar jag också om rådgivning? Kan man få det innan?

  Åsa 2012-04-04 21:50:24
  Svara
 • Kan man ta detta när man ammar? Kan de påverka barnet? Tacksam för svar:)

  Caroline 2012-04-04 21:49:33
  Svara
 • Finns det möjlighet att få någon rådgivning innan man börjar med dessa? Eller funkar det som Petra kör på alla? Låter jätte intressant detta men har ingen erfarenhet av detta sen tidigare, så skulle vara skönt med rådgivning innan man börjar. Kram. Super bra blogg petra!

  Emma 2012-04-04 21:39:35
  Svara
 • Nova, vad kul att dom har funkat för dig!

  Jag har köpt Heath + heath health sedan några veckor tillbaka men vågar inte ta dom då jag är rädd för att biverkningar.

  Du säger att du kombinerade dessa två , tog du en heath på morgonen en under eftermiddan och 5 heath health?

  Hur ofta tränar du?
  tacksam för svar!

  ina 2012-04-04 21:37:09
  Svara
 • Men, man tar 5 kapslar heath health eller hur? Hur påverkar blir man av de, för 5 är ju rätt mycket ändå. och om jag förstått det rätt tar man dom alla på en gång, under kvällen EFTER heat? Påverkas sömnen på ngt sätt?

  ina 2012-04-04 21:27:21
  Svara
 • Så vilken är den bästa att köra på – Fitnessguru Heath eller Heath Health – om jag vill tappa några kilon (och gör detta med tabletterna och bra kost + träning såklart) inför sommaren? Måste jag använda båda?

  ELIN 2012-04-04 21:20:53
  Svara
 • Jag undrar som någon gjorde i det tidigare inlägget hur dessa fungerar i kombination med Levaxin som tas för sköldkörtelproblem? Kan de kombineras?

  Sofia 2012-04-04 21:05:47
  Svara
 • Sofi: SLV (livsmedelsverket) är notoriskt igenkända för sin inkompetens inom alla områden de är verksamma. De rekommenderar kost som är beviserligen skadlig för oss p.g.a. egenintressen i att sälja den maten. Samt att saknar all form av kunskap för bedömning av kosttillskotts säkerhet.

  I Sverige är det lagligt att sälja synefrin. Så länge det är lagligt ska de hålla sig utanför debatten. Synefrin är beviserligen effektivt på viktminskning, energi och hunger. Ska man hårddra det är efedrin i sig inte speciellt farligt och den som gräver kommer finna att förbud mot efedrin står under mycket svaga grunder.

  Nova 2012-04-04 20:43:52
  Svara
 • Hej hej,
  som läkarstudent tänkte jag att du kanske ville ta dig en titt på livsmedelsverkets rekommendationer om synefrin som är substans som är besläktad med efedrin.

  http://www.slv.se/sv/grupp1/Risker-med-mat/Vaxtgifter/Efedrin-Ephedra-arter/Varning-for-efedrin-och-synefrin/

  Sofi 2012-04-04 20:36:24
  Svara
 • Snälla Petra kan du inte lägga upp ditt kostschema! Jätte nyfiken på hur det ser ut. Kram

  Kim 2012-04-04 20:31:49
  Svara
 • Hej Petra, du skriver om din tonfiskröra och har visat någon bild på den och det ser så gott ut, HUR gör du den?

  Linnéa 2012-04-04 20:14:24
  Svara
 • Kan jag som 16 åring ta dessa tabletter?

  Matilda 2012-04-04 20:08:12
  Svara
 • P.S. Fem kapslar Heat Health är enligt rekommendationerna. Skilj på Fitnessguru Heat och Heat Health

  Nova 2012-04-04 20:05:53
  Svara
 • Johan: Petra har ätit två Fitnessguru Heat alltid per dag och fem stycken Heat Health står det tydligt. Heat Health består främst av de naturliga fettet Omega-3 och CLA. Jätte sjukt? Jo verkligen… (Ironi).

  Nova 2012-04-04 20:05:06
  Svara
 • Hej! Om man inte tränar varje dag, utan säg att man t.ex. tränar varannan dag. Så ska man fortfarande äta dessa kappslar varje dag eller bara de dagar man tränar?

  Camilla 2012-04-04 20:00:39
  Svara
 • HUR kan du äta 7 (SJU!!) kappslar per dag när de i tidigare svar uppgett att man ska äta 2 per dag?! Låter ju helt SJUKT att äta så många som du gör Petra?

  Hur många kan man äta utan att de blir skadligt per dag?

  Johan 2012-04-04 19:37:38
  Svara
 • Hm, saknar massor av frågor och svar : ( T.ex. om biverkningar, vilka som är vanligast osv. Samt vem som inte ska använda preparatet osv osv. Många frågor som inte fick svar. Det är ju bara att kolla efter själv!

  Siri 2012-04-04 19:31:16
  Svara
 • Jag var förr mycket kritisk mot fettförbrännare och liknande produkter. Men efter ha gått upp ett antal kilon provade jag Heat när du tipsade om dem första gången Petra. Vill bara säga som övriga. Tack för att du tipsat om dessa jag har äntligen gått ner till den vikt jag vill väga och innan jag provade dessa hjälpte ingenting.

  Jag körde båda två samtidigt enligt samma schema som Petra! Vill bara tipsa om det är någon som tvekar – Gör inte det Heat fungerar verkligen.

  Tack!

  /Nova glad och nu äntligen smal igen

  Nova 2012-04-04 19:31:15
  Svara
 • dessa kapslar har räddat min sommar helt är redan i form inför beach 2012 något jag INTE var för 6-7 veckor sen :)

  Evigt tack till dig Petra för att du tipsat om dessa!

  sanna 2012-04-04 19:20:10
  Svara
 • jiss: Det finns inga studier som antyder att man går upp i vikt igen efter man avslutar med Heat. Heat ökar kraftigt fettförbränningen under användning men sänker inte förbränningen till under vad den var innan.

  Jag gick själv ner över 10 kg på två månader med Heat + Heat Health och slutade för fem veckor sedan med kapslarna. Sedan dess har jag fortsatt att gå ner i vikt men inte lika snabbt. Ska börja med Heat snart igen :)

  josefin 2012-04-04 19:13:33
  Svara
 • Det ÄR bättre att gå ner som jag har gjort! :) ändra sin livsstil bara :) det går om man VILL!

  Josefina - STOR BLIR LITEN 2012-04-04 18:53:06 http://storblirliten.blogg.se
  Svara
 • Jag har en fråga som säkert många undrar! Vad händer när man slutar gå på pillerna? Blir det som en motsatt effekt eller det blir bara som vanligt direkt igen?

  Tack på förhand!

  jiss 2012-04-04 18:51:26 http://jiss.blogg.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!