Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Klackarna i taket

Igår var det fest för hela slanten. Trots det är jag så pigg idag! Varannan vatten är ett få förundrat magiskt koncept. Funderar på att gå och träna nu!

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Fan vad snygg du är! Och FAN vilken snygg top! Vart kommer den ifrån?? Tacksam för svar :)

  Ellen 2012-04-09 00:09:30 http://ellennb.blogg.se
  Svara
 • jävlar vad snygg du var på de bilderna! dina ansiktsformer ser gorgeous ut!!

  my 2012-04-07 17:44:14
  Svara
 • Är stor skillnad på piller och piller. Precis som med mat och mat. Det finns mat som kan förlänga ditt liv och få dig att må bra, precis som det finns mat som får dig att se ut som skit, må som skit och antagligen skadar din hälsa.

  Av den erfarenhet jag har av kosttillskott finns det verkligen bottennap men vad Fitnessguru gör bra är att de verkligen skriver ut exakt vad som är i produkten och hur mycket. Samt utformar kosttillskotten efter tillgänglig forskning. Vilket verkligen ger resultat något vi alla sätt Petra fått mycket utav :)

  mille 2012-04-07 10:56:14
  Svara
 • Kul att de går så bra med träningen! Tycker också att du ska köra på som du gör om de känns bra. Kan dock tipsa om att va försiktig med tabletter. Har käkat liknade för några år sen och blev som besatt! Jag gick ner snabbt och orkade mer. De va som en dröm. Sen gick de plötsligt inte att få tag på dem mer och det va nog tur det. Fick nämligen panik över att jag inte kunde luta mig tillbaka på mina piller. Men det va nog tur! Hade abstinens i nån vecka, sen började jag inse vad dum jag va och att jag började se rätt benig ut. Lugnade ner mej lite, både på matfronten och träningsfronten och har nu ett år senare lyckats bli vän med dem båda. Jag får inte ångest om jag missar ett pass, jag kan äta kolhydrater utan att tro att jag kommer bli tjock och jag har slängt alla jävla proteinpulver som bara kostar pengar. Känns som jag är frisläppt från ett fängelse :-)

  Det jag vill säga är att ditt beteende påminner mkt om mitt. Du verkar så fast i träning, nyttig mat, piller och pulver – precis som jag va. Jag vill bara säga att ta dig en funderare över situationen ibland. Hade jag fortsatt hade det nog blivit både ätstörningar och skador på min kropp. Man måste inte välja mellan super-fit eller otränad. Jag tränar mkt och äter bra nu, men jag är inte besatt och jag knaprar inte tabletter.
  Men jag vill inte säga hur du ska göra och du kanske har stenkoll på vad som händer med din kropp. Ett tips bara, sluta göra reklam för piller. Blir så ledsen när du inspirerar unga tjejer att börja med sånt. Många kan inte hantera det och blandar piller med för lite mat och för mkt träning för att bli kissie-smala. Nä, piller är skit, man kan gå ner ändå. Bra mat och bra träning – så enkelt är det!

  Mia 2012-04-07 05:54:51
  Svara
 • Den där reklamen som sitter vid m:et i metro logan på din blogg döljer alltid det senaste inlägget, när man läser din blogg på Iphonen. Så kan inte se vad det står. Otroligt irriterande. Kan de inte ta bort /flytta på den reklamen?!
  Eller kanske bara jag som har problem…

  Hanna 2012-04-07 02:35:01
  Svara
 • Menar du ”få förunnat”?

  Karin 2012-04-07 00:03:08
  Svara
 • Haha din kompis (killen) ”2.02” log med min tjejkompis i Marbella i somras. Hahahahahahaha

  Lea 2012-04-06 23:48:05
  Svara
 • Det är tiden som kommer att visa vem som har rätt och vem som har fel.

  Jag hoppas innerligt att jag är okunnig och har fel för jag respekterar och gillar Petra för vem hon är innan bantningshisterin har börjat.

  Barbara 2012-04-06 21:20:43
  Svara
 • Petra! Du är inspiration lyssna inte på alla tråkiga kommentarer

  mille 2012-04-06 21:09:58
  Svara
 • Jessica, alltså bara för att ngt säljs betyder inte att det är ofarligt! Vakna! Efedrik är sjukt dåligt, gå in på läkemedelsverket o läs, ang synefrin vet jag ej lika mkt men med tanke på hur likt det är så är man ju rätt knäpp som knaprar det. Herregud, är normalt nyttigt o balanserat o rör på dig så går du ner utan o knapra massa skit! Inte konstigt att du är pigg hela jäkla tiden o inte kan sova när du har kroppen full m koffein.

  jojo 2012-04-06 20:33:17
  Svara
 • tycker du kör på i ett alldeles lagom tempo, fattar inte varför folk här ovan hetsar så jävligt =D kör bara, fullt ös. du är grym. kram

  ida 2012-04-06 20:32:38
  Svara
 • jessica,
  Jag blir så upprörd över ditt uttalande:
  ”Sedan får synefrin som finns i Heat saluföras fritt i Sverige. Hade det varit farligt hade det förbjudits för länge sedan då det använts i över 1000 år…”

  Alla vet vi att det finns drager som borde förbjudas att säljas via internett/gym /hälsokostbutiker men det kommer att dröja innan lagen om förbud träder i kraft.

  Rosa 2012-04-06 20:17:38
  Svara
 • Jessica,
  jag kan komma med en massa obegripliga studieresultat,kurvor och annat .
  Du kan göra det också -eller????
  Alla säger entydigt att:
  Efedrin har biverkningar och kan i många stycken jämföras med kemiskt amfetamin.
  Det är skrämmande med alla viktminskninsprogram.
  Vikthållningsprogram har blivit värre än religion.
  LAGOM ÄR BÄST!

  Rosa 2012-04-06 19:49:16
  Svara
 • Sanna ,
  Jag kan bara se omtanke och välvilja i alla kommentarer här. Det är människor som bryr sig som skriver.
  Jag håller med de som oroar sig för Petra.
  Bantningsindustrin skyr inga medel. Bli inte dess offer!
  Tar du mediciner vet du vad du tar. Tar du naturpreparat vet du inte det minsta vad du tar för de kan innehålla vad som helst.
  Vänd om Petra,Du är vacker och extremt sexig som du är. Du har personlighet och är duktig moderedaktör . Räcker inte det?
  Glad Påsk :-)

  barbara 2012-04-06 19:33:39
  Svara
 • Efedrin kan ha en psykostimulerande effekt på liknande sätt som amfetamin

  Många efedrinberoende går över till amfetamin vilket inte är ofarligt vill jag påstå.
  Att förebygga är guld….. Chansa inte …. . Låt bli att prova…..
  XXXXX

  Rosa 2012-04-06 19:14:51
  Svara
 • Men vad är det du har på dig hahahahahaha

  Lina 2012-04-06 18:25:35
  Svara
 • Petra lyssna inte på de negativa kommentarerna! Din blogg inspirerar mig mer än någonsin och mer än alla andra bloggar! Jag älskar din nya kropp och att du tar hand om dig själv som du gör.

  P.S. Tack för tipset om Heat har redan gått ner en storlek i byxorna :)

  Sanna 2012-04-06 18:22:24
  Svara
 • tycker du är grym petra! fortsätt som du gör!!!! <3

  joefine 2012-04-06 18:22:11
  Svara
 • Rosa: Visa gärna studier som påvisar att efedrin är farligt. Beslutet om varför efedrin förbjuds vilar på mycket svaga grunder och är nog främst taget utifrån att läkemedelsverket tjänar pengar på det. Tänk efter lite. Efedrin var riktigt efektivt (precis som synefrin) på att få folk att gå ner i vikt. Om något är effektivt för detta minskar läkemedelsförsäljningen. Något läkemedelsbolagen inte vill…

  Sedan får synefrin som finns i Heat saluföras fritt i Sverige. Hade det varit farligt hade det förbjudits för länge sedan då det använts i över 1000 år…

  Jessica 2012-04-06 18:21:10
  Svara
 • Håller med några här faktiskt…. Tycker också det är bra att du tränar o äter bra, det gör jag med. MEN efter en kväll m mkt alkohol är det rent av skadligt för kroppen med träning, vila är bättre, och börjar bli trist med all träningsHETS o bantningshets hela hela tiden här. Även om man ska formtoppa så måste man inte bo på gymmet o prommenera varje jäkla morgon

  jojo 2012-04-06 17:51:41
  Svara
 • Tycker att allt det här börjar kännas riktigt tråkigt…har följt bloggen länge just för att det gjort mig så glad att du stod för en så bra kroppsbild. Hur snygg och stolt som helst MED kurvor och utan en massa bantninghets och nojja över minsta lilla uns med fett. Nu blir jag mest bara deprimerad över var och vartannat inlägg. Jättebra att du börjar ta hand om dig själv. Men det här har ju gått till total överdrift! SÅ utseendefixerat och SÅ mycket onödiga preparat! Inte alls den sunda och bra förebilden som du var innan…trist! Du var alldeles perfekt som du var! Det räcker nu…

  Emma 2012-04-06 17:46:58
  Svara
 • Livsmedelsverket:
  Var finns synefrin?
  ”Synefrin är ett ämne som är snarlikt efedrin. Synefrin förekommer bland annat i bantningsmedel och hälsoprodukter som säljs via internet. Synefrin kan utvinnas från vissa citrusfrukter, särskilt från skal av omogen pomerans.”

  EFFEDRIN farligt,farligt farligt!!

  Rosa 2012-04-06 16:37:17
  Svara
 • Hela det här bantningsprogrammet verkar hälsofarligt . Vänd om Petra! Du är bra som du är! Du behöver inte vara trådsmal…..
  Glad Påsk!

  :-)

  Rosa 2012-04-06 16:28:27
  Svara
 • hej Petra !
  Snälla kan du inte skriva hur gör du dina lockar . Snälla eller visa i video inlägg ..tack

  claudia 2012-04-06 15:35:00
  Svara
 • det är rent av farligt att träna när du har druckit alkohol dagen innan, sluta vara ett träningsfreak som sätter din hälsa på spel, jättebra att du tränar och du är fantastiskt duktig men ta en ledig dag. för din egen skull!

  p. 2012-04-06 14:41:56
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!