Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nya Solglasögon!

Man känner ju sig råtöntig framför webcamen i solglasögon. Men dessa köpte jag nyligen från Rayban! Passar till allt. Blir dina för 1500 pix! Köpte likadana till min lillasyster i födelsedagspresent. De perfekta glasögonen helt enkelt. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Petra! Älskar din blogg!
  Vart har du köpt den snygga gröna jackan? :)

  Matilda 2012-04-14 19:24:11 http://matildaorginalet.blogg.se
  Svara
 • Petra, din puma,

  Jag har en fråga jag hoppas du kan hjälpa mig med. Mest för att du har grym stil och är rakt igenom ascool. Jag ha köpt ett par solisar idag, persol, bruna i den större varianten. Men jag valde mellan dem och ett par svarta cat eyes från ysl. Vilka i helvete ska jag ta??

  Ps. Lycka till i jakten på Sthlms tightaste ass ;) Jag tror på dig! Heja heja heja :D

  mia 2012-04-10 20:28:04
  Svara
 • Sjukt snygg outfit Petra!
  Måste även säga att man blir grymt pepp av att gå in på din blogg nu när du har börjat träna etc (eller iaf börjat skriva mer om det) Jag gillare!
  Spana gärna in min blogg där jag försöker nå mina mål och inspirera med träning och kost =)
  kramkram

  Frida - Feel Good 2012-04-10 19:48:53 http://matsdotter.spotlife.se
  Svara
 • Cool brud. Vad kul att fixa håret, ska själv till frisören imorgon och sätta i extensions samt göra en subtil dip-dye! /V

  Checka Vixs.blogg.se

  Vixs 2012-04-10 18:07:30 http://vixs.blogg.se
  Svara
 • supersnyggt! jag har ett par likadana fast i silver och svart, kanske lite tristare färger men ack så lättmatchat… de finns på nätet också, köpte mina på www.loveyewear.se :)

  lina 2012-04-10 14:40:08
  Svara
 • Vad hände med den behandlingen där du hade nålar i baken ?

  åsa 2012-04-10 13:35:38
  Svara
 • Emma: Finns på NK Details ; )

  Maria: Den är second hand, köpte den dessväre i Los Angeles. Men spana in Beyond Retro på drotnninggatan. Såg en där nyligen!

  Erika: I will ; ) HAHA!

  Louise: Tack ; ) Jag har inte alls märkt av något. Men min kompis fick världens svettningar i början när hon sov. Ska kolla med Sid som har fitnessguru. Men om du mår dåligt av dem, skulle jag personligen inte fortsätta. Men jag ska dubbelkolla med honom!

  Petra Tungården 2012-04-10 12:03:25 http://petra.metromode.se
  Svara
 • Hej Petra! Superbra blogg, du är så himla härlig! Jag började med heat efter att du rekommenderat det. Jag äter sunt & tränar 3-4 ggr/ veckan, men kände att de där sista kilona inte ville försvinna ändå. Så jag köpte endast heat. Dock känner jag att jag får skakningar, lätt illamående & lite vallningar.. Har du märkt detta?? Har försökt söka på nätet efter liknande upplevelser men hittar inget. Vore himla snällt om du ville svara:)
  Kramar

  Louise 2012-04-10 11:44:16
  Svara
 • Hello petra! Jag tittade på senaste programmet av styleisterna igår .. Jag skriver rakt ut till mamma: VART känner jag igen honom ifrån? Satt och funderade och blev nästan tokig.. Men sen kom jag på att det var han du hade date med i glamourama :) robin.. tänkte bara tipsa dig om du inte sett programmet :) höhö

  Erika 2012-04-10 11:12:14 http://erikasmakeup.spotlife.se
  Svara
 • snälla petra vet att det är tjatigt när alla ska fråga vart dina kläder kommer ifrån men den där jackan snälla vart har du köpt den ? o finns det nån liknande att köpa som du sett om den är gammal hälsn maria.. o du ser fantastisk ut !!!

  Maria 2012-04-10 11:01:25
  Svara
 • hej petra!

  superfin blogg:) undrar var du köpt dina djupa, vita tallrikar i förra inlägget?

  johanna 2012-04-10 10:59:57
  Svara
 • vart ifrån köpte du dem? hemsida?

  emma 2012-04-10 09:40:54
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!