Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Pressdag

Idag drar pressdagarna igång! Första stoppet var Presskontakterna. Nu Eva, Helena Pr!

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hey Petra! Is it OK for someone to just Dive in their hand into your hair to feel your Coily/ Curly/ Straight/ Wavy tresses without your permission? Feel free to share your story if you find it all OK or Insulting?
  http://versatilitybeautyandfashion.net/2012/04/hey-can-i-touch-your-hair/

  Versatility Beauty&Fashion 2012-04-17 11:42:07 http://versatilitybeautyandfashion.net
  Svara
 • Hej Petra!
  Hittade din gamla shecityblogg från bubbleroom i helgen och tittade igenom den. Din blogg är bra nu men den var så mycket bättre då.. Saknar alla galna festbilder från helgerna och alla snygga dagens outfit på dig.. Tycker alltid att du är grym och hur snygg som helst.. Oavsett om du vägde lite mer än vad du gör nu. Och det är helt fantastiskt och inspirerande hur du har tagit tag i träningen och kick som ass varje dag..men som sagt så saknar jag shecity och hennes otroligt grymma, roliga och koasartade blogg!! Puss till dig

  Elin 2012-04-17 11:08:25
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!