Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Att Kräkas!

Helvete, vad jag mår dåligt. Har nog aldrig kräkts så mycket i hela mitt som jag gjorde i natt. Att dricka rödvin på tom mage när man tränat som en dåre hela veckan, plus heat-tabletter – lägg på att jag skjutit upp min mens i 3 månader. Boom! Ligger som en liten gnu i sängen och tycker synd om mig själv (helt självförvållat och jävligt korkat). Skulle ha ätit, skulle inte ha druckit vin, skulle inte ha skjutit upp min mens. Så… bra.

Imorse eller om 5 minuter skulle jag egentligen haft PT-pass med Lofsan. Fan! Vill inte missa en enda gång. Jag ska inte ens kolla på en alkoholhaltigdryck 2 dagar innan hennes pass igen.

Nu ska jag krypa till kylen efter en kall cola light.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • inte bra.. hoppas du mår bättre snart iallafall!

  CAMILLA vikt + mode 2012-04-21 11:47:29 http://camillabr.blogg.se
  Svara
 • Känns lite ovärt att köra en utmaning där tanken är att kroppen ska bli HÄLSOSAMMARE – och så går du och super och struntar i att äta? Går du inte lite emot hela syftet då?

  tanken är väl att bygga upp kroppen, inte att bryta ner den?

  Karin 2012-04-20 22:59:18
  Svara
 • Akta kroppen! Träna, tabletter, alkohol och ingen mat kan inte va nyttigt. Men ner i vikt går man ju i alla fall. Akta så du inte åker på nån ätstörning, sånt är jobbigt att ta sig ur. I know, jag levde så där ett tag. Man va typ nöjd efter vinfyllan för man gick ner ett par kg på att festa på tom mage (väskeförlust osv). Usch, hoppas du inte hamnar där….

  Mia 2012-04-20 21:24:56
  Svara
 • Emma – Jordnötssmör från Fitnessguru är det enda rätta (och godaste) klart du vakande :)

  jossan 2012-04-20 15:22:40
  Svara
 • att hålla på sådär, med tabletter är inte bra för kroppen!!!

  katja 2012-04-20 12:13:55
  Svara
 • Men va?! Trodde detta gjordes i samband med IQ för o typ undvika alkohol? Och du lär ju inte bara ha druckit ett litet glas vin lixom, det spyr man ju knappast så mkt av..

  maria 2012-04-20 11:05:32
  Svara
 • krya, krya! ta hand om dig ordentligt idag så är du snart igång igen. viktigast är att må bra. du är grym!

  Sofi 2012-04-20 10:34:26
  Svara
 • Correct me if I’m wrong, men var inte hela poängen med denna utmaning att man skulle undvika alkoholen?

  Kiri 2012-04-20 10:34:09
  Svara
 • attans, man ska vara försiktig under sin viktnedgång, tappade 14 kg i höstas,och psyket hängde inte med och ja levde på som vanligt och fick lida därefter..crazyy!

  men nu har ja börjat me heat,lite hjälp på vägen då ja lider av extremt sötsug fast jag äter bra,rör mig dagligen osv.. och DET HJÄLPER mig som sjutton,kan hålla mig till mina måltider utan att tugga emellan ! så skönt!

  sen fick ja lite högre puls och nojade över det första dagen & på kvällen när ja skulle sova fast jag tagit andra tabletten vid 13-14 tiden..,inte så smart att dricka kaffe efter man tagit tabletten,lärt mig en läxa ;) men ja mår kanon nu!!

  hoppas det blir resultat :)

  Mian 2012-04-20 10:33:53
  Svara
 • Åh fyyy faan! Hatar rödvinsfylla! Det är som att åka karusell hela natten! Usch!

  Hoppas du kryar på dig!

  Olivia 2012-04-20 10:26:19
  Svara
 • Det är nog inte rödvinets fel, utan mer det faktum att du inte äter.

  Mia 2012-04-20 10:16:15 http://www.theswedishgirl.blogspot.com
  Svara
 • Petra! Här har du så du kan skratta lite i din bakfyllemisär; jag drömde om dig inatt. Jag satt och åt jordnötssmör och så satt du bredvid och var skithungrig. Så frågade jag om du ville smaka men mitt jordnötssmör var inte köpt från samma ställe du köper ditt så du ville inte. Sen vaknade jag :/

  Emma 2012-04-20 09:54:10
  Svara
 • Låter inte så hälsosamt :/ Ta hand dom dig!

  Rebecca 2012-04-20 09:06:53 http://rebeccaottvall.devote.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!