Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Huvudvärks Måndag!

Nu har jag precis käkat lunch med Mirsch på Kanon Vodka. Sedan skickade herrn iväg mig till apoteket. Har sådan sprängande huvudvärk att jag vill dra en kastrull över huvudet.

Och nu vankas det PT-PASS. Herre min gud.

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Denna superbra huskurs tips för svår huvudvärk eller migrän
  Kryddan mejram som du kan köpa i mat butiker
  Själv har alltid hemma
  Om du har en tebehållare häller du i en 1-2 teskedare mejram och en kopp varmt vatten
  Om du inte har sån tebehållare lägger du i koppen mejram och sen silar
  Låt stå i 10 minuter och sen drick kan även hälla i lite honung
  Tänk på du kan bli lite trött eftersom mejram är bra också för den som har vårt att sova
  Hjälper också mot sömnlöshet
  Själv har alltid detta hemma och hjälper så bra

  Caro 2013-05-02 23:18:54
  Svara
 • Till Manuela

  Jag blir också sjukt illmående av tabletterna. Andra dagen jag tog de var jag iväg och jobbade och jag blev så illamående att när lunchen kom höll jag på att spy. Kunde inte få i mig någon mat alls trots att jag var hungrig för kändes som att jag skulle spy rakt ut när som helst. Höll i sig lika illa i några timmar.

  Sen vågade jag inte ta de direkt igen så väntade en dryg vecka och tog tabletter igår igen. Slutade med att jag hängde över toastolen ett bra tag innan jag la mig. Då hade jag försökt stå emot att spy i några timmar redan..

  Jag som verkligen önskade att tabletterna skulle funkar :(

  En annan Petra 2012-04-24 08:40:19
  Svara
 • Låter hälsosamt!

  Mia 2012-04-24 06:47:03
  Svara
 • Jag har ätit heat i över en månad och blir som sagt bara illamående/kramper ibland om jag tar de på fastande mage. så det kan ju lika gärna vara nått annat. sen ser jag inte heat som värsta fettförbrännaren utan den dämpar min aptit sjukt mkt och svettas mer när jag tar den innan träning. Ingen dålig hy. de är väl individuellt.

  e 2012-04-23 22:00:53
  Svara
 • Käkat Heat 3 veckor nu. Dålig hy och kramper i magen är vad jag fått. Inte ett kilo har jag tappat heller. Trots att jag tar dagliga powerwalks, gymmar och inte stoppat en pralin i käft! Waste of money

  Anja 2012-04-23 20:32:58 http://blogg.mama.nu/lavintage
  Svara
 • Är detta något som kommer gå över med tiden? Magontet…

  Cissi 2012-04-23 20:18:48
  Svara
 • Verkar vara en vanlig biverkning :S

  Manuela 2012-04-23 19:36:20
  Svara
 • Hej Petra, är lite sugen på receptet till den där thaisalladen du pratade om förra veckan, skulle du kunna lägga upp det? :)

  Evelina 2012-04-23 18:45:41
  Svara
 • Hej! Har börjat äta Heath och Heath Health.
  Är i första dagarna nu och min mage känns väldigt konstig… Kan det vara en biverkning? Det gör lite ont eller det känns som om något är på gång. att den jobbar lixom… (har inte ätit ngt dåligt eller så.)

  Cissi 2012-04-23 17:58:15
  Svara
 • Till e. Tack för ditt svar. Jag brukar alltid ta typ 10 min innan frukost. Och oftast innan träning följt av något litet tex en bar. Jag kände illamående idag efter måltid flera timmar efter första tabletten. För nästa sparar jag till innan träning om några timmar. Vore intressant att veta vilka typ av biverkningar folk upplevt av dessa.

  Manuela 2012-04-23 16:09:12
  Svara
 • till manuela. jag brukar bli illamående ibland om jag tar de på tom mage, så pröva och äta nått innan (även om de står att man ska ta de direkt vid uppvaknade) tkr de fungerar bra ändå. i allmänhet ska man ju inte ta tabletter på fastande mage. try it :)

  e 2012-04-23 15:39:10
  Svara
 • Hej! Jag har en allmän fråga. Har ätit heat nu lite
  Längre än en vecka pch har haft mycket illamående. Är det något du har upplevt också när du använt dessa?

  Manuela 2012-04-23 15:33:35
  Svara
 • u go giiiirl!

  Lise 2012-04-23 15:31:52 http://lissis.blogg.no
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!