Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Pinklady!

Jag gillade de rosa topparna. Klockren grej när man bara vill göra något nytt för en dag. Reportaget kan ni se i Metro om någon vecka ; ) Nu måste jag städa lägenheten. Jag blir rädd för mig själv, det är alltså såååååååååå stökigt. 

Som att det hade bott en knarkare här. Jag vågar inte ens kolla in i köket. Låtsas för tillfället att det inte existerar.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Oj, självaste Kenza verkar ju ha hämtat inspiration från dig! Med topparna och toppen. Det är lite wow-moment på det :D

  PS: Älskar din blogg! Tråkigt att du inte bloggar lika ofta längre :(

  Lily 2012-04-29 20:54:04
  Svara
 • Men du har fått grymma resultat på kroppen redan. Vill du gå ner mer i vikt eller bygga muskler nu?

  Josefina - STOR BLIR LITEN 2012-04-24 09:11:27
  Svara
 • Woho kör hårt!!! Slit, svettas å kämpa!!!! Det ger resultat ;)

  Josefina - STOR BLIR LITEN 2012-04-24 09:10:11
  Svara
 • Halloj!

  Har letat o letat efter snygga träningskläder, o du hade ju så snygga, adidas tror jag byxorna å va o lila tröja, har du tips på var man kan hitta snygga träningskläder? vill känna mig extra pepp nu med snygga kläder, blir verkligen pepp av alla dina inlägg du är grym!

  Jenny 2012-04-23 21:57:29
  Svara
 • Hahaha igår diskade jag upp mitt diskberg (hade inte hunnit diska på en vecka) och lovade mig själv dyrt och heligt att diska upp efter mig själv varenda gång jag använt något porslin eller liknande. Har lyckats hålla det idag men skulle inte förvåna mig om det blir som vanligt igen imorn :)

  Paula 2012-04-23 21:39:06 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!