Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tröttast i Stan?

Jag var och körde med Jonas och Sid på Balance i helgen. OMG! Har aldrig varit så trött i hela mitt liv tror jag. Vi hade precis maxat bröstlyft innan den här övningen. Jag kunde inte ens göra en armhävning på knä för att jag var så trött, haha. Ni ser ju! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Shit, vilken tuff övning! Fattar att du inte orkade göra riktiga armhävningar efter det lyftet!
  Vad har du för vikt på,10-15kg på varje sida?

  Jag är imopnerad att du orkar så tungt, jag körde mitt livs första bröstpass med min killkompis Bobby i söndags, och jag orkade max 5 kg på varje sida.. Är så klen i armarna att jag skämdes hela passet. Men -jävlar- vad taggad jag blev på riktig styrketräning sen och är fortfarande tusentaggad! Strong IS the new skinny! :)

  Linn 2012-04-25 16:13:10 http://thirteendays.blogg.se
  Svara
 • Vad va det för fjutt armhävningar? Ner med röva!

  malin 2012-04-25 13:58:37
  Svara
 • Hej Petra!

  Jag bara undrar vad ett bröstlyft är?

  Tove 2012-04-24 12:56:13
  Svara
 • Hej Petra!

  Måste berömma dig för så jäkla snygg och vältränad du blivit, du har verkligen inspererat mig och nu har jag med tagit tag i mitt liv…. En liten fråga hur mycket vikt kör du på stången i den övningen?? Jobba på och tack för en grym blogg:)Kram

  Linn 2012-04-23 20:54:52
  Svara
 • Vad har du köpt det snygga träningslinnet?

  Karin 2012-04-23 20:37:33
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!