Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Gained like 100 pounds

Maten i Kina smakar urk. Jag har redan (ofrivilligt) hunnit få i mig diverse konstigheter som kyckling brosk, testiklar och kotunga. Den här maten är inte för mig. Och vart man än går, om det är upp till frukosten på hotellet eller till en finfin restaurang så får man varmt vatten. Så senaste dagarna har vi ätit mcdonalds och subway, det är jag som går in i träningsmood deluxe när jag kommer hem. Jag och Susanne ska köra med Fresh, vår PT, 3 gånger i veckan plus pass med Jonas. Jag vill bara komma tillbaka till någon form av vardag så jag kan komma igång igen.

Idag kom vi hem vid 20.00 och var uppe med tuppen. Ikväll har vi haft amerikansk afton på hotellrummet. Jag och Anna har jobbat av ABC, dunderserie (och min personliga favorit) Extreme Makeover Weightloss Edition”, sedan 100 youtube klipp, haha. Nu blir det sängen gott folk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vattnet är till för att man ska skölja besticken i det! Insåg det först efter att i Hong Kong ha druckit det och fått väääldigt mycket konstiga blickar av infödingarna…

    Emmeline 2012-09-13 19:15:21 http://emmelinesaventyr.wordpress.com
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand