Den ultimata peppen

Min kompis skickade över den här bloggen/hemsidan igår. Den ultimata peppen! Check it out! 

GO, GO, GO! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
58kommentarer
  • Nice post. I learn something totally new and challenging on websites

    Gideon Bush 2024-02-09 15:13:18 https://linked.bg
    Svara
  • I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great

    Anika Scott 2024-02-09 00:58:42 https://ratings.bg
    Svara
  • I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great

    Landon Sparks 2024-02-08 16:07:00 https://linked.bg
    Svara
  • I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav

    Bryce Villegas 2024-02-08 08:20:59 https://digitalforum.bg
    Svara
  • I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great

    Cedric Hines 2024-02-07 02:48:10 https://kataloguslugi.com
    Svara
  • Nice post. I learn something totally new and challenging on websites

    Marcus Hensley 2024-02-06 23:40:26 https://fandom.bg
    Svara
  • This was beautiful Admin. Thank you for your reflections.

    Kylee Fisher 2024-01-12 11:57:25 https://stara-zagora.info
    Svara
  • The ninja sword’s design and balance make it a weapon of elegant efficiency. Its curved shape allows for controlled slicing motions, maximizing cutting power while minimizing resistance. The katana’s long grip accommodates the use of both hands, providing stability and precision during combat. Its careful balance and weight distribution enable swift strikes, evasive maneuvers, and the ability to swiftly transition between offense and defense.

    ninja sword 2023-11-24 07:18:15 https://superkatana.com/
    Svara
  • Very well presented. Every quote was awesome and thanks for sharing the content. Keep sharing and keep motivating others.

    financeintraday.com 2023-10-19 21:38:56 https://financeintraday.com/
    Svara
  • naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

    cnnusa 2023-07-16 14:44:34 https://cnnusa.org/category/entertainment/
    Svara
  • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! live racing stream

    equidia live stream free 2023-07-03 17:00:00 https://oneotv.online/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
    Svara
  • Thank you for great content. I look forward to the continuation. https://no19butik.com/

    missemramiss online satış 2023-01-16 12:26:30 https://no19butik.com
    Svara
  • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing https://yoykem.com.tr/

    Solar panel fiyat 2023-01-16 08:38:37 https://yoykem.com.tr/
    Svara
  • I really enjoyed its content.

    ntv kostenlos 2022-10-07 21:02:57 https://oneotv.online/live/ntv-live-stream/
    Svara
  • Jag blev så ledsen när jag såg detta. O jag blir så ledsen att jag genast börjar tänka på saker som, va tjock jag är, varför kan inte jag se ut så osv. Jag får ångest över tårtbiten jag åt på en kalas idag.

    Men när jag sen läser tidigare kommentarer här känns det bättre, att de flesta verkar hålla med mig om att detta inte är pepprande utan bara hemskt.

    Undrar även hur det kommer sig att alla har fått större bröst när de gått ner i vikt, brösten brukar ju även de minska då.

    Jag hoppas aldrig mer behöva se sånt här i din blogg då kommer jag sluta läsa, ska du visa denna typ av bilder, visa dig själv och din ändring. Jag hoppas att du tar åt dig av vad många skrivit och faktiskt svarar…

    Britta 2012-10-28 19:58:41
    Svara
  • Jag måste också bara säga till alla att det HJÄLPER att uttrycka sin åsikt. Jag har BLKDNM på instagram, vilket är Johan Lindebergs nya märke. Han lägger upp många fotografier på posande flickor/kvinnor i sina kläder.Men även på sin (vad kan hon va, 12?). Modellerna är såklart lite naknaoch såklart smala, men en dag hade han lagt upp bilder på en tjej där man såg revbenen på och då reagerade både jag och min kille och kommenterade detta. Jag skrev bla att jag inte tycker att det är en bra förebild för varken hans egen dotter eller någon annan flicka för den delen. Och han tog bort dom (eller nån som jobbar där) men ändå. Och jag blev så glad. Han tog till sig det och tog iaf bort bilden. Så våga säga ifrån!!!

    Lisa 2012-10-25 23:45:14
    Svara
  • kan inte fatta hur du anser detta som den ultimata peppen. Du måste alltså vara RIKTIGT otrygg i dig själv.

    ina 2012-10-25 17:32:30
    Svara
  • Det här var ett otroligt sorgligt inlägg. Man behöver inte scrolla länge i den där bloggen du länkade till för att förstå att det inte till största del handlar om ”att ta hand om sin kropp”. Som för övrigt har blivit världens mest utslitna cover up för ”jag vill bara vara smal som normen, accepterad och även åtrådd”.

    För att förtydliga, klart man ska ta hand om sin kropp. Motionera, undvika halvfabrikat och överkonsumtion och så vidare. Javisst, det är grundläggande. Men att länka till en blogg där många väldigt unga tjejer går från normal kroppsbyggnad och tillsynes hälsosam kropp -> mycket smal.. det är rätt vidrigt. Speciellt med en text om hur peppande det är för en vuxen kvinna.

    Vill man vara naiv och försvara sin egen kroppshets kanske man säger ”men de var kanske inte hälsosamma tidigare, drack läsk och slarvade med maten och motion!” och det är DÄRFÖR de omformat sin kropp.

    Eller så tar man sig en reality check och läser på om varför hälften av alla gymnasieflickor i Sverige bantar, var femte tjej i sjuårsåldern vill bli smalare och inser att nästan alla kvinnor är slavar under exakt samma normer.

    Sandra 2012-10-25 16:08:38
    Svara
  • Jag förstår precis din poäng med bloggtipset och jag som länge dragit mig för att komma igång med träningen blir riktigt peppad av just sådana bloggar.
    Dock var jag inne på en liknande blogg för någon vecka sedan. Den heter www.kroppsbild.wordpress.com, inte längre aktiv men den bloggen hade ett helt annat budskap. Där visar människor upp sina kroppar, berättar i detalj vad de kände för den samt lämnade info om vikt, längd och bmi. Det var då jag insåg att de tjejerna som jag tyckte var ALLRA SNYGGAST var underviktiga. På gränsen till för smala, alltså sådär sjukligt smala som man tycker är obehagligt. Mitt mål har alltså under många år varit att ha ett bmi som ligger på undervikts-gränsen.
    Detta framkommer inte alls när man är inne på den bloggen du tipsade om. Tjejerna på bilderna har gått ner väldigt mycket på kort tid och kanske kommer detta lämna spår rent psykiskt hos många av dem.
    Jag fick mig en rejäl tankeställare och hoppas många andra får det också och faktiskt tänker till när de ser de här tjejerna. De flesta är undernärda, hur sjukt är det inte att det uppmuntras? Värt att fundera på när man känner den där ultimata peppen som du Petra pratar om.

    PS. Skulle verkligen uppskatta något typ av svar från dig eftersom jag vet att du brinner så mycket för att man enbart ska träna för sin egen skull och ingen annans!

    Stina Andersson 2012-10-24 23:08:41
    Svara
    • Svar på Stina Anderssons kommentar.

      Jag förstår inte helt ditt resonemang Stina men håller med om det sista du skriver om, att VI skulle vilja ha någon sorts respons från Petra vilket hon inte verkar vilja göra. Så hur ska vi göra för att få hennes uppmärksamhet? Många av oss kommer sluta följa hennes blogg, men vi ”måste” ju ändå gå in och kolla om hon har uppmärksammat ämnet eller svarat. Tips? Låt oss för en gångs skull inte bara skita i ämnet utan försöka göra något så att det uppmärksammas!

      Lisa 2012-10-25 12:28:29
      Svara
  • Slutade följa din blogg för många månader sen just p.g.a den här typen av inlägg. Men kikar in då och då i hopp om att det förändrats och blivit den bra bloggen det var en gång i tiden. Men uppenbarligen har det inte skett! Det här är ju bara så otroligt oansvarigt…och det är ju inte direkt första gången heller! Är man en förebild för unga tjejer, som ju du är, så lägger man inte upp den här typen av bilder! Okej om tjejerna på före-bilderna hade varit kraftigt överviktiga och uppenbart osunda. Men så är ju INTE fallet! Dom ser ut som helt vanliga tjejer…blir uppriktigt förbannad över det här! Tänk efter lite i fortsättningen!

    Emma 2012-10-24 19:03:16
    Svara
  • Inspiration kallas dessa bilder. Bara för att det finns personer med störd kroppsuppfattning betyder inte det att vi andra inte ska få inspieras av den här typen av bilder.

    Dessutom finns det inget sunt med före-bilderna. Man ser helt enkelt inte ut så om man äter bra och tränar.

    Elin 2012-10-24 17:37:17
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      tjejerna på förebilderna var sunda , glada och pigga tjejer, tjejerna på efterbilderna var trötta och såg slitna ut… dem såg ut som att dem åt för lite vilket INTE är hälsosamt… förstår inte hur du tänker riktigt där… tror du själv att man mår bra om man är på gränsen till anorektisk då?
      kan inte alla bara äta, träna lagom och vara glada ….jävla kroppshets….

      ida 2012-11-21 18:39:47
      Svara
  • Det tråkigaste är väl att tjejerna på efterbilderna plötsligt fått större bröst! Vilket är lite svårt när man går ner i vikt..

    och jag ser ut som ”efter” bilderna men tycker iaf att såna här inlägg är såå onödiga! OCH smala tjejer har lika mkt komplex som större tjejer kan jag tala om.

    my 2012-10-24 17:10:05
    Svara
  • Gud vilket sjukt inlägg.

    Jag vet inte om det är du eller jag som är ätstörd ( eller, jo det vet jag.) men jag är säker på att alla tjejerna på ”efter”-bilderna är underviktiga eller på gränsen till undervikt. Inget att sträva efter direkt.

    Sofia 2012-10-24 12:59:27
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      Det är precis så det är också! Varför ska vi uppmuntra det när bilden av den kvinnliga kroppen redan är så sjukt förvriden redan?

      Stina Andersson 2012-10-24 23:18:10
      Svara
  • Också tråkigt att Petra inte svarar på något av detta.

    Lisa 2012-10-24 11:04:20
    Svara
  • Efter att ha läst detta inlägg gick jag och ställde mig framför spegeln och jämförde om min kropp var mest lik före- eller efterbilderna. Stod så i nästan en halv minut innan jag blev så fruktansvärt arg på mig själv att jag liksom du har gått på dessa sjuka ideal som finns idag. Hejdå petra, detta var sista gången din blogg fick ett besök av mig.

    Tove 2012-10-24 09:49:33
    Svara
  • Jag blir peppad i alla fall :)

    Petra 2012-10-24 09:07:23
    Svara
  • Blir verkligen ledsen när jag ser detta! Att en kvinna som man kunnat se upp till för att hon rockar sina kurvor och står upp för att man inte måste vara superskinny, lägger upp dessa bilder och kallar det pepp!
    tjejerna på bilderna är ju inte ens i närheten av överviktiga/stora på före-bilderna! De är sjukt sexiga med kvinnliga former. Det är klart man ska träna, och ta hand om sigsjälv, men detta är att gå till överdrift och trycka in ännu mer galenskap i unga flickors huvuden som redan har tillräckligt mycket press på sig när det gäller utseende! Tänk på vad du pumpar ut för signaler! Jättebesviken på detta!

    Emma 2012-10-23 22:27:05
    Svara
  • Just NU tog jag bort dig från instagram och min dagliga blogglista. Oj va tröttsam info från en vuxen kvinna med så många möjligheter att göra nåt vettigt av sitt kändisskap.
    Osmart inlägg av dig på så många olika nivåer. Kram och tack för fin läsning de senaste 6 åren.

    Mia 2012-10-23 21:54:34
    Svara
  • Nej de här bilderna, var ska man bli peppad nånstans? Majoriteten ser ut som anorektiker, inte vältränade direkt. Är det inte det du ska stå för, att träna, äta gott och må bra? Tjejerna ser inte ut att må bra på bilderna. Nu visar du bara den mörka sidan av all hets. Tråkigt Petra! Better up next time

    Elin 2012-10-23 20:21:24
    Svara
  • Det jag undrar är om det är hälsosamt att hela tiden tänka pa vad man äter, om man har tränat idag etc. Denna angest som följer med denna kroppsfixering och hets är ju allt annat än hälsosam. Det är kanske dags att definiera vad hälsa egentligen betyder. Att vara vältränad är inte automatiskt detsamma som att vara hälsosam.
    Det är absolut inget fel med att träna, alla människor borde röra pa sig mer eller mindre. Det jag bara tycker är fel och trist är när man sätter likhetstecken mellan smal/vältränad och hälsa/hälsosam.

    Anna 2012-10-23 20:19:02
    Svara
  • Min åsikt är att detta är en enorm pepp till att äta NYTTIGT, träna och vara hälsosam! Du har EN kropp och man ska ta hand om den, och vara i sin bästa form och känna sig supersnygg oavsett vad man har på sig eller när man är naken. Förstår inte varför alla är så himla negativa?
    Dessa tjejer ville förbättra sina kroppar, och de lyckades. DET är fantastiskt! Dessa tjejer är vältränade, de är inte anorektiskt smala. De har snygga fitness kroppar, så jag förstår inte all negativitet. Det handlar om att man ska känna sig, nöjd och stolt med sin kropp oavsett form, MEN det är upp till dig själv hur du vill se ut. Det handlar om välmående i både kropp och själ!
    Uppnå resultat med bra mat, bra träning – inte att svälta sig själv.

    Anna 2012-10-23 20:02:11
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Det låter som att du har en helt förvriden bild av hur en hälsosam tjej egentligen bör se ut. Varför många reagerar negativt beror på är att dessa tjejer är så pass smala att vi i dagens samhälle anser det vara normalt. Ser man till BMI (beviset på hälsa och välmående) så är de underviktiga – på gränsen till anorektiker. Det är som du säger självklart helt fantastiskt att nå sina mål. Att träna och må bra. Men att ha dessa underviktiga tjejer som förebilder är bara omänskligt. Att du inte ser det är ett tecken på hur vi tjejer dagligen blir påminda om att det underviktiga är dagens normala. Det är egentligen inte konstigt för det hör till en ung tjejs vardag. Att vi ska sträva efter undervikt och dagligen mentalt tacklas med att vi inte duger. Det är väl skrämmande, håller du inte med?

      Stina Andersson 2012-10-24 23:35:52
      Svara
  • Förstår precis din point. Däremot har många av de tjejerna på hemsidan nästintill anorektiska kroppar. De går ner fort på en kort tid = inte hälsosamt. När man tränar blir man starkare och går ofta upp i vikt. Det fanns de bilder där tjejerna på efterbilden vägde mer än på innanbilden vilket i mina ögon är mer hälsosamt än att banta ner sig för att bli smal. Stark kropp = stark tjej! Fortsätt kämpa, du inspirerar mig att träna Petra!

    Emilia 2012-10-23 17:49:54
    Svara
  • Jag håller med föregående talare. Flera av tjejerna ser otroligt trötta och slitna ut vilket inte känns hälsosamt.

    Matilda 2012-10-23 16:40:50
    Svara
  • jag tkr att 3 av de 4 tjejerna ser bättre ut på före bilderna…

    jenny 2012-10-23 14:46:42
    Svara
  • Nej Petra, inte du med. Du säger ju själv att man måste trivas med sig själv etc etc men bilderna du la upp i detta inlägg säger EXAKT det motsatta. Blir så besviken.

    Lisa 2012-10-23 14:41:53
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

      Jag med. Fan va trött jag är, rent ut sagt, på all kroppshets som finns. Jag förstår inte varför du och alla andra, kan hålla sånt här för sig själva när man VET att det har blivit så mycket mer kroppshets de senaste åren och att det är en sådan sjuk press på tjejer nu för tiden?

      Jag är 23 år, tränar mycket och mår bra och hetsar inte över mat och kroppar men till och med jag blir påverkad av sånna här inlägg och prat och TJAT. Jag kommer på mig själv att tänka på vad jag stoppar i mig, hur jag ser ut osv efter att jag läst/sett ett sådant här inlägg. Skittråkigt! Inse att alla tjejer inte har stake nog att stå emot sådant här och tänk inte bara på dig själv och att många som läser din blogg är UNGA tjejer!

      Jag kan säga att jag inte tänkte på vad jag stoppade i mig förrän för 3 år sedan, och jag har aldrig vart överviktig eller liknande. Unga tjejer behöver inte bli (och bör inte bli) MATADE med all kroppshets (som är i och på omslaget på varje tidning numera!). Det är så mycket skadligare än vad du och alla andra som publicerar liknande bilder/texter ens kan tänka er.

      Självklart skriver du vad du vill på Din blogg, men tänk lite längre.

      Anna 2012-10-23 17:58:07 http://www.ahlis.blogg.se
      Svara
      • Svar på Annas kommentar.

        @Anna: Du skrev allt som jag tänkte!
        @Petra: jag tycker det är kul att läsa om din träning men jag tycker inte du ska posta sådana här inlägg. Det är trist när folk kommenterar vad som är ”rätt” och ”fel” kropp.

        Anna 2012-10-23 20:41:39
        Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

      håller tyvärr med!

      johanna 2012-10-23 15:14:50
      Svara
  • kan du inte skriva ett inlägg om dina heat tabletter och hur de fungerar? är de farliga på ngt sätt?

    detta skulle uppskattas!

    /anna

    anna 2012-10-23 14:17:00
    Svara
  • Shit vad grymt! När får vi se dina för och efter bilder?

    sara 2012-10-23 13:56:28 http://www.misspinklady.blogg.se
    Svara
  • wow alltså!

    annayellowbanana 2012-10-23 13:39:50 http://annayellowbanana.se
    Svara
  • De här är precis som att skrika ”Du duger inte som du är” till oss som ser ut som ”före”-bilderna…

    Sofia 2012-10-23 12:49:21 http://sutjeti.wordpress.com
    Svara
  • Wow säger jag bara!!!
    Och för att kommentera den tidigare kommentaren så handlar det ju om bli fin för sig själv och inte alltid för någon annan. Åtminstone i mitt fall! Man vill känna sig fin och må bra i sin kropp. Och det gör man om man är hälsosam och tränar och äter bra!!! :)

    Marie 2012-10-23 12:46:59 http://Baralillamarie.blogg.se
    Svara
  • Jag förstår att det kan finnas ett intresse för dina läsare av den här typen av inlägg, och det är ingen kritik emot dig som person då du endast individuellt inte råder över den typen av strukturer. Men jag ser ingen positiv poäng överhuvudtaget med att visa bilder som inte meddelar någonting annat än att du inte fullvärdig som du är utan att du måste halvera din kropp för att nå någon form av godtycklighet, acceptans eller lycka. Och sedan, för vem? Det är viktigt att ta hand om sin kropp, och alla har rätten till att må bra, men inte genom att uppmana folk till att finna någon form av ”pepp” genom en sån typ av blogg.

    Maria 2012-10-23 12:10:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!