Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vinn X-lash

Nu har 3 vinnare chansen att kamma hem en varsin X-Lash. Lämna en kommentar med ett tips om din bästa skönhetsprodukt! Drar 3 st vinnare på torsdag oh då avslutas tävlingen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
201kommentarer
 • Jag tar alla tips jag kan få! :)

  Annelie 2017-05-19 22:38:37 http://www.modegallerian.se
  Svara
 • SHISEIDO ÖGONFRANSBÖJARE, say-no-more!!!!
  Den är heeeelt otrolig, böj tre böj och ta-daa klart och megafint böj!

  Amanda 2012-12-21 18:03:13
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är carmex läppbalsam, det är superbra nu under vintern!

  Tracy Alm 2012-12-21 16:13:38
  Svara
 • Något jag inte kan gå utan är ACOs Face cerat. Det är ett lipbalm med vitamin E och Vanillin. Det är som sammet för läpparna. Jag är fast!
  Du köper det på Apoteket, för cirka 20 kr. Dröm för dina läppar.

  Sedan vill jag hylla Make up stores coverup, i tre färger. Den täcker ALLT! Mörka ringar runt ögonen, röda prickar, ja allt. Lite dyr, men den håller oerhört länge för att vara så liten. Du får en grym bas med den. Tror den kostar 300-400 men jag har haft den sen i Janunari. och använt den flitigt!

  GOD JUL!

  Sofia 2012-12-21 01:02:12 http://www.misnewyork.spotlife.se
  Svara
 • Älskar Dermalogicas produkter, såhär på vintern är deras skin hydrating masque fantastisk. Känner mig heller aldrig så ren och fin som efter deras skin refining masque!

  joanna 2012-12-21 00:51:23
  Svara
 • Hej Petra! Mitt bästa skönhetstips är nog Face Mist från Make up store! Återfuktande ansiktsspray som är vårdande och hjälper även till att fixera sminket. Hur bra som helst att bara spraya på under dagen för fixering och återfuktning. Kram!

  Sandra 2012-12-20 22:28:39
  Svara
 • Något som alla har hemma; olivolja! Går att massera in i torra hårtoppar, ge näring till nariga läppar eller även tvätta bort din mascara på ett skonsamt sätt!

  Puss Petra!

  Emma 2012-12-20 22:16:51 http://efa.blogg.se
  Svara
 • Världens bästa sminkborstar från Real Techniques by Samantha Chapman. O to the MG vad mjuka de är. Älskar speciellt ”buffing brush” att applicera foundation med. En bra grund är a och o, och för att få det MÅSTE man ha bra penslar. Puss på dig Petra!

  Jessica ekström 2012-12-20 22:13:39
  Svara
 • Åh jag vill vinna, har aldrig provat ögonfransnäring förut!

  MAJA 2012-12-20 21:55:25
  Svara
 • Hejhej Petra! Min bästa skönhetsprodukt är highlightern, eller Make Up Stores microshadow ”Muffin”. Det är egentligen en ljus och skimrande ögonskugga.
  Jag köpte den först för att jag ville ha en ny ögonskugga men sen blev jag sugen på att börja använda highlighter och istället använde jag den ögonskuggan till det!
  Jag tycker inte det spelar någon roll vilken highlighter man använder. Jag tycker däremot att highlightern är en perfekt sak att använda ifall du vill ha större läppar, se mer glamourös ut, få ”större” ögon osv.
  Och eftersom att jag använder en ögnoskugga som hightlighter funkar den också utmärkt ifall man vill ha lite ljus och fin ögonskugga.
  Jag tycker den är en perfekt skönhetsprodukt, den gör att man genast får lite mer uppiffning på fredagskvällarna!

  Stina Lindberg 2012-12-20 21:51:06 http://stinaalindbeerg.devote.se
  Svara
 • Mitt tips är: LE! Ingen är så vacker som när man fyrar av ett leende. Jag jobbar i butik, ofta på helger, dvs många bakismorgnar och inte mycket mer tid än att dra en borste genom håret, men brukar köra stenhårt på leendet och visst blir man gladare av att höra att man är söt när man ler än att man har fin hy eller bra hårdag. TYCKER JAG! :)

  Jennifer 2012-12-20 21:38:24
  Svara
 • Arganolja! Jag använder det både som ansiktsolja och som hårolja. Till ansiktet fungerar det som ett serum som återfuktar, gör huden tåligare och ger den lyster, och det bästa är att det funkar superbra för mig trots att jag har känslig hy som tenderar att få finnar. Jag använder som sagt även oljan till håret och brukar då ta några droppar som jag fördelar i topparna på handdukstorkat hår, vilket ger glans och gör att torra toppar ser fräscha och friska ut. Men det bästa av allt är att en liten flaska bara kostar 75kr, och räcker hur länge som helst, vilket kan jämföras med Moroccan Oils svindyra produkter, som innehåller just arganolja, men som också innehåller en massa skit som i längden inte är alls bra för håret utan bara gör det ännu torrare (silikoner osv). Nä, ren, helt naturlig och billig arganolja är så mycket bättre!

  Jennie 2012-12-20 21:11:56
  Svara
 • Batistes torrshampoo åker fram till vardags likväl som till fest. För att få lite extra volym efter styling eller bara när vardagen tar lite för mycket tid och att tvätta håret inte riktigt hinns med. Att de doftar tropiska jordgubbar är något som skadar heller! Min favorit skönhetsprodukt, helt klart!

  Amanda 2012-12-20 20:36:21 http://amandavestberg.devote.se
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är absolut Maroccan oil för håret, det blir så mjukt och lent men fortfarande lätt att styla!

  Amanda 2012-12-20 20:35:01 http://wallstroom.blogspot.com
  Svara
 • Lustigt nog tipsar jag om en produkt som du Petra tipsat mig om, men jag kan inte låta bli för den är så grym…

  DuWop Doubleglow7

  …är min absoluta favorit, sen jag började med highlighter har mina sminkningar tagits till en annan dimension, bokstavligen! /V

  Vixs 2012-12-20 20:28:19 http://vixs.spotlife.se
  Svara
 • Cover all mix från make up store! perfekt för alla hudbesvär :)

  Victoria 2012-12-20 19:05:47
  Svara
 • Mitt bästa tips för skönhet och underbart ansikte är en ansiktskräm som heter ALOE SOOTHING DAY CREAM, från bodyshop. Har endast använt den i ett par månader men den gör verkligen susen för min vinterhy. Den är helt parfymfri vilket mitt känsliga ansikte kräver och den är svalkande när man smörjer in den och sjunker in lätt utan att kladda eller att hyn känns fet efteråt.
  Jag kan varmt rekommendera den! Att få testa en ny mascara hade varit toppen för min tog presis sina sista andetag.. :)

  Sofia 2012-12-20 18:26:41
  Svara
 • Jag är gärna med i tävlingen. Det slits otroligt mycket på mina ögonfransar då jag använder vattenfast mascara. Vattenfast mascara är dock det som funkar bäst för att få långa och fina ögonfransar. Med x-lash tror jag att mina ögonfransar skulle bli glada, jag med!

  Mitt bästa skönhetstips är att investera i en bra concealer. Täcka mörka ringar under ögonen och fräscha upp ansiktet. Jag gillar cover all mix från make up store!

  Sofie 2012-12-20 17:50:30
  Svara
 • I dessa torra tider är avokadoolja verkligen något att rekomemndera. Ta några droppar och massera i ansiktet (brukar skippa pannan) ca 5 min… Hyn blir fantastisk!

  Tilde 2012-12-20 17:09:10
  Svara
 • Hudkrämen Chanel Hydramax + active. Bästa jag testat någonsin. Gick med den från acnehy till babylen hy!

  Emma 2012-12-20 16:30:40
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är epicare som är en grymt effektiv och enkel hårbortagningsspiral! perfekt till muschen, hakan, pannan, käkbenen, ja överallt i ansiktet för att ta bort hårväxt.

  vaxa blev en sak man skjöt upp hela tiden för man skulle fixa allt, värma vaxet, vänta på att det skulle kallna lite (men ändå brände man sig alltid), och SEN kunde man do the work! och som andra av mina kompisar: använder pincetten för att ta bort hår? what?

  epicare is teh shit, telling you! kolla här (gratisreklam): http://www.epicare.se/

  Natali 2012-12-20 15:25:20 http://www.studentsnapshots.tumblr.com
  Svara
 • Hej! Mitt bästa tips är cover all mix för röda näsor och trötta ögon. Sen lite vaselin på läpparna och man är klar! :)

  Alexandra Hermansson 2012-12-20 15:14:13
  Svara
 • BIO OIL! tar bort ärr och bristningar. SUPER SUPER SUPER PRODUKT. kostar ca en 100-ing – finns på apoteket.

  leyla 2012-12-20 14:59:02
  Svara
 • X-lash är grym, så det får bli mitt tips! Tyvärr är min slut för ett halvår sedan, så håller tummarna ;)

  Linda Karlsson 2012-12-20 14:57:15
  Svara
 • Att gå och simma. Känslan av att simma i varmt vatten och se vintern utanför och sen gå in i bastun och svettas tillsammans med en massa andra svettiga kroppar i alla former och storlekar. Olja in sitt hår och basta ut alla vinterkänslor och smutsiga porer. Det förtjänar alla stackars vinterkroppar!

  Karin 2012-12-20 14:48:48
  Svara
 • hej! min bästa skönhetstips är att tvätta ansiktet med riktigt kallt vatten morgon/kväll, även fler ggr ifall man hinner. på så sätt får man inte lika mycket finnar och huden blir renare.

  zahra 2012-12-20 14:47:01
  Svara
 • Bästa skönhetstipset är Sephoras BUS spray! Det blir aldrig några ränder, luktar gott och har flera ggr fått kommentarer att det ser ut som jag varit i solen då färgen inte alls blir sådär gul som den lätt kan bli! Superbra!

  Cecilia 2012-12-20 14:14:13
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är ”dust it” från osis, så sjukt bra pulver för att få extra volym i håret. Prova den, man blir verkligen inte besviken!

  Sara 2012-12-20 14:08:21
  Svara
 • Träna, sova, dricka vatten… Men om man inte pallar, hinner, eller hittar på för många bortförklaringar. Så är Body Shops C-vitamin serum ett billigt alternativ som verkligen fungerar och ger lyster och förbättrar på alla sätt och vis. För riktigt slitna dagar då man ska vara på topp så är Sisleys Eye Countor Mask en gudagåva!

  M 2012-12-20 13:25:05
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är att vara nöjd med sig själv. Då strålar den självkänslan utåt och andra kan se hur vacker du är.

  Maja 2012-12-20 13:12:43
  Svara
 • Min favoritprodukt året om, och verkligen ett måste nu på vinter är min Elisabeth Arden 8 hour Cream. Funkar till allt, läppar, torra händer, etc. Och ett litet trick om man inte vill använda mascara varje dag är att ta lite på ögonfransarna så att de ändå poppar :)

  Andy 2012-12-20 12:03:26
  Svara
 • Clarins beauty flash balm, det är ren och skär magi på tub. Min all time favourite!

  Elin 2012-12-20 11:55:56
  Svara
 • Min basta skonhetsprodukt ar kokosnotolja.
  Min hud ar otroligt torr pa vintern, har provat massa dyra produkter som inte funkar..
  Pa kvallen tvattar jag av mitt smink med olja och ibland tar jag aven lite i haret som inpackning..
  Min hud har aldrig varit battre.. PROVA

  emilia 2012-12-20 11:55:22
  Svara
 • jag ha helt fallit för serum. så skönt att droppa några droppar av kiehls Midnight Recovery innan man lägger sig, den har en toft av lavendel och gör en lugn.
  såhär på vintern ÄLSKAR jag att användaren, och när man vaknar på morgonen så är huden silkes len och glänsande.

  http://www.kiehls.com/Midnight-Recovery-Concentrate/819,default,pd.html?start=2&cgid=face-serums

  Rebecca Eskilsson 2012-12-20 11:34:24
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är Kiehls deodorant – Superbly Efficient Anti-Perspirant and Deodorant Cream • Deodorants. Det är världens bästa deodorant, har prövat ALLT. Det är jobbigt för män som kvinnor att vara orolig för att man luktar svett och det är något som inte går att undvika så jag rekommenderar verkligen denna. Håller en hel utekväll, fläckar sig inte på kläderna och luktar inte stark deodorantparfym!

  Fanny 2012-12-20 10:42:43
  Svara
 • Den bästa skönhetsprodukten i mitt badrumsskåp är bodylotion från Euecerin. Jag har alltid haft torr och grå hud och provat alla sorters lotioner/bodybutter men denna slår allt. Huden håller sig fuktig och mjuk samt får en fin lyster. Finns på apoteket för en hundring.

  Madelene 2012-12-20 10:28:52
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är make-up stores cover all mix. Den har hjälpt mig att på en jobbig dag täcka mörka ringar under ögonen och täcka irriterande finnar och rödflammig hy. Ett underverk på burk kan man säga!

  Elsa 2012-12-20 10:16:49
  Svara
 • Världens bästa skönhetsprodukt är Grönt te, genom att dricka 3-5 koppar om dagen ökar fettförbränningen med 35-40% (vetenskapligt bevisat). Grönt te är extremt hälsosamt, jag märker stor skillnad på min hy och är helt fast. Jag mår så bra genom att dagligen dricka grönt te! :)

  Fanny 2012-12-20 10:13:01
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är NASHI, det är en hårolja som är fantastisk, den är tio gånger bättre än marrocan, man får mer för pengarna, den luktar underbart och håret växer extremt snabbt med den.
  Jag har alltid velat ha långt hår men det har bara växt till en viss längd. När jag började använda Nashi så äntligen har jag fått jättelångt hår och jag är såå glad!

  Fanny 2012-12-20 10:10:11
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är ett bra balsam, eftersom jag bleker håret och det blir OMÖJLIGT att reda ut annars! Just nu använder jag Fudge Torture Tonic som är hyfsat billigt (beställ från england, mycket billigare!) och luktar väldigt gott!

  Johanna 2012-12-20 10:06:23 http://snorkfraken.blogg.se
  Svara
 • Mitt skönhetstips är utstrålning. Ett lyckligt inre speglar sig på utsidan. Positivitet, träning och en häftig personlighet kan man komma långt på. Självklart kan man använda produkter för sitt yttre. Den gamla klyschan, money cant buy you happiness.

  Släpp fram skönheten i dig, var den du är, gör det du mår bra av, för det är du värd! Det är mitt tips i decembermörkret.

  sandra 2012-12-20 09:52:04
  Svara
 • Det mest heliga jag äger är ansiktscreamen Beauty Flash Balm. Helt underbar. Den känns riktigt, riktigt lyxig och gör att man känner sig som en prinsessa!

  Karolina 2012-12-20 09:50:35
  Svara
 • dermalogicas produkt barrier repair!
  har väldigt torr hy och även nyligen fått perorial dermatit men fick då denna rekommenderat, världens bästa. inte vattenbaserad och sjunker in i huden och gör den silkeslen :)

  petra 2012-12-20 09:49:26
  Svara
 • Grym vinst! Mitt bästa skönhetstips är att blanda olja med lite salt för en grym scrub till ansikte/kropp eller varför inte bara ta vanlig olja i håret och massera hårbotten för att öka blodcirkulationen så att håret växer snabbare! Vem önskar sig inte längre hår snabbare ibland! ;)

  God Jul och Gott Nytt År!

  Emma 2012-12-20 09:36:29 http://modista.se
  Svara
 • Okej mitt bästa tips är väl inge rocket-science men: Ta hand om ögonbrynen! Det gör så otroligt mycket för ansiktet tycker jag. Se till att noppa dem rätt, och behöver dem fyllas i så fyll inte i dem för skarpt/hårt. Jag brukar använda lite vaselin precis i ”böjen” av ögonbrynet för att få lite extra lyft.

  Skulle verkligen behöva x-lash då jag prövade en ögonfransförlängning vilket visade sig bli väldigt dyrt i längden…nu trillar alla mina fransar av med mina naturliga :(

  Kram!

  Nella 2012-12-20 09:34:00
  Svara
 • Jag vill hylla helt vanlig babyolja !!! kostar typ 30 kr på vanlig matbutik och ger mig så.jävla len hud och tar bort torra fläckar och irritationer direkt!

  Sanna 2012-12-20 08:55:04
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är att träna. När du tränar utvinner man så mycket positivt, kroppen blir starkare och ens psyke lika så. Efter ett bra träningspass utstrålas en glöd som slår alla krämer, shimmer eller liknande, den finns inte att köpa. :)

  God jul och gott nytt år Petra! :)

  Mysan 2012-12-20 08:07:10 http://mysanw.blogg.se
  Svara
 • Vinter och vintertorr hy.. Serumet Full of grace från Lush tar platsen som min nattcreme (eller läggs under nattcremen när kylan är som värst) och fnasig hy är som bortglömd!

  Jonna 2012-12-20 07:31:56
  Svara
 • Skulle gärna svarat X-lash, för har hört att den är sjuukt bra! Men eftersom jag inte provat den svarar jag kastanjevatten. Det gamla hederliga vattnet som våra mammor missbrukade på 70-talet. Dock har det blivit bättre och inte alls svårt att få jämnt. Jag använder det direkt efter ansiktskrämen vilket kanske underlättar. Det slår iallafall alla BUS-krämer i världen tycker jag med en riktigt naturlig färg. Jag använder den varje dag, oavsett om jag tränar, ligger på stranden eller åker skidor.
  Puss från Lisa

  Lisa 2012-12-20 07:24:38
  Svara
 • Inga skönhetsprodukter i världen slår ju att vara kär.

  Jenny 2012-12-20 03:20:46
  Svara
 • Bästa skönhetsprodukten är cliniques exfoliating scrub! Den är fantastisk med en mild doft av menthol lämnar den ansiktet superfräscht och piggar verkligen upp! Känslan den scruben ger är så värt för man känner sig ren och rosig som man gått en långpromenad i krispig luft! 5 av 5!!

  Fridha 2012-12-20 03:17:56
  Svara
 • Hej!
  Mitt bästa skönhetstips är verkligen duwops highlighter, förminskar och framhäver det man vill visa eller dölja! Verkligen dunderprodukt ;-)… plus vem vill inte ha dunderögonfransar till det! kram

  Lala 2012-12-20 02:51:01
  Svara
 • Kokosnotsolja i haret som inpackning- a bad hair day is a bad day! Gor susen for torrt har!

  Dagny 2012-12-20 02:24:34
  Svara
 • Det absolut bästa mot finnar som växer ”inombords” (under huden) är kortison kräm(receptfri) från apoteket. den svagaste sorten. smörj på den i början när man känner uppkomsten av en sådan finne. så försvinner den dagen efter eller max två dagar efter man smörjt första gången.

  Emelie 2012-12-20 01:55:09
  Svara
 • Det bästa tips jag har är att tvätta ansiktet med babyservetter på kvällen. Äntligen blivit av med finnar och ansiktet känns som en babyrumpa ;)

  Johanna Å Pettersson 2012-12-20 01:45:36
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt finns på de flesta Apotek och är av märket La Roche-Posay. Produkten heter Effaclar Duo och är ett korrigerande ”anti-imperfection” serum. Kostar runt 2 hundralappar och innehåller bl.a. salicylsyra plus ngt annat mirakel som bara detoxar huden under kvällen för mig! Alla blemmor bara försvinner och den funkar dessutom som en fantastisk primer också! Har testat så mycket (dyrt och budget som lovar mirakel), men denna är något som jag hoppas aldrig slutas tillverka! Testa den säger jag!

  Johanna L 2012-12-20 00:24:30
  Svara
 • DIN BLOGG. Du får en att känna sig så jävla håll-käften-snygg blandat med en för-e-bannat smashing catwomen-attityd. Du sprider Petra-feelings till oss alla, stort tack!

  Fanny 2012-12-20 00:08:48
  Svara
 • Bästa ansiktskrämen som finns: Jan Marini Bioglycolic Bioclear Face Lotion

  Josefin :) 2012-12-20 00:08:16
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är helt klart i.d. BareMinerals. Min hy har BLIVIT superfin efter att jag slutat med täckande foundation och börjat med detta mirakelpuder! Sedan är även hederligt vatten alltid att lita på :D

  Kramar

  Niki 2012-12-20 00:03:14
  Svara
 • Hej mitt bästa skönhetstips är att stressa mindra och sova gott plus alla ansiktsprodukter från Estee Lauder typ ;)

  Emelie 2012-12-19 23:50:14
  Svara
 • För två vintrar sen träffade jag den finaste pojken jag mött. Han såg på mig som ingen annan och han berörde minst lika mycket själ som kropp när han tog i mig. Han höll mig stadigt på marken samtidigt som han fick mig att sväva bland moln och han fängslade mig utan kedjor. I somras så dog han och jag har aldrig haft så ont. Men mitt i all den smärtan så har jag alltid kunnat varit glad över att jag dagen innan han valde att lämna denna planet för att ta plats bland stjärnorna däruppe, så sa jag till honom att jag älskade han. Jag sa att jag älskade honom och han log. Han har aldrig varit vackrare än i det ögonblicket. Så snälla vänner, ni som läser detta. Berätta för era nära hur mycket dom betyder. Få dom att le. Det finns ingenting vackrare.

  marija 2012-12-19 23:29:00
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är, udda nog, tandkräm! Förutom vita tänder och fräsch andedräkt så är den utmärkt för att torka ut acne. Jag tar en liten dutt på finnen under natten och på morgonen är den betydligt mindre. Jag har testat Många många produkter men tycker tandkrämen är mest effektiv:)

  Jennie 2012-12-19 23:16:20
  Svara
 • Vera by CCS, världens bästa lip conditioner. Mina vänner trackar mig för att jag är lipsylberoende. Jag har provat varenda litet lipsyl på denna jord tror jag. Det enda som fungerar är Vera. Läpparna blir mjuka som den lenaste babystjärten. Och trust me, jag vet vad jag pratar om. Alla behöver en liten Vera i väskan!!!

  Emma 2012-12-19 23:03:16
  Svara
 • Beauty flash balm från Clarins, perfekt när man känner sig glåmig. stryk på ansikte/hals och decotellage och på med sminket över för en perfekt bas med fuktig känsla!

  Malin 2012-12-19 22:58:13
  Svara
 • Mitt bästa tips om skönhetsprodukt är vitamin c microsermabrasion peeling från body shop. Den peelar skönt och efteråt får hyn sån fantaskisk lyster och ser jämnare ut!

  Anna 2012-12-19 22:57:28
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är Bobbi Brown’s corrector. Den trollar bort allt som heter mörka ringar!

  Erica 2012-12-19 22:55:50 http://midnattsgator.devote.se
  Svara
 • Dermalogicas extra firming booster serum e helt fantastiskt att ha under ansiktskrämen!
  Huden blir sådär slät och perfekt!

  Helen 2012-12-19 22:52:39
  Svara
 • Bästa skönhetstipset är verkligen torrschampot från PHC det får ditt trista och feta hår att se helt nytvättat och fräscht ut. Perfekt när man har bråttom på morgonen!

  Frida Johansson 2012-12-19 22:36:31
  Svara
 • Hej och tack för en alltid underhållande blogg!
  Mitt bästa skönhetstips, den saken som jag skulle ta med mig till en öde ö, är Elisabeth Ardens eighthour-crème. Den är inte en klassiker för inte – har den till allt! Den räddar ansiktet och händer när du behöver en riktig fuktboost, Mjukar upp läppar och nagelband, stärker naglarna, funkar som highlighter… you name it! Hade jag råd skulle jag smörja in hela kroppen. ;)

  Lina 2012-12-19 22:34:48
  Svara
 • elizabeth arden – eight hour crème, kan inte leva utan den!

  jonna 2012-12-19 22:31:43 http://falkiz.blogg.se
  Svara
 • Mitt bästa tips ifall man är i jättenöd och enbart har få produkter är faktiskt en ögonbrynspenna (taupe färg) och en vitkajal!
  Så himla enkelt att shada och highlighta med!
  Man kan även föna med hårfön på dem ifall man vill ha en ögonskugga! Bästa!

  Hang 2012-12-19 22:29:37
  Svara
 • Min absolut bästa skönhetsprodukt är min concealer från make up store, den täcker allt, och man kan även använda den som en highlighter och framhäva ansiktets högsta punkter! Har jag inte den går jag under haha!

  erica 2012-12-19 22:19:33 http://mytruth.devote.se
  Svara
 • hej!

  min bästa skönhetsprodukt kan du skapa hemma,
  det är en ansiktsmask du slänger ihop för inte mycket mer än en femma,
  blanda bikarbonat och askorbinsyra medl ite vatten,
  om du vill kan du låta masken sitta kvar över natten,
  den tar bort ärr och gör huden silkeslen,
  så du kan skina ikapp med ljuslyktans sken!

  ha nu en riktigt mysig jul,
  se till att hitta på en massa kul!

  kram J :)

  johanna 2012-12-19 22:18:03
  Svara
 • TANCAN!!!!! BÄSTA SKÖNHETSPRODUKTEN!!! Snygg året om

  Helena 2012-12-19 22:11:56
  Svara
 • Åh roligt med lite tävling! Mitt tips på min bästa skönhetsprodukt är ”Decleòrs” aromessence olja/serum. Några droppar utav den innan dagkrämen/nattkrämen så har du ett babylent ansikte! Toppen mot lite vintertorr hy..och den luktar lyxigt gott också.
  Tjohoo nu håller jag tummar för att vinna!

  Trevlig onsdag önskar jag dig!

  Maria Larsson 2012-12-19 22:10:29
  Svara
 • Vatten!! :)

  Maria 2012-12-19 22:09:33
  Svara
 • Oriflames, tender care. Bär med mig den lilla burken överallt! Det bästa med den är att man kan använda den i princip över hela kroppen. Hjälper mot de flesta torra små fläckar och självklart torra läppar som även får sig lite glans och det är ju inte fel.

  isabelle 2012-12-19 21:56:50
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är helt klart maroccan oil, även om den kanske är uttjatad så är den bannenig det bästa som hänt mitt hår!

  Henny 2012-12-19 21:51:29
  Svara
 • Helt klart Oil Booster från Lernbeger & Stafsing!! Använda den som en nattinpacking 1-2 gånger i veckan och det ger sjuka resultat!

  Lina 2012-12-19 21:50:41
  Svara
 • DIOR EXTASE MASCARA!! I love it.

  Evelina 2012-12-19 21:50:32 http://evelinacharlotta.wordpress.com
  Svara
 • Jag ser det som min livsplikt att tipsa alla tjejer där ute som lätt får frasig, elektrisk frilla om: Mythic oil från Loreal.

  Kan INTE LEVA utan DEN!

  Speciellt nu på vintern när mitt hår bråkar extra mycket..

  Try it! :)

  Sofia 2012-12-19 21:43:47
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är ärligt talat inte någon produkt, isande vatten eller sömn. Det är så simpelt som att våga ta emot en komplimang, låta dig själv tycka att du ser förjäkla snygg ut i håret eller säga ‘fan vad snygg jag är ikväll!’ när du faktiskt tycker det. Att lära sig acceptera sig själv är det bästa skönhetstipset!

  martina 2012-12-19 21:17:03 http://bemyescapee.wordpress.com
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är träning! Vad är inte bättre än ett riktigt svettigt träningspass? En dusch efter och mjukgörande lotion… Huden strålar :D

  Nathalie Andersson 2012-12-19 21:10:54
  Svara
 • Kastanjevatten! Naturlig, lagom solbränd hy på 10 sekunder, håller hela dagen (tom fräsch när man vaknar dagen efter, om man glömmer sminka av sig….) och hår sedan bort med vatten. + superbilligt!

  Elin 2012-12-19 21:09:05
  Svara
 • CItron! Jag menar hallå, bit i en citronskiva och dina ansiktsmuskler får ett riktigt jympapass! Snacka om bra träning för att motverka rynkor och stela muskler. Plus, ger du upp så är det bara att lägga citronen i ett vattenglas och mums

  Charlotte 2012-12-19 20:45:16
  Svara
 • Jag vill tipsa om Bio-Oil. Den är till för att reducera ärr & bristningar. Jag använder den dels till små ärr men även som återfuktning. Man behöver endast en droppe för applicering i ansikte och morgonen efter vaknar man den lenaste hyn man kan tänka sig. I love it!

  Emma 2012-12-19 20:43:58
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är TheBodyShops bronzer som är matt, guldfärgat och håller heela dagen. Slår aldrig fel med andra ord ;)
  Bästa accessoaren till den fuskbrännan skulle givetvis vara långa svepande ögonfransar så det hade varit kul att se om Xlash kan få mina kortisar att bli just så :)

  Ami 2012-12-19 20:39:27
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är helt klart smashbox primer ”photo finish”

  Camilla 2012-12-19 20:30:21
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är Estée Lauders BB cream. Min hud har aldrig varit så jämn och matt. Ett plus att den har hög solskyddsfaktor också, perfekt för mig som är livrädd att få rynkor.

  Malin 2012-12-19 20:13:08 http://malineriiksson.blogg.se
  Svara
 • Jan Marinis hudvårdsprodukter är mina favoriter! Speciellt ögonkrämen Age Intervention.

  Emma 2012-12-19 20:11:44
  Svara
 • Det första jag tänkte på var FUKT!!! Kändes attans tråkigt, men ACK så bra ändå. Ett fuktserum/kräm då BASEN är så viktigt när man ska utföra sina konstverk med make up!

  Marielle 2012-12-19 20:11:01
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är att verkligen må bra. Jag mår bra av att äta rätt, träna och sova bra. Men om vi ska ta en produkt så blir det nog Gilda cosmetics cleansing oil!

  Karolin 2012-12-19 20:09:21
  Svara
 • Hej! Mitt bästa tips är ansiktsmasken Glamglow. Den är GRYM, trots sitt lite töntiga namn. Kram

  Andrea 2012-12-19 20:06:22
  Svara
 • Hej! Bästa skönhetstipset är ögonbrynspennan från Kanebo, med stift som man kan fylla på samt borste i ena änden. Så himla snygg i en gråbrun nyans som annars är svår att hitta. http://skincity.se/sv/product/625/sensai-by-kanebo-eyebrow-pencil

  Kram Cecilia

  Cecilia 2012-12-19 20:02:44
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips under dessa hektiska veckor omkring jul är söööööööööööömn. :)

  Anette 2012-12-19 20:01:11
  Svara
 • Hej! Min favoritprodukt är Vichys ansiktskräm Aqualia Thermal. Prisvärd och fräsch! God jul!

  Hanna 2012-12-19 20:00:45
  Svara
 • Hej snygging! Mitt bästa tips är helt klart sömn. Att vara utvilad och fräsch är a och o för att kunna utstråla 100 %. Och dom dagarna vi inte hinner sova? Vad har Petra lärt oss då? Jo att använda en highlighter!

  Tack för en bra blogg! / Petras stammis

  Olivia 2012-12-19 19:55:50
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är LÄTT mineralpudret ”Gobi” från MakeUpStore!

  Antonia 2012-12-19 19:50:49
  Svara
 • Highlighter- tips från bloggen din,
  kan jag stråla utifrån och in.
  Nu när jag fått ett glänsande skinn,
  ska ögonen få blinka mer än nånsin.
  Ska under nyår till romantiska Dublin,
  och bo på ett hotell som heter Holiday-Inn.
  Min kille ska faschineras av flickan sin,
  därför är ropar hjärnan bara: vinn vinn vinn.

  Tack för din underbara, inspirerande blogg!

  Madeleine

  Madeleine Andersson 2012-12-19 19:39:46 http://talatydligt.wordpress.com
  Svara
 • Carmex på hela rubbet

  Agnes S 2012-12-19 19:37:52
  Svara
 • svårt, har flera favoriter… men jag tokgillar urban decays ögonprimer!!!

  ann-sofie 2012-12-19 19:25:36
  Svara
 • Mitt skönhetstips är att blanda rengöringslotion med socker, blir en naturlig och lagom mild ansiktsscrub och är ett billigare alternativ till affärens utbud.

  Matilda 2012-12-19 19:15:53
  Svara
 • Hej!
  Mitt bästa skönhetstips är en body spray med någon fräsch doft. Passar lika bra på vintern som på sommaren! God jul och trevlig resa!

  Matilda 2012-12-19 19:03:08
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är att använda Dermalogica Special Cleansing Gel som är helt fantastisk. Efter nån månad har du en skimrande hy :)

  Malin 2012-12-19 19:02:48
  Svara
 • Hello vackra människa! Min favorit är när man har en pissig dag att bara köra järnet på gymmet. Fan så fräsch man känner sig sen och inget kan liksom stoppa en. ;)

  Jessie J 2012-12-19 18:54:55
  Svara
 • Hej Petra! min bästa skönhetsprodukt är utan tvekan min concealer från make up store. Den är alltid en räddare i nöden! täcker mörka ringar under ögongen, döljer ojämna fläckar i hyn, och går också att fuska med den och använda den som en highlighter! Ha det gött!

  marielle 2012-12-19 18:54:42
  Svara
 • En bra concealer kan göra en till en skönhet på några sekunder även dom dagar man tror att det inte finns något hopp!

  Elin 2012-12-19 18:48:16
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är Instant Light Natural Lip Perfector ifrån Clarins! Den är mjukgörande men ger samtidigt finaste glansen och färgen på läpparna, perfekt nu på vintern när läpparna lätt blir torra med, har med min överallt!

  Lina 2012-12-19 18:42:18
  Svara
 • Mitt bästa tips är depends ögonbrynsfärgning! Perfekt att slippa måla varje dag

  Emma 2012-12-19 18:39:01
  Svara
 • Mitt bästa tips är Shisheidos ögonfransböjare. Riktigt grym! Ger fin böj till fransarna och öppnar upp ögonen för piggare blick. Har förändrat mitt liv totalt.

  Katarina 2012-12-19 18:38:53
  Svara
 • X-lash naturligtvis!

  Josefine 2012-12-19 18:37:54
  Svara
 • Mitt tips är den underbara Anti-Blemish Solutions från clinique, en superbra gel för finnar! Man duttar en liten klick på finnen innan läggdags och när man vaknar på morgonen är den så gott som borta! Detta är min necessärs absolut viktigaste innehåll!!

  Tilda 2012-12-19 18:34:34
  Svara
 • Mac prep+prime highligter i färgen yellow! Det är helt klart en skönhetsprodukt jag inte kan klara mig utan! Täcker röda partier men som samtidigt highlightar ansiktet! Ps…tack för den grymma bloggen Petra!

  Sarah 2012-12-19 18:12:42
  Svara
 • min bästa skönhetsprodukt är ett LEENDE. Happy girls are the prettiest

  daniela 2012-12-19 18:10:35 http://www.ddanielas.blogg.se
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är shading/highlighting!! Du kan skapa så otroligt mycket med så himla lite! :) Det och att sova 8 timmar/dygn och dricka mycket vatten ;) Haha sorry, nu blev det kanske för många tips :(

  annayellowbanana 2012-12-19 17:39:03 http://annayellowbanana.se
  Svara
 • Elisabet Arden Eight Hour cream!!! Funkar till massor av problem områden och inte minst under den ”torra” vinterperioden!

  Anna 2012-12-19 17:31:21
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är att massera in olivolja på nagelbanden innan man går och lägger sig. Hejdå spruckna och torra nagelband, det tar nästan ingen tid alls, olivolja har nästan alla hemma dessutom. Toppen va?

  Johanna 2012-12-19 17:30:47
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är ”RAINFOREST MOISTURE HAIR BUTTER” från The body shop.
  +luktar gott
  +billig,, 50:.-!!!!!
  +mjuk i håret
  + mindre slitet

  Ida Sjödin 2012-12-19 17:26:59
  Svara
 • En tandborste för naglarna.
  Det fulaste som finns är när en person är smutsig under naglarna, den svarta randen som man kan se ibland… usch!
  Tvätta händerna med vanlig tvål samtidigt som du skrubbar med en tandborste under naglarna!

  Stina 2012-12-19 17:17:49
  Svara
 • Att hoppa in i basun med en hårinpackning! Extra skönt med bastu nu på vinter dessutom. Värmen kan förbättra effekten på de flesta hårinpackningarna!

  Fanny 2012-12-19 17:09:16 http://fpettersson.webblogg.se
  Svara
 • Gnid vitlök runt nagelbanden, både på fingrarna och tårna. Dom blir oerhört starka och friska. Man får stå ut med lukten nån dag, men det är det värt.

  maja 2012-12-19 16:34:56 http://findingnoname.tumblr.com
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är MD Formulations Facial Cleanser. Den ger hyn extrem lyster och räcker huur länge som helst! Kram

  Sunna Harvard 2012-12-19 16:31:46
  Svara
 • Mitt tips är: lumene anti-age bb cream med spf 20. Bara att ”blaffa” på i ansiktet, och vips så ser du superfräsch ut i ansiktet med härligt glow och bra täckning. Bra för huden också, istället för foundation som kan täppa till. Får alltid komplimanger för min hy när jag använder lumene!
  Snygg och fräsch = good combo! :-)

  Anja 2012-12-19 16:22:59
  Svara
 • Ögoncreme!! Njuter varje gång jag smörjer in ögonen! Puss

  Emina 2012-12-19 16:22:52 http://emina.devote.se
  Svara
 • För några veckor sen började jag använda bareMinerals active cell renewal night serum, nu förstår jag inte hur jag någonsin har kunnat leva utan detta!!

  Tilda 2012-12-19 16:15:12
  Svara
 • BÄSTA; Björn Axén Style Texture & Volume Dry Spray!

  Julia 2012-12-19 16:06:52
  Svara
 • Elizabeth Arden, eight hour cream. fantastisk i denna

  Karin 2012-12-19 16:01:04
  Svara
 • Mitt bästa tips är att inte bry sig så jäkla mycket om hur man ser ut. Det är ju bara lite yta.

  Maria 2012-12-19 15:54:17
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är: Vatten.
  Dels för att det renar kroppen och för att det är bra för hyn.
  Så fort jag dricker för dåligt med vatten under en kortare period blir hyn genast dålig.
  Mer vatten åt alla, för hela ens kropp :)

  Therese 2012-12-19 15:53:04
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Ooops, missade ”produkt”. Haha.
   Istället för vatten väljer jag då: Make up store’s lip care. UNDERBART för torra läppar!

   Therese 2012-12-19 16:53:56
   Svara
 • RMS beauty luminizer. Gives you perfect glow. And giorgio armani blushing fabrik blush. Perfect duo.

  Laura 2012-12-19 15:49:26
  Svara
 • Mitt bästa tips är att använda tigerbalsam på läpparna, dom blir fett stora!

  Pernilla 2012-12-19 15:46:42
  Svara
 • Hej!
  Mitt bästa skönhetstips är träning, bra både kropp och själ. Gör dig stark och glad! :-)
  Anna

  Anna 2012-12-19 15:24:24
  Svara
 • Min bästa produkt är:
  – Body shops Extra Virgin Minerals Compact Foundation

  Här kan du se produkten:
  http://www.thebodyshop.se/makeup/ansikte/extra-virgin-minerals-compact-foundation.aspx

  Emelie Langer 2012-12-19 15:19:14 http://www.elanger.se
  Svara
 • Hej! Mitt bästa tips är Clarins Beauty Flash balm, hur bra som helst! Som ansiktsmask, innan fest, när du vaknar och känner dig tråkig och ful…

  Anna Greta 2012-12-19 15:18:26
  Svara
 • Hej mitt bästa skönhetstip är faktiskt vatten! Drick vatten! Min hud har blivit 1000 gånger bättre sen jag började dricka 1,5 liter vatten varje dag! :)

  Ida 2012-12-19 15:15:31 http://idalin.devote.se/
  Svara
 • Hej!
  mitt bästa skönhetstips är försvarets hudsalva, finns inget annat som fungerar så bra mot vintertorra läppar!

  Hilda 2012-12-19 15:06:27
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är mitt id puder! :)

  vilhelmina 2012-12-19 15:05:39
  Svara
 • Hej Petra,
  Mitt bästa skönhetstips är en hårinpackning gjord på äggula och ca 1 msk oliv olja. Låt den verka en ett tag (ju längre desto bättre). Skölj sedan ur den med svalt vatten (absolut inte varmt!) och tvätta sedan med ett bra balsam för att få ur eventuella rester av oljan. Perfekt till vintertorrt hår!

  Tack för en grym blogg och tidning! Du är en stor inspirations källa!

  Patricia 2012-12-19 14:45:02
  Svara
 • Mitt bästa tips är macadamia deep repair oil masque! En dunder inpackning som verkligen återfuktar håret. Det har gett mitt sönderblekta hår nytt liv, då jag har gått från svart till blond. Tips!!

  Anna 2012-12-19 14:39:33
  Svara
 • Min produkt som jag inte kan vara utan är anti snap från redken. Gör underverk för håret!! God jul..

  Sanna 2012-12-19 14:32:58
  Svara
 • Dermalogica: Precleanse, Special cleansing gel och Active moist.
  Denna kombinationen har räddat min hy som alltid vart finnig & allmänt kass. Bra hy gör så mycket för utseendet och en dålig hy lyser alltid igenom!

  Josefine 2012-12-19 14:30:01
  Svara
 • Har börjat använda Smashbow highlighter Artificial Light på sistone och är såld. Det är mitt tips. Man ser sjukt pigg & fräsch ut!

  beth 2012-12-19 14:22:01
  Svara
 • Jojobaolja för ansiktet, istället för vanlig dag/nattkräm.
  Min hy har ALDRIG vart så fräsch och ren som efter jag började med det!
  Dyra salongskrämer kan slänga sig i väggen :)

  Ida 2012-12-19 14:05:53
  Svara
 • Mitt tips är att köpa en duscholja istället för en duschkräm så att du inte fnasar sönder i svenska vinterkylan.

  LINNEA 2012-12-19 14:03:41 http://lineaea.blogg.se
  Svara
 • Bästa skönhetsprodukten (förutom sömn): Dermalogica Multivitamin Thermafoliant. Grym för en trött och vintrig hud. Vitaminer när de är som bäst=)

  johanna 2012-12-19 14:02:36
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är… tandborsten! Förutom att det är fett äckligt med snuskig tandhygien; finns det något värre än torra, fnasiga läppar? Inte enligt min mening. Skrubba med en torr tandborste och avsluta med honung eller ett riktigt bra läppbalsam innan du somnar, och bapadadam – du kommer vakna med läppar gjorda i himlen. Jag lovar!

  Hanna 2012-12-19 13:57:55 http://nattstad.se/dearhanna
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är att använda sin Maroccoanoil i duschen! Den är nämligen grym att använda som hårinpackning. Låt värka i 3 min å skölj sedan med schampoo!

  Frida 2012-12-19 13:56:46
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är en GOD HÅLLNING! Med en god hållning blir alla 100xxx snyggare. Spelar inte hur vacker hud, hår eller kropp du har, ser du ut som en säck potatis så spelar allt det där ingen roll! Oh det bästa med detta tipset, det är GRATIS =)

  Sandra Holmberg 2012-12-19 13:56:45
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är vaselin att smörja in fötterna med och sen linda med plastfolie och efter någon timme framför TV:n så är de babylena :)

  Terese 2012-12-19 13:51:25 http://teresealex.blogg.se
  Svara
 • VATTEN!
  Att dricka vatten återfuktar oss invändigt och ut. Får huden och kroppen att må bra. Dessutom innehåller alla andra skönhetsprodukter vatten. Så vad skulle vi gjort utand det?!

  ajdi 2012-12-19 13:40:09
  Svara
 • Aztek Clay ansiktsmask! Mot porer och den sitter som berget , man kan knappt röra ansiktet när den torkar in.. rensar bort rubbet. Fick tips av detta från modellen Allie som är med i The City… Hon älskar den och det gör jag med! Det som är extra plus att den är superbillig. blanda ut pulvret med äppelvinäger för extra effekt!!

  Louise 2012-12-19 13:30:23
  Svara
 • Jag fullkomligt älskar ”Muffin” från make up store. Funkar på ögonen, kindbenen, näsan you name it! Solklar favorit just nu!

  Ida Eberstål 2012-12-19 13:25:54 http://www.fashionbyi.blogg.se
  Svara
 • Bästa skönhetsprodukten måste ju vara denna! Har man långa fina ögonfransar behövs varken mascara eller andra produkter som framhäver ögonen, åtminstone inte till vardags ;-) Kram på dig Petra!

  Camilla N 2012-12-19 13:23:39
  Svara
 • En lite tjockare nattkräm till vintertorra ansikten, ett bra tips är body shops vitamin E night cream. Bra pris och lagom på alla möjliga sätt!

  elin 2012-12-19 13:12:37 http://birdflight.blogg.se
  Svara
 • Hej fina Petra.

  Mitt bästa skönhetstips är Dermalogicas Daily Microfoliant. Blanda ut pulvret med vatten och sen har du världens bästa peeling. Eftersom den är så snäll mot huden kan man använda den varje dag! Helt klart den bästa produkten jag äger.

  Ut och köp vänner! :)
  Kram/Emma

  Emma 2012-12-19 13:04:55
  Svara
 • ÖGONFRANSBÖJARE!! :-)))

  Julia Olsson 2012-12-19 13:01:04
  Svara
 • Hej Petra!
  Detta är första gången jag verkligen känner att jag har något vettigt att skriva i en tävling.
  Denna är gryym!!
  MD Formulations Moisture Defense Antioxidant Treatment Masque

  Ansiktsmask som jag brukar sova med den 1-2 ggr/vecka och den ger magiska resultat! Den kombinerat med en raw food diet har gjort mycket för både hy och hälsa senaste två månaderna!

  Önskar dig en riktigt God Jul!
  Kramar
  Kajsa

  Kajsa 2012-12-19 12:56:31
  Svara
 • Klysha, men vatten, sömn och lugn. Best ever.

  Men måste även puscha för Rosenseriens läppcerat som finns på bland annat life hälsobutik. Har vart beroende (!!) av försvarets under många många år, som dessvärre även torkar ur läpparna. Detta läppbalsam gör det dock inte, vilket är underbart. Lite dyrare, men räcker sjukt mycket längre. När läpparna väl återfått sin naturliga fukt, behöver man knappt använda den alls. En påstrykning räcker hela dagen. LOVE!

  casandra 2012-12-19 12:55:12
  Svara
 • Mandelolja från Apoteket är min absoluta ”must have”. Den återfuktar både kropp och ansikte i dessa torra tider. Dessutom går det aldeless utmärkt att göra en hårinpackning med. Ett tunt lager mandelolja över natten och huden är helt återfuktad på morgonen.

  Kram och God jul, Petra! / Magdalena

  Magdalena 2012-12-19 12:49:05
  Svara
 • cover all mix från make up store är min absolut bästa skönhetsprodukt!! har använt den i flera år och den täcker verkligen bra :) http://www.makeupstore.se/sesv/products/base/concealer/coverallmix

  Tess mode 2012-12-19 12:47:53 http://25juli.devote.se
  Svara
 • Det bästa utan tvekan bus från St Tropez! Räddar vilken bitter och grå dag! Finaste busen utan tvekan.

  Kram på dig snygging

  Anna 2012-12-19 12:39:40 http://variation.blogg.se
  Svara
 • Mitt tips på skönhetsprodukt är krämen Helosan. Speciellt nu på vintern när man är så torr. Efter att smörjt in benen så känner man sig mjuk och len i mer än 24 timmar. Den är även bra för oss som inte tål starka dofter. Dessutom billig och räcker länge. Tack!

  Johanna 2012-12-19 12:38:57
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är ansiktsolja, den har hjälpt mig med min torra hy genom vintern! Ibland droppar jag några droppar i håret, och vaknar upp återfuktad i knoppen!

  Ellen Malcolm 2012-12-19 12:36:13
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är mycket sömn och att dricka mycket vatten.
  Min favoritprodukt är en salva från Mary Kay som heter Satin hands. Det är egentligen en jättefet handkräm men jag använder den i mitt extremt torra ansikte och på läpparna med, superbra!!

  Karin 2012-12-19 12:31:34
  Svara
 • Snygga buskiga bryn är bland det snyggaste jag vet! Jag fixar mina med Blueberry Eyebrow Shaping Wax från Lumene. Kostar runt 100 lappen och är både wax och färg i ett! En snygg brun färg som passar de flesta och waxet som formar brynen snyggt och hållbart! PROVA!!

  Sara-Stina 2012-12-19 12:27:18
  Svara
 • Naked Palette 1 från urban decay. Ögonskuggor levererade i en låda som ser ut som en chokladask. Alla tjejer BÖR ha denna palett hemma då ögonskuggorna gör ögonen lite glammigare än vanligt, varenda dag!

  helene 2012-12-19 12:25:16 http://hellenius.blogg.se
  Svara
 • Är en riktig torris och måste fukta tokmycket såhär års.
  Ansiktscremé är därför A och O, och Chanel Hydramaxx är min go-to. Dessutom doftar den MAGISKT!

  Isabella 2012-12-19 12:21:52
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är att motionera! Du blir mindre stressade och sover bättre. Ditt humör påverkas till det positiva! Motion hindrar depression och smärta. Endorfinerna får dig att känna dig nöjd!
  Det kan ingen skönhetsprodukt åstadkomma!

  Tack för chansen!
  / Emma

  Emma 2012-12-19 12:17:53
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är hela hudvårds serien från Restylane. Jag bara längtar efter att få tvätta ansiktet med den. Jag har själv aldrig provat på fillers, men har funderat på det då jag har några störiga rynkor i pannan.. som är som streck hela tiden, när jag inte gör någon dramatisk min.

  Men jag måste säga att Resylane hudvårdsserie, stramar åt riktigt bra och veckan är inte alls lika skarpa.. Nästan osynliga!:)

  Kram /Louise

  Louise Nilsson Ranta 2012-12-19 12:15:42
  Svara
 • Jag har världens bästa saker för hår,kropp och ansikte!

  Hår- sov med hårinpackning i topparna och sköljj ut dem på morgonen, håret blir inte alls lika slitet och blir helt underbart! När jag fönar eller använder värme tar jag alltid scwartzkopf osis+ värmeskydd i , den är jättebra och luktar supergott.

  kropp- Lätt bästa återfuktande bodylotion är faktiskt niveas nightcream, den är perfekt för torra vinterben.Om jag vill ha lite glansigare och få en brunare nyans på exempelvis sommaren så har dove en underbar lotion , dove summerglow. Den finns i olika nyanser. Ett annat mirakel är bio-oil. Det är en olja som man smörjar in på olka ärr , det kan vara bistningar eller ärr från vad som helst! Den fungerar verkligen och är inte alls dyr, kostar runt 100lappen. Denna finns på docmorris apotek, men finns säkert på vanliga apotek också !

  Ansikte- Nu på vintern är mitt bästa tips att inte gå ut i kylan utan någon kräm på ,om du bara har sköljt ansiktet med vatten så blir huden jättetorr. Den mest användbara produkten jag använder nu under den kalla perioden är försvarets hudsalva!

  Alla dessa produkter och tips är superbra och inte alls dyra :)

  Där har du några tips! om jag skulle välja ut en favorit så är det Bio-Oil!
  KRAAM

  Hedvig 2012-12-19 12:10:51
  Svara
 • Inga bra skönhetsprodukter rymmer mitt sminkskåp just nu. Som fattig studerande läggs pengarna på studier och maaat..Och det är så satans tråkigt!!

  X-lash blev jag tipsad om av en kompis att köpa, hon sa att den gör underverk med taniga fransar och det stämmer! Träffade henne häromdan och gudars vilka fransar hon fått!!

  En chans att få flörtiga fransar skulle sitta galet fint!

  Nadja-X-Lash :D 2012-12-19 11:57:51
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är en body butter från Björk & Berries: Wild Strawberry. Herregud vad gott den luktar, dessutom blir man mjuk och len! Bästa sättet att börja en dålig morgon på för att förvandla den till en bra.

  Louise 2012-12-19 11:51:38
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt, sommar som vinter, är försvarets hudsalva. Mina läppar förstörs otroligt lätt nu på vintern och jag klarar mig inte en dag utan hudsalvan!

  Elin 2012-12-19 11:47:13 http://Elinth.myshowroom.se
  Svara
 • Bliss Fabulips Sugar Lip Scrub (säljs bla på åhlens), absolut den bästa produkten så här på vintern när läpparna blir lätt torra. Använd scrubben varje kväll innan du lägger dig och sen smörja läppärna med tjock lager av Bepanthen(från apoteket) efter. På mornonen har du garanterat mjuka läppar!!

  Linda 2012-12-19 11:47:03 http://psilovefashion.indiedays.com/
  Svara
 • min bästa skönhetsprodukt som jag aldrig skulle klara mig utan att är torrschampoot från ”big sexy hair”. det ger otrolig volym och är samtidigt ett torrschampoo. super bra!

  ELLEN 2012-12-19 11:42:29 http://ellenwestin.modegallerian.se/
  Svara
 • Skrubbsvamp för ansiktet. Kan användas varje dag med din egen rengöring. Du behöver inte köpa nån extra skrubbkräm mm.

  Anna b 2012-12-19 11:38:24
  Svara
 • Beauty flash balm!

  Josefine 2012-12-19 11:37:59
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är A-creme. Funkar såväl till ansiktskräm som till handkräm :)

  Frida 2012-12-19 11:35:50
  Svara
 • Glamglow! ”Ansiksbehandling på burk” som är världsklass :)

  sandra 2012-12-19 11:27:50
  Svara
 • Men solpuder + highlighter alla dagar i veckan. Ingenting annat behövs egentliiiigen.

  Så det så.

  isabelle 2012-12-19 11:24:03 http://finest.se/hellsbitches
  Svara
 • för tillfället är min bästa skönhetsprodukt min tandställning som jag satte in för några veckor sedan. just nu ser det kanske inte jättefint ut men om ett och ett halvt år, när jag får ta ut den, kommer jag att le på alla bilder!

  agnes. 2012-12-19 11:21:25
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är en stor säng fylld med dina bästa vänner för sleepover. Då får du både en massa skratt och lycka och dessutom sömn. Aldrig får man en sån glow och blir fin. Hur man än vrider och vänder kommer den bästa skönheten innefrån. PUSS!

  edith 2012-12-19 11:17:49
  Svara
 • Försvarets hudsalva nu när läpparna är torrare än sahara!

  Ann 2012-12-19 11:16:46
  Svara
 • Mitt absolut bästa skönhetstips är läppennan! När jag försover mig och vet att jag har en stressig dag framför mig målar jag hela läpparna med röd läppenna. Sitter som berget HELA dagen och när fokus ligger på läpparna är det ingen som ser att jag inte hann platta håret på morgonen!

  Ida 2012-12-19 11:15:59
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är att dricka vatten! :) och att vara noga med att ta bort sminket på kvällen och smörja in sig med en återfuktande kräm!

  Cecilia 2012-12-19 11:12:10 http://www.thingsiwontforget.blogg.se
  Svara
 • Bästa skönhetstipset någonsin i denna fruktansvärda kyla är vaseline.

  På läpparna alltså, ja munnen alltså :)

  Kim 2012-12-19 11:08:55 http://idanceforcookies.com
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är utan tvekan ögonbrynspennan/ögonbrynsskugga. Det gör SÅ mycket om man markerar sina bryn. Även om man inte ar mer smink i övrigt.

  Lindha 2012-12-19 11:08:52
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är kallpressad kokosolja! Den är helt fantastisk nu i vintertider. Jag smörjer in händer och fötter och ibland ansiktet innan jag går och lägger mig. Huden blir supermjuk och len. Ett stort plus är ju att den luktar gott och att man inte behöver orora sig för konstiga tillsatser och allergiframkallande kemikalier :)

  Elin - Träningstokig 2012-12-19 11:06:48 http://traningstokig.com
  Svara
 • Jag ville tipsa, de produkter som innehåller ‘collagen’. Du vet hur viktig den är för huden. Jag gillar att använda dr.Brants collagen booster, och gärna dag och natt krem som också innehåller collagen. Resultatet blir mycket slätare, fastare och elastik hud med förbättrad struktur.

  Missle 2012-12-19 11:03:35 http://missle.blogg.se
  Svara
 • VARFÖR skulle man vilja vinna ngt som de pratat om i media att man ska undvika?!?! Direkt ohälsosamt.
  Den här bloggen chanserar verkligen!

  Annsofie 2012-12-19 10:58:10
  Svara
 • Diors ögonkräm helt klart! Ögonen återspeglar ens jag & är de pigga & fräscha blir sminket det också! Värt att lägga ner lite extra på ögonkräm av den anledningen. Många tror att man kan använda vanlig dagkräm till den tunna huden under ögonen men icke säger jag…visst man ser inte resultat direkt men med tiden märks det!

  God jul! :)

  Daisy Nilsson 2012-12-19 10:56:39
  Svara
 • ansiktskräm! fukt fukt fukt

  mix 2012-12-19 10:53:23
  Svara
 • Jojobaolja är mitt tips! Den kan användas till ansiktet, till kroppen, till torra nagelband och även som hårinpackning.. En produkt med många olika användningsområden och som även finns att hitta till bra pris ;)

  Linnea 2012-12-19 10:48:23
  Svara
 • Shading! Jag använder en skugga från makeup store som heter smog, med den kan jag shada fram kindbenen ursnyggt och få skarpare konturer i ansiktet. Love!

  Malin 2012-12-19 10:45:32 http://malinjensen.com
  Svara
 • Min bästa just nu är min ögonbrynspenna. Ett par mörka markerade bryn gör så otroligt mycket för att få fram dina ögon! Även de dagar jag kör utan smink använder jag den för att få en ‘piggare’ look!

  Catrin 2012-12-19 10:41:37
  Svara
 • Smashbox photo finish primer! Ger ett jämnt fint underlag till foundation och får makeupen att sitta länge!

  Rebecca 2012-12-19 10:41:30
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är Anti Snap från Redken. Gör håret glansigt och följsamt utan att tynga ner :) Och doftar som en dröm!

  Sofia 2012-12-19 10:40:10
  Svara
 • Min bästa skönhetsprodukt är vatten!
  Att dricka mycket vatten om dagen återfuktar invändigt och ut. Får huden och kroppen att må bra, vilket i sin tur ger skönhet :)

  Sophie 2012-12-19 10:38:04
  Svara
 • Tips på min bästa skönhetsprodukt är helt klart ansiktskrämen. Speciellt i dessa tider när vintern medför torra, torra hudpartier runt om i ansiktet. Jag ser ut som en skrynklig och fnasig frukt annars ;-)

  Sandra 2012-12-19 10:21:41
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind