Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ny Frisyr

Nu är det dags att ta tag i mitt risiga hår – detta går inte längre! Ringde YOUSTOCKHOLM i panik idag efter att vi spelat in hos Corinne and Friends och insåg att helvete vad jag ser hur. Jag la upp bilden från Filippa K’s reklamkampanj i förra veckan, blev helt kär i den färgen. Tänkte färga håret lite mörkare, fast fortfarande blont. Kallt, fast ändå guldigt/blont. Och sedan förlänga det med bästa Be Gorgeous extensions och klippa det likt Maries (Steve gör hennes hår med).

De skulle återkomma med tid imorgon. Haha, är ni som jag och blir mega hetsiga om ni bestämt er för vad ni ska göra? Helst av allt hade jag velat sitta i frisörstolen redan imorgon. Vilket under årens lopp har lett till att jag klipp lugg hemma själv med en kökssaks eller som några veckor sedan när jag kapade någon centimeter hemma själv med en tånagelsax (inte poppis).

Den här färgen:

Och sedan så här mycket hår, den längden och den klippningen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • AAAH, det är precis den färgen jag vill ha! Gud, så snygg! Vet du möjligtvis vad modellen i fråga heter? Hon är ju bara för snygg! Måste googla upp en bild och ta med till frisören.

    Sandra Ankarstrand 2013-02-08 08:42:11 http://ankarstrand.blogg.se
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!