Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Modeveckan

Hittade de här fina bilderna som Ero tagit från modeveckan! Jag är så fruktansvärt trött på min garderob för tillfället. Jag vet inte om det är vädret som gör att allt känns hopplöst – men just nu har jag verkligen ingen inspiration överhuvudtaget till att orka lägga någon energi på vad jag slänger på mig om mornarna. Jag orkar inte halka runt i klackar i slask, det enda jag vill ha på mig är sköna byxor, en varm tröja och bekväma skor. Svintrist, haha.

GE MIG VÅR NU!

ERO_sthlm_fashionweek027ERO_sthlm_fashionweek027

Megaretusch i pannan på den här bilden tydligen, haha. Gud, vad jag inte tycker att det ser ut som jag på den här bilden. Men bra bild på kläderna! Älskar min Styleinkostym. Ska sluta tjata om den nu, haha. Skjorta och väska från Zara och skor från Céline.
ERO_fashionweek070

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej petra! En undran jag hoppas du kan svara på. När jag köpte ditt matbord hade du tänt någon sticka för att det inte skulle ”lukta bajs”haha. Vad var det för något? Tyckte det /den luktade väldigt gott. Jennie.

    Jennie 2013-02-07 13:28:01
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!