Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Andra delfinalen

Medans jag åt kräftor och drack nubbe på min födelsedags hölls andra delfinalen i Göteborg. Gina hade på sig en skinnklänning som vi sytt ihop hos skräddaren och en beige klänning från Diana Orving på efterfesten. Sexy mama med andra ord. Nu gör vi den här måndagen, känner mig helt mörbultad.

Älskade för övrigt Dannys skor. Så snygga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Älskar Ginas sista klänning och har försökt hittat den, dock utan framgång. Vart kan jag hitta den ? skulle bli så glad för svar !

  Jenn 2013-02-16 15:44:11
  Svara
 • måste bara säga en rolig sak angående ginas andra klänning. hon la upp bilden på instagram och fick flera kommentarer i stil med ”men snyggt, klänningen har fastnat i trosorna” eller ”vad taskigt att ingen sa att din klänning hade fastnat i trosorna”

  mb 2013-02-12 15:14:52
  Svara
 • Du som har koll på Melodifestivalen. Var kommer Tone Damlis vita virkade klänning ifrån som hon bar i lördags? Skulle bli superglad för svar!!

  Anna 2013-02-11 15:30:15
  Svara
 • Smälter när jag ser Gina i den sista klänningen! Läcker helt klart

  Isabel 2013-02-11 10:30:32
  Svara
 • Alltså Petra, du måste dela med dig av dina hemligheter. Huuuur orkar du med en morgon/hel dag/flera dagar när du är uppe sent/hela nätterna med vänner/fixar/jobbar/möblerar om/hittar på ny frippa? Jag är också nattmänniska. Men om jag gör ngt annat än bara ligga i soffan/sängen med tv/film så är jag DÖD på morgonen, kan inte kliva upp. Det första jag gör när jag vaknar är räknar ner timmarna tills jag får sova igen. Så, hur gör du för att orka dagar när du sovit för lite?

  S 2013-02-11 09:24:27
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!