Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Min födelsedag

Herregud, jag har inte återhämtat mig efter festen, förberedelserna och städmaratonet igår. Nu ska jag springa iväg till Patriksson och plocka kläder till Gina. Men sedan ska ni får se lite bättre bilder från kalaset.

Haha, om ni undrar vem den utklädda galningen är så är det min pappa som hade världens roligaste tal på festen. Och tack superfina Mamma som hjälp mig att bära bord och stolar och roddat med all mat. Ni är bäst <3

Min pappa höll världens bästa (och roligaste tal).Ja, utklädd till Berit.

Tomtebloss!
Ida bjöd på kvällens bästa garv <3

Sexy mamas <3

Efter många om och men kunde alla tillslut sätta sig. Inte lätt att pressa in 40 pers på några kvadratmeter mindre.

Under kvällen kom världens finaste Sean från Tures förbi med mängder av hotshots. Om ni älskar hotshots måste ni fråga efter Sean i baren på Tures. Finns absolut ingen annan som gör några i närheten så bra <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!