Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

That Ass

Igår var jag och brände av ett pt-pass med min nya PT Hans på Sats. Vi jobbade röv, röv, röv. En ny övning som jag aldrig kört är denna. I promise – den kommer lyfta röven i taket och få dig att frenetiskt greppa handikappstöden eller handfatet på toan…

Här kommer årets sexigaste film, filmade från den mest charmerande vinkeln (not), haha.

Nu ska jag packa ihop – jag och Joanna ska iväg och spela squash med Rasmus. Ska bli sjukt kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vilket gym tränar du på?

  Anna 2013-02-13 20:54:04
  Svara
 • Min favvoövning i mitt rumppass! Tar som faen :) Men jag är väldigt strikt med att bänken bakom skall ligga precis under skulderbladen hela tiden och nacken rak (följer med upp när du går ner med rumpan) ”Explodera” på vägen upp och kniiip ut det sista. Långsamt ner. Angående vikt. jag är nybörjare men börjar med 40 kg och sen tar jag mig upp till 60/70 kg. Kör 8 repetitioner 3 set.

  Kör hårt i gymmet tjejer!

  Må gott :)

  Emma Sandström 2013-02-13 18:46:07 http://teampowerwomen.se
  Svara
 • Den har jag kört i några år, både i England och i Sverige och får alltid frågan om vad jag gör och folk som vill prova. Superbra övning och de gör sinnessjukt ont att sitta ner på rumpan sen! Ett tips är också att gå upp på tå. Happy traininG!

  Johanna 2013-02-13 09:52:18
  Svara
 • Ja, den har jag också sett på en annan blogg. Verkar sjukligt effektiv! Ska köra ben och rumpa imorgon och ska nog ta mig an denna utmaningen ;)

  Emmeli 2013-02-12 21:37:52 http://www.stairwaytoheaven.blogg.se
  Svara
 • Hur mycket vikt har du på, ungefär? Så jag vet vart jag ska lägga mig typ :D

  RR 2013-02-12 21:06:48
  Svara
 • Haha, asså wtf?! Du nöjer dig verkligen med att bara träna röven. Ser ju ut som du ska gå av! Hoppas du får din drömröv nu för du ger verkligen järnet

  Mia 2013-02-12 20:54:01
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!