Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

squash

Igår var jag och bästa Joey och spelade squash med Rasmus och Jocke. Jäklar, vad roligt det var. Vill spela igen redan nu. Har blåmärken över hela kroppen efter alla mina krockar med väggen. Älskar nya aktiviteter. Därefter blev det sportbar hängande och champions league matchen. 

Nu har jag och Joey lunchat med Rasmus på Kalori. Vårt nya favorithak. Deras currysås. Jum! Ikväll ska jag på fotvårdsbehandling och solduscha på Corinne and Friends. Hej, lyxonsdag!

Haha, här finns en charmerande liten filmsnutt när jag och Joanna försöker spela i början innan vi kom in i det, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Petra, jag vill verkligen börja träna. Inte det att jag är tjock men jag kan liksom se tusen gånger bättre ut än vad jag gör nu(hälsosam). Jag äter rätt mycket skräpmat och går typ i väntan på att någon ska träna åt mig…har du några tips på vart jag kan börja? Måste liksom få tummen ur arslet(förlåt ;) och ta tag i träningen men varje gång jag fått för mig att jag ska ut och springa så vänder jag i princip i dörren..please help if u can :)

  Älskar din blogg.

  Frida 2013-02-14 12:10:02
  Svara
 • Hej Petra!

  Här är en länk till ett par skor på ASOS som jag vet att du skulle dö för ;)

  http://www.asos.com/Steve-Madden/Steve-Madden-Pammyy-L-Platform-Wedges/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2499536&SearchQuery=wedges&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Leopard

  Sen att det är halva priset skadar ju knappast ;)

  Ha en trevlig dag

  Bella

  Isabella 2013-02-13 17:12:35
  Svara
 • Vart kommer ditt lila linne ifrån? :)

  C 2013-02-13 16:22:24
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!